Gebeliğe Hazırlık SOĞAN KÜRÜNE BAŞLAYACAK OLANLAR ☺

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
I
In Shaa Allah olursan canim. Kuru incir ile yapiyoruz incir kurunu. Kuru incir vardir ya kuruyemiscilerde. Ben NYda bile turkiyeden gelen kuru incir buldum. Eger kabugu beyaz pudra shekerli ise onlari yikayip oyle kaynatacaksin benim aldiklarim poshetli ve yumushacik, Boyle daha cok seviyorum kaynatmadan yemeyi bile.

18 20 civarı canım. 25ten sonrası kistleşiyomuş. Gittin mi bugun doktora ne dedi

Canim simdi ciktim ultrasondan. 11,9mm en buyugu. Cok yavas buyuyorlar gecen kontrolum ustune 9 gun gecmisti oysa lh yuksek cikmisti gecen fsh dan. Hem onu dengelemem lazim sanirim hem yomoshlari buyutmem lazim. Hangi kuru yapacagimi shashirdim valla

Büyür müymüş peki ne diyo doktor. Çörek otu tarcın dene

Evet corek otu tarcin bal karisimi yiyorum, bide incir kurune devam ediyorum. Ama eshim sadece sali gelebilecek. Bide dun cuma beraber olmustuk. Cok korkuyorum yumurtlama gunumu kaciracaz diye de.
20 si pazartesi yumurta çatladıktan sonra 1 gun canlı kalıyormuş salı gunu geç kalınmış bi tarih olmaz bence

20 si pazartesi yumurta çatladıktan sonra 1 gun canlı kalıyormuş salı gunu geç kalınmış bi tarih olmaz bence

In Sha Allah.. Doktoruma da mail attim bakalim ne diyecek. Cok ters oldu, Bu hafta eshimi hicbi yere gitmesine izin vermeden evde tutdum belki olur diye, ama gel gor ki tam gitdi evde olmasi gerekirken.

günaydın canım üyeliğimi iptal ettirdiğim için cvp yazamadım. durumun nasıl

Benim de kürde 5. Günüm. Doktorum kistim küçülmeyince soğan kürünü dene dedi. Gelişmelerden haberdar ederim sizi kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…