- 13 Kasım 2017
- 860
- 948
- 53
- Konu Sahibi gulayse6378
-
İnşallah canım ben de adetin ikinci günümdeyim.yedinci gün başlıycam.yazarım buraya hamile kalırsamSabah ise gitmeden yaptim icmeyi unuttum
Aksama artik. Insallah sifa buluruz kizlar
Aynen bende hamile kalirsam bütün yaptiklariminpaylasicamİnşallah canım ben de adetin ikinci günümdeyim.yedinci gün başlıycam.yazarım buraya hamile kalırsam
Ne gibi etkiler görüyosun canım? Ben 15 gun yaptım biteli 1 gun oldu sadece akıntım var adetim gene gecikti..Kürün 3. günüHamdolsun şimdiden etkisini gösterdi
1 yazmışım 10 yazcaktım. 10 gun oldu biteliKürün 3. günüHamdolsun şimdiden etkisini gösterdi
Bende almanyadayim canim sen bu Ovulation testi gonal f ilemi kullaniyordun
Ne gibi etkiler görüyosun canım? Ben 15 gun yaptım biteli 1 gun oldu sadece akıntım var adetim gene gecikti..
test yaptın mı canım1 yazmışım 10 yazcaktım. 10 gun oldu biteli
21. Gün progesteron testim 0.4 çıktı yani yumurtlama olmamış. Benim adetm gecikir hep zaten 3 ayı bulduğu olur. Yani demem o ki soğan suyuyla ne yumurtladım ne zamanında adet oldum canım.test yaptın mı canım
Bu arada işe yaramasına çok sevindim canım :) mutlu haberler duyalım mutlu olalım, umutlanalımsarı akıntım var canım. normalde olmazdı şimdi çok çok var. şifa olsunBenim adetim hiç gecikmez,, düzenidir. ama belki bir sorun var diye bu ay denemek istedim :)
Teşekkür ederim canım benim,, Allah hepimizin yüzünü güldürsün :)Bu arada işe yaramasına çok sevindim canım :) mutlu haberler duyalım mutlu olalım, umutlanalım
15 gün yaptım canım bitti 10 gun oldu biteli. Bazı yerlerde prolaktini yükseltiyo dye okudum sanırım bi daha içmem. İnşallah adet olabilirsem hayıt suyu içmeyi düşünüyorum. Lh yüksek benim hormonları dengeliyomuş hayıt daTeşekkür ederim canım benim,, Allah hepimizin yüzünü güldürsün :)
Sadece 10 gün yapmışsın belki o yüzden etki etmemiştir canım, 15 gun artı bi sonraki adete 10 gun kala 7 gün yapılıyor yani 15+7 gün,, gebelik olmazsa sonraki ay incir kürü yapın diyor Saraçoğlu :)
18 20 civarı canım. 25ten sonrası kistleşiyomuş. Gittin mi bugun doktora ne dediKizlar yumurtlama doneminde yumrta boyutu kac olmasi gerekiyor bilen birileri varmidir acaba? benimkiler gecen hafta 7-8mm arasinda 3 tane yumurtam vardi, bide yarin gidecegim Insallah ultrasonda bakmak icin. Gecen hafta sonuclarini ancak gonderdilerde inceleyebildim, bu arada letozole ilacindan yarim tablet tuketdim hergun. Bide incir kuru uyguladim. Insallah etkisi olmustur bu hafta.
İncir kürünü nasıl uyguluyosunuz acaba?Kizlar yumurtlama doneminde yumrta boyutu kac olmasi gerekiyor bilen birileri varmidir acaba? benimkiler gecen hafta 7-8mm arasinda 3 tane yumurtam vardi, bide yarin gidecegim Insallah ultrasonda bakmak icin. Gecen hafta sonuclarini ancak gonderdilerde inceleyebildim, bu arada letozole ilacindan yarim tablet tuketdim hergun. Bide incir kuru uyguladim. Insallah etkisi olmustur bu hafta.
İncir kürünü nasıl uyguluyosunuz acaba?
Bi de vajinal usg muaynesine izin verenlere yaptırabilen kadınlara aşırııı imreniyorummm
18 20 civarı canım. 25ten sonrası kistleşiyomuş. Gittin mi bugun doktora ne dedi
İncir mevsimi değil şu an nerden nasıl temin etsem kiSen neden cektiremiyorsun vaginal usg? Incir kuru icin 0,5 lt biraz fazla suya 6-7 tane inciri 4e bolup atiyorum, 15dk kaynatip gun icerisinde tuketiyorum. Ara sira kuru inciri sade icerisinde yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?