slm ablalarım.. benim hikayem 2 senelik..
erkek arkadaşımı seviyodm o da beni ama 5 ay falan yan yana kalabildik
babası kanser hastası memleketine gitti yatay geçişle ordaki üniversiteye ve babasına kemoterapi falan derken maddi durumları da bozuldu evlerine de haciz geldi ben gidemezdim kız başıma o da gelmedi 8 ay boyunca hiç görüşmedik TAM 8 AY
internetten de görüşmedik sadece telefon..
bide bu arada onun da
psikolojisi bozuldu bana sardı boş bırakmadı beni hiç rahat vermedi herşeyime karıştı uzaktan kumanda gibi artk bakkala giderken bile izin alacaksn diyordu çooooook bunaldm yeter artk dedim ben senin kuklan değilim dedim ayrıldım..
yaz sonuna doğru yeniden konuştuk değiştim dedi artk hiç karışmıycam dedi barıştık şimdi gerçekten hiç karışmaz bunaltmaz oldu ama ben aşırı derecede soğudum yalvarıyo bırakma seviyorum seni mutlu ederm diyo..
ama ben korkuyorum geleceğimden ve ailesinden de aşırı derecede soğudum göndermedikleri için bide dalga geçer gibi görüşüyosunuz ya telefon var internet var diyo sinir annesi.. abisi izin vermiyodu yanıma gelmesine sonunda geldi ama bişey değişmedi bende çok soğuk hissettim..
off zamanla geçer mi? bitmeli mi? eski günleri düşünüyorum çok mutluyduk o zamana dönme ihtimali hiç yok mu? kararsızım