Gözümde yatakta tost yeyip ellerini çarşafa sildiği canlandı birden:)))))Cok ilginc ama dis gorunusu de bir o kadar ozenli. Gercekten giyimi,saci basi, kisisel temizligini gorunce ay ne hos dedim.
Yemek yiyince buyu bozuldu
Benim de bi ev arkadaşım olmuştu yıllar yıllar önce. Avm de çorba sipariş ettik. Garson getirirken tepsiye dökmüş biraz. Bizimki daha kaşığı eline almadan kaseyi masaya koydu. Sonra tepsiye döküleni içti. Kalan kısımları da ekmekle kuruladıAy hayir dusunmek istemiyorum :)))
Kahve ictik o kadar sicak diye ona bisey yapamadi heralde :)))
Aileden gelme pasaklılık var bence.
Gözümde yatakta tost yeyip ellerini çarşafa sildiği canlandı birden:)))))
Yurtta bir arkadaşım vardı makyajını nevresimine silerdi:))))
Benim de bi ev arkadaşım olmuştu yıllar yıllar önce. Avm de çorba sipariş ettik. Garson getirirken tepsiye dökmüş biraz. Bizimki daha kaşığı eline almadan kaseyi masaya koydu. Sonra tepsiye döküleni içti. Kalan kısımları da ekmekle kuruladımaddi bi sıkıntısı da yok. Düşünsenize o fastfood tepsileri yikanmiyor bile
:)))) vallahi tost çok masum bence. İskender parçaları dökülmesinde cebinden:))))Tovbeler olsun :)))))
Inanmiyorum yaaaa :))) gece gece cok guldum
Tostu da pijamasinin cebine koyup yatakta yerdi artik
Midem bulandı gece gece böğğğBenim de bi ev arkadaşım olmuştu yıllar yıllar önce. Avm de çorba sipariş ettik. Garson getirirken tepsiye dökmüş biraz. Bizimki daha kaşığı eline almadan kaseyi masaya koydu. Sonra tepsiye döküleni içti. Kalan kısımları da ekmekle kuruladımaddi bi sıkıntısı da yok. Düşünsenize o fastfood tepsileri yikanmiyor bile
:)))) vallahi tost çok masum bence. İskender parçaları dökülmesinde cebinden:))))
Iyy bizde ultra abarttık. Adamı iyi gömdük gece gece
Bence doğal davranması isabet olmuş. Tanımış oldunuz.ne diyim durum cok garip, insan normal yorum yapamiyor aklina baska seyler geliyor. Bi de bana ilgisi olan bir insan demek ki duz arkadas olsam neler olacakti..
Bence doğal davranması isabet olmuş. Tanımış oldunuz.
Aman bırakın Allah aşkına:) o yağ içinde bıraktığı çantayı annesi yıkasın bir zahmet kimsenin başını yakmasın :)))Kesinlikle. Heralde beni seven boyle sevsin dedi. :)
sevgili degilsiniz anladigim kadariyla. Kendi kendinize hoslanmissiniz sonra da sogumussunuz. Ayrica iyi bir arkadas olsaydiniz, soyleyelim de paket yapsinlar cantana akmadin diye onerirdiniz. O an onun aklina gelmemis olabilir, dalgin olabilir, kafasi baska yerde olabilir vs....
Aman bırakın Allah aşkına:) o yağ içinde bıraktığı çantayı annesi yıkasın bir zahmet kimsenin başını yakmasın :)))
Ne bileyim gercekten hoslansa daha dikkatli olur diye dusundum. Ama tek kusuru buysa bir sans daha verin bence. Belki yillar sonra cocuklariniza senin babam da biyleydi deyip gulersiniz
Bi piremses gördüm sanki
Erkekleri dizilerdekiler gibi hayal ederseniz,
Hayalleriniz hayal olur..
Tabi hepsi böyle degilde yaglı dürümü çantaya attı diye belkide çok iyi birinden vazgeçiyorsun
Kendisine nazik bi dille paketletelimde öyle at cantaya vs. Diyebilirsin bence sogumak yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?