SOĞAN KÜRÜ

ilk çocuk için uğraşıyoruz. 10 aylık evliyiz. 7-8 aydır da deniyoruz. adetlerim düzenli. doktora gitmedik henüz. önümüzdeki ay gitmeyi planlıyorum. soğan kürüne devam etsem mi, incir kürü mü yapsam, ne yapsam bilemiyorum. inşallah sağlıklı, sıhhatli, hayırlı bi evlat sahibi olurum

canım saraçoğlunun tavsiyesi 15 gün soğan kürü üstüne adetten önce bi 10 gün(yada 5 tam hatırlayamadım) daha soğan kürü ondan sonra incir kürü. sen bilirsin ama yapmışken tamamla istersen. tam olarak nasıl dediğine bir bak netten. sonra incir kürüne geçersin. ben öyle yapacağım yani

İlk kür uygulandıktan sonra 2. adetin başlamasından 10 gün önce tekrar 5 gün ya da 7 gün bu soğan suyu kürünü tekrarlamalısınız.

Hamile kalmak için soğan suyu küründen sonra kuru incir kürü uygulamalıdır. (her iki kürü aynı anda uygulamayınız)

Uyarı: Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalı.

böyle yazıyor canım saraçoğlunun sitesinde

evet belki de devam etmek gerek.. ama bi dahaki ay bi doktora görüneyim. en azından sorun yoksa içim rahat eder.. varsa da çaresine bakarız sen ne zamandır uğraşıyorsun? ilk bebek için mi ?

evet belki de devam etmek gerek.. ama bi dahaki ay bi doktora görüneyim. en azından sorun yoksa içim rahat eder.. varsa da çaresine bakarız sen ne zamandır uğraşıyorsun? ilk bebek için mi ?
canım tabiki mutlaka doktora görün. benim bu civarda gtmediğim doktor bakılmayan test kalmadı. hiçbiri neden bulamadı düşüklere. ben1.5 senedir uğraşıyorum ve ilk defa denedim soğan kürünü. bu arada tahliller verdik yine sonuçlar 1.5 aya çıkacak bekleme sürecini değerlendirme amaçlı yaptım. sen hiç gitmediysen adetinin2-3 . gidip hormon testlerine baktırarark başla mesela. sonrasında doktor yönlendirir zaten. o arada eşin de ürologa gitsin varikosel açısından bir değerlendirme yapılsın gerekiyorsa sperm testini versin.

1.5 senedir 3 düşük var işte. hiç sağlıklı gebeliğim olmadı yani malesef

Anlıyorum halini. Allah kolaylık versin hepimize. bebişlerimizi kucağımıza sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah.

geçmiş olsun öncelikle bende aynı durumdaydım.test yaptık bizde kan pıhtılaşması çıktı büyük ihtimal sendede var..

kızlar ben de 8 aydır deniyorum hamilelik için. bu ay soğan kürü yapmaya karar verdim. ama ben de pko, kist vs, herhangi bir şey yok, ayrıca adetlerim ve yumurtlamam da düzenli. buna rağmen yine de yapmalımıyım sizce bi sakıncası olur mu

benim de düzenliydi herşey. soğan kürünü de gayet düzenli bi şekilde yaptım gecen ay. ama hamile kalamadım. bazıları yaptıkları ay hamile kalmış. belki sende işe yarayabilir. dene istersen. ben incir kürüne bakıcam. o da yumurta oluşması için faydalıymış. soğan kürünü, kist ve iltihaplar için öneriyorlar.

merhabalar.. mart 6 sında adet olmuştum. adet bitiminden 7-8 gün sonra soğan kürünü içtim 12-13 gün boyunca düzenli içtim aşırı akıntı yaptı bende ayrıca nisan 22 sinde adet oldum 16 gün geçikmeli oldu ama çok yoğun bir kanama vardı bende temizlendiğini düşünüyorum baya adetin 5. günü klomen kullandım 6 satte bir iki kutu ve 4 mayısta çatlatma iğnesi yaptırdım. ilk iğne olduğu için umutlu değildim ama burdaki yazıları okuyunca kürden sonra tutar mı acaba die de meraklanmadan edemiyorum :) bakalım 22 sinde kesin sonuç alırım heralde hayırlısı olsun..

Merhaba Arkadaşlar,
Ben aralık ayında şişli memorial da tüp bebek denemesi yaptım ancak negatif olarak sonuçlandı. Gittiğim tüm doktorlar normal yolla gebe kalma şansın %2 dediler. Sağ yumurtalık ve tüpüm yok, sol tüp yapışık, sol yumurtalık polikistikover. İmkansız dediler yani ve kendimi ona şartladım. taa ki 1 hafta öncesine kadar. şuan 2 aylık hamileyim. farkında olmamışım 1,5 ay regl gecikmesini, göğüslerimin büyümesini hep başka bişeye bağladım. Nasıl oldu derseniz Allahımın bi mucizesi bana.

Diyeceğim şu ki hayatımda ilk defa soğan kürü yaptım hamile kaldığım dönem( tek düşüncem kistlerim varsa aksın gitsin diyeydi) ondanmıdır Allahın bu hikmeti bilmiyorum. Allah ol der olur ama soğan kürüde etkiledimi bilmiyorum ve sadce 8-9 günü falan uygulayabilmiştim. Birkez daha sizlere tıbbın yanılabileceğinide söylemek isterim.. Allahım isteyen herkese versin inşş

çok sevindim ya rabbim o kadar büyük ve merhametli ki hiç bir şey o istedikten sonra engel değil.. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. O ol deyince oluyor.. soğan kürü de vesilen olmuş ne güzel. :) Darısı bizim gibi deneyenlerin ve olmayanların başına :)

canım benim 15. günümdü bugün bitirdim soğan kürünü ama açıkçası akıntımda hiçbir artış değişiklik olmadı. inşallah işe yaramıştır....

canım benim 15. günümdü bugün bitirdim soğan kürünü ama açıkçası akıntımda hiçbir artış değişiklik olmadı. inşallah işe yaramıştır....
Ya belki iltihap falan yoktur sende bende kronik canım inşallah ise yarar sende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…