Soğudum ama suç kimin? :S

eğer soğuduysan bidaha bişeler hissetmen zor.. eski günleri düşünüp kendini kandırma bnce.. bi kaç gün hatta hafta konuşma uzak dur anlarsın sevdiğini zaten ama eğer soğuduysan sürdürme sanada yazık olr karşındakinede

Bir kere soğudumu bir daha dönüşü olmuyor. Yaşadıklarnın aynısını bende yaşadım ne zaman ayrılmak istediğimi söylesem kabul etmiyordu onu kırmamak için mecburen görüşmeye devam ettim. Ama çok uzun sürmedi sonunda ayrıldık. He o zamanla ondan soğuduğumu anladı ve bunu kabullenmeye başladı hemde ben bi şekilde belli ettim ona. Bence bir kere daha ayrılmak istediğini söyle zamanla kabullenecek ve alışacaktır. Bu iişki bu durumda daha fazla sürmez Onu kırıcam diye kendini yıpratmaktan başka bişey yapmazsın..

Cidden soğuduysan, eski kıpırtını hissedemediysen hiç zorlama bence. Bu işlerin geri dönüşü yok, birkere bitince zorlamamak lazım ilişkiyi. Zaten pek çok şeyde sorunlu görünüyor, zamanını bu ilişkiyi düzeltmeye harcayacağına hayatın akışına bırak daha neler neler çıkar karşına.

ondan soğumana neden yanına gelmemesi ,sadece telefonda görüşmeniz mi? sanki temeli bu oluşturuyor ? :26:
o arada yanınıza gelseydi bu duruma gelmezdiniz belki ?

Eğer gerçekten soğuduğunu hissediyorsan tekrar bir şeyler yaşaman zor.

cevaplarınız için çok teşekkür ederm.. ondan soğumamın asıl nedeni benim için hiçbişey yapmaması bide o dönem aşırı derecede psikopat olmuştu, hiçbişeye izin vermiyodu dışarı çıkartmıyodu yurtta arkadaşlar içki içerdi bir yudum bile içmeyeceksn diyodu içmiyodm ztn normalde de 1 bardaktan fazla içmem ama emir verilince insan sinir oluyo.. çok eski yakın bi arkadaşım vardı erkek ama kardeşim gibidir yani onunla görüşmemi yasakladı hiçbir erkeğin yanında gülmeyeceksn falan diyodu.. babamın parasıyla yaptığım alışverişe kadar bile karıştı sormadan bişey alamıyodum sorunca da çok pahalı alma diyodu.. iyice bunaldm

bide ailesi beni üzdü yani kişisel bişey yapmadılar ama göndermediler.. 1 kere geldi onda da 100 kere aradılar aman benim oğlum üşür dikkat et diyolar falan..

aman bilmiyorum şimdi iyi ama evlenirsem eskisi gibi evden çıkartmaz arkadaşlarımdan ayırır diye de korkuyorum..

bide bunu söylemek hoş değil belki bencillik ama nasıl düğün yapılacak nasıl eşya alınacak hiçbişey istediğim gibi olmayacak, ben çalışıyorum ama o öğrenci benm kazandığım para da belli neye yeter kiii..
bide okulu bitirince ailesine de maddi destek olması lazm durumları çok kötü toparlanmak kolay değil allah kimsenin başına vermesin ama benim geleceğim ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…