SOĞAN KÜRÜ

Selamlar kızlar.. 2 yıldır tedavi goruyorum ama başaramadım anne olmayi henuz. Nisan ayinda aşilama yapildi ama yumurtam catlatma ignesi yapildigi halde pko dan dolayi catlamamiş ve sonuc negatif. Şimdi de pko oldugu icin doktorum dogum kontrol hapi kullanmami soyledi. Sogan kuruyle birlikte dogum kontrol hapi kullanayimmi 1 ay ne dersiniz?

bence sogan kurunede baslayın o haplar sıkayetlerı azaltıyor kıstlerı yok etmıyor

soğan küründe 13. günüm ben hiç bir değişiklik farketmedim vucudumda hani akıntı rengi miktarı falan değişmedi hiç. kimyasal gebelik geçirenlerin rahminde bir biyofilm tabaka oluyor bebek tutunamıyor düşüyor demişti saraçoğlu bir kanalda. 2 kimyasalım var. inşallah Rabbim derman eder soğan kürünü. bir sonraki gebelik testinde gördüğüm pozitif bebeğimi kucağıma alacağımın habercisi olur..

MERHABA SOĞANI SOYDUNUZMU YOKSA KABUKLUMU KAYNATTIN.

ben sıze bı sey sorabılır mıyım sızın sogan kurunu 15 gun ıctıkten sonra adet tarıhıne kac gun kalmıstı
canım onu tam bilemiycem ama adetim bittikten 3-4 gün sonra basladım 28 -29 gün suruyo döngümde yani cok az kalmıstı muhtemelen ama ben saracoglunun konusmalarında adet olsanız bile devam edin diye dinlemiştim yani on bes günğ tamamlayana kadar

canım soğan küründen hemen sonra mı hamile kaldın?

Evet canim kullandigim ay oldu cok sukur
ayyy hadi inşallah darısı başıma ve tüm isteyenlere olsun. ve inşallah sağlıkla devamı gelsin! sen de bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah cmn. peki konu değil ama düşük falan var mıydı öncesinde? yada uzun süredir mi olmuyordu?

Yok canim cok sukur dusuk falan yoktu hic bi sorunda gorunmuyodu 4-5 aydir deniyorduk bide bu kuru deneyeyim dedim çok şükür oldu

ben geçen ay soğan kürü, eşime de keçiboynuzu kürü yaptım ama malesef bende işe yaramadı. 2 gün gecikmeli olarak bugün regl oldum. çok umutlanmıştım. umarım sizde işe yarar.

ben geçen ay soğan kürü, eşime de keçiboynuzu kürü yaptım ama malesef bende işe yaramadı. 2 gün gecikmeli olarak bugün regl oldum. çok umutlanmıştım. umarım sizde işe yarar.
canım saraçoğlu soğan kürü için zaten hemen o ay olur demiyor ki belki geçen ay yumurtlamamışsındır rahmin hazır bekliyordur. saraçoğlu 6 ay-1 yıl diyor. bir sıkıntı var mı sen de ya da eşinde? kaç aydır deniyorsunuz? düşük kimyasal oldu mu? ilk çocuk mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…