- 28 Haziran 2017
- 254
- 182
- 103
- 32
- Konu Sahibi gulayse6378
-
Hayır canım her seferinde Yen'i kaynatıcaksın1,5 su bardağındakini sabah ve akşam ikiye bölerekmi içicem.
anladım günlük yapıcam, 1,5 su bardağında yapıp günlük içerken toplamda günlük 1,5 yeterlimiHayır canım her seferinde Yen'i kaynatıcaksın
Canm sabah aç karnına 1 bardak akşam aç karnına bir bardakay kendime güldüm ya ne yazmışım :))1,5 su bardağı yeterlimi
canım 15 gün yap bırak sonra 6 ay içinde bir kez daha yap çok yamakta zararlıymış burda arkadaşlarda güzel açıkladılar nasıl yapıldığını her içtiğin bardağı taze kaynatMerhaba bende yumurta tembelliği var ama yumurtalıklarımın büyüme ve çatlama sorunu yok biraz geç oluyor. Soğan kürünü denemek istiyorum nasıl uygulayacagımı ve bunu kaç ayda bir tekrarlaamam lazım.
peki adetten sonra mı başlayayım yani adetim bittikten 2 sonra mıcanım 15 gün yap bırak sonra 6 ay içinde bir kez daha yap çok yamakta zararlıymış burda arkadaşlarda güzel açıkladılar nasıl yapıldığını her içtiğin bardağı taze kaynat
Nasıl yaptın canım kaçıncı gün yaptın kaç gün sürdüGünaydın, bu ay soğan Kürü yapmıştım ama bende işe yaramadı maalesef..
Nasıl yaptın canım kaçıncı gün yaptın kaç gün sürdü
Belki içini temizlemiştir birdahaki ay işe yarar
Ya benim çok fazla akıntım Yok 5. Günüm ama etki etmedimi acaba Ki bende iltihap falan vardi ilaç falan vermişti doktorAdetin 7. günü başladım canım, sabah kahvaltıdan 10 dk önce, bi de gece uyumadan önce 15 gün boyunca içtim. evet içtiğim süre boyunca çokça akıntım oldu ama gebelik olmadı maalesef canım inşaallah sizlerde işe yarar :) ツ♡♡♡
iltihap sökünce sarı akıntı oluyor canım, kist sökünce de kahverengi akıntı oluyor.Ya benim çok fazla akıntım Yok 5. Günüm ama etki etmedimi acaba Ki bende iltihap falan vardi ilaç falan vermişti doktor
Yok ilaçları geçen aylarda kullanmıştımiltihap sökünce sarı akıntı oluyor canım, kist sökünce de kahverengi akıntı oluyor.
Bende sarıydı sonra beyaza döndü. 2. gününde etki etmişti, sende de olur canım,, akıntı yoksa temizlenmiştir. ya da kullandığın ilaçla beraber tüketiyorsan ondan da olabilir :)
tadı kötü değil sıcak içince :))Yok ilaçları geçen aylarda kullanmıştım
Neyse bakalım işe yarar inşallah bu tada katlanmama değer
Her seferinde burnumu kapatıp içiyorum ardından limon atıyorum ağzimatadı kötü değil sıcak içince :))
bende inşallah adet olmam ama olucam gibi. Rahim filmi çektirmedim be nedenden dolayı belki rahimde sıkıntı vardır tereddütteyim.Evet adet bitiminden 2 gün sonra başladım ben bakalım bugün 5. Gün
Ne zaman canım adet gününbende inşallah adet olmam ama olucam gibi. Rahim filmi çektirmedim be nedenden dolayı belki rahimde sıkıntı vardır tereddütteyim.
Kasım 6 da olmustum bakalım bu ay ne olacak.Ne zaman canım adet günün
İnşallah bebiş gelirKasım 6 da olmustum bakalım bu ay ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?