Gebeliğe Hazırlık SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAYACAK OLANLAR ☺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben sadece soğan kürünü yapıcam bu ay.bence etkiler birbirini.temizlensin komple içim bu ay.bidahaki ay da başka bişey denerim

Bende almanyadayim canim sen bu Ovulation testi gonal f ilemi kullaniyordun

Gonal F nedir ki bilmiyorum.ilac ise boyle bi ilac kullanmiyorum. O zamanlar klomen kullaniyordum 2ci kullanisimda ovulasyon testim pozitif gostermisti. Ama simdilerde hic yapmiyorum test, yumurtlama takibi yapiyoruz, gecen hafta daha buyumemislerdi, zaten akinti falan da yok o yuzden hicbsy yapmiyorum.

Ne gibi etkiler görüyosun canım? Ben 15 gun yaptım biteli 1 gun oldu sadece akıntım var adetim gene gecikti..

sarı akıntım var canım. normalde olmazdı şimdi çok çok var. şifa olsun Benim adetim hiç gecikmez,, düzenidir. ama belki bir sorun var diye bu ay denemek istedim :)

sarı akıntım var canım. normalde olmazdı şimdi çok çok var. şifa olsun Benim adetim hiç gecikmez,, düzenidir. ama belki bir sorun var diye bu ay denemek istedim :)
Bu arada işe yaramasına çok sevindim canım :) mutlu haberler duyalım mutlu olalım, umutlanalım

Bu arada işe yaramasına çok sevindim canım :) mutlu haberler duyalım mutlu olalım, umutlanalım
Teşekkür ederim canım benim,, Allah hepimizin yüzünü güldürsün :)

Sadece 10 gün yapmışsın belki o yüzden etki etmemiştir canım, 15 gun artı bi sonraki adete 10 gun kala 7 gün yapılıyor yani 15+7 gün,, gebelik olmazsa sonraki ay incir kürü yapın diyor Saraçoğlu :)

15 gün yaptım canım bitti 10 gun oldu biteli. Bazı yerlerde prolaktini yükseltiyo dye okudum sanırım bi daha içmem. İnşallah adet olabilirsem hayıt suyu içmeyi düşünüyorum. Lh yüksek benim hormonları dengeliyomuş hayıt da

Kizlar yumurtlama doneminde yumrta boyutu kac olmasi gerekiyor bilen birileri varmidir acaba? benimkiler gecen hafta 7-8mm arasinda 3 tane yumurtam vardi, bide yarin gidecegim Insallah ultrasonda bakmak icin. Gecen hafta sonuclarini ancak gonderdilerde inceleyebildim, bu arada letozole ilacindan yarim tablet tuketdim hergun. Bide incir kuru uyguladim. Insallah etkisi olmustur bu hafta.

18 20 civarı canım. 25ten sonrası kistleşiyomuş. Gittin mi bugun doktora ne dedi

İncir kürünü nasıl uyguluyosunuz acaba?
Bi de vajinal usg muaynesine izin verenlere yaptırabilen kadınlara aşırııı imreniyorummm

İncir kürünü nasıl uyguluyosunuz acaba?
Bi de vajinal usg muaynesine izin verenlere yaptırabilen kadınlara aşırııı imreniyorummm

Sen neden cektiremiyorsun vaginal usg? Incir kuru icin 0,5 lt biraz fazla suya 6-7 tane inciri 4e bolup atiyorum, 15dk kaynatip gun icerisinde tuketiyorum. Ara sira kuru inciri sade icerisinde yiyorum.

Sen neden cektiremiyorsun vaginal usg? Incir kuru icin 0,5 lt biraz fazla suya 6-7 tane inciri 4e bolup atiyorum, 15dk kaynatip gun icerisinde tuketiyorum. Ara sira kuru inciri sade icerisinde yiyorum.
İncir mevsimi değil şu an nerden nasıl temin etsem kiVajinismustum ben 9 ay oldu yeneli ama hala rahat değilim vajinal muaynelere izin veremiyorum.Yumurtlarıma kasıktan bakıldı rahat olmak istiyorum artık sen ve senin gibiler gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…