- 22 Ekim 2017
- 577
- 450
- 53
- Konu Sahibi gulayse6378
-
In Shaa Allah olursan canim. Kuru incir ile yapiyoruz incir kurunu. Kuru incir vardir ya kuruyemiscilerde. Ben NYda bile turkiyeden gelen kuru incir buldum. Eger kabugu beyaz pudra shekerli ise onlari yikayip oyle kaynatacaksin benim aldiklarim poshetli ve yumushacik, Boyle daha cok seviyorum kaynatmadan yemeyi bile.İncir mevsimi değil şu an nerden nasıl temin etsem kiVajinismustum ben 9 ay oldu yeneli ama hala rahat değilim vajinal muaynelere izin veremiyorum.Yumurtlarıma kasıktan bakıldı rahat olmak istiyorum artık sen ve senin gibiler gibii
18 20 civarı canım. 25ten sonrası kistleşiyomuş. Gittin mi bugun doktora ne dedi
Büyür müymüş peki ne diyo doktor. Çörek otu tarcın deneCanim simdi ciktim ultrasondan. 11,9mm en buyugu. Cok yavas buyuyorlargecen kontrolum ustune 9 gun gecmisti oysa lh yuksek cikmisti gecen fsh dan. Hem onu dengelemem lazim sanirim hem yomoshlari buyutmem lazim. Hangi kuru yapacagimi shashirdim valla
Valla doktor bana 20 kasimda beraber ol diye mail atmis. Burdaki doktorlar degisik ya anlamiyorum ben pek.Büyür müymüş peki ne diyo doktor. Çörek otu tarcın dene
Demekki büyürmüş canım. Bu ara çatlayabilir o zaman 2 gunde bir deneyin inşallah olur.Valla doktor bana 20 kasimda beraber ol diye mail atmis. Burdaki doktorlar degisik ya anlamiyorum ben pek.
Evet corek otu tarcin bal karisimi yiyorum, bide incir kurune devam ediyorum. Ama eshim sadece sali gelebilecek. Bide dun cuma beraber olmustuk. Cok korkuyorum yumurtlama gunumu kaciracaz diye de.Demekki büyürmüş canım. Bu ara çatlayabilir o zaman 2 gunde bir deneyin inşallah olur.
20 si pazartesi yumurta çatladıktan sonra 1 gun canlı kalıyormuş salı gunu geç kalınmış bi tarih olmaz benceEvet corek otu tarcin bal karisimi yiyorum, bide incir kurune devam ediyorum. Ama eshim sadece sali gelebilecek. Bide dun cuma beraber olmustuk. Cok korkuyorum yumurtlama gunumu kaciracaz diye de.
20 si pazartesi yumurta çatladıktan sonra 1 gun canlı kalıyormuş salı gunu geç kalınmış bi tarih olmaz bence
Çok takıyoruz kafaya rahat olsak gelicek bebeklerIn Sha Allah.. Doktoruma da mail attim bakalim ne diyecek. Cok ters oldu, Bu hafta eshimi hicbi yere gitmesine izin vermeden evde tutdum belki olur diye, ama gel gor ki tam gitdi evde olmasi gerekirken.
Çok takıyoruz kafaya rahat olsak gelicek bebekler
Çok takmamaya çalış. Egeli misin bu arada harmandalı ??Aynen. Benim evlendigim gundee beri takik bide
Çok takmamaya çalış. Egeli misin bu arada harmandalı ??
Anladım harmandalı yazınca. Ben egeliyim de. İnşallah bebek haberlerini burdan paylaşırız yakındaInsallah. Hayir ben Turkiyeli degilim aslinda :) Ama universiteyi orda bitirmistim.
günaydın canım üyeliğimi iptal ettirdiğim için cvp yazamadım. durumun nasıl15 gün yaptım canım bitti 10 gun oldu biteli. Bazı yerlerde prolaktini yükseltiyo dye okudum sanırım bi daha içmem. İnşallah adet olabilirsem hayıt suyu içmeyi düşünüyorum. Lh yüksek benim hormonları dengeliyomuş hayıt da
Canım gene regl olmadım 38 gün oldu 2 ayı rahat bulur. Soğanın faydası olmadı banaVe günaydın soğan Kürü 9. Günüm
kürü yaparken akıntı felan oldu mu canımCanım gene regl olmadım 38 gün oldu 2 ayı rahat bulur. Soğanın faydası olmadı bana
Oldu hala daha var. Böyle süt rengi gibi azcık koyu kıvamlı. Tarlusal mı alsam napsam bilmiyorum. Endokrin bölümüne mi gitsemkürü yaparken akıntı felan oldu mu canım
dr görün öncelikle canım bu kadar gecikmesi normal değilOldu hala daha var. Böyle süt rengi gibi azcık koyu kıvamlı. Tarlusal mı alsam napsam bilmiyorum. Endokrin bölümüne mi gitsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?