Sogudum resmen!!!

Cok ilginc ama dis gorunusu de bir o kadar ozenli. Gercekten giyimi,saci basi, kisisel temizligini gorunce ay ne hos dedim.
Yemek yiyince buyu bozuldu
Gözümde yatakta tost yeyip ellerini çarşafa sildiği canlandı birden:)))))
Yurtta bir arkadaşım vardı makyajını nevresimine silerdi:))))

Ay hayir dusunmek istemiyorum :)))
Kahve ictik o kadar sicak diye ona bisey yapamadi heralde :)))
Benim de bi ev arkadaşım olmuştu yıllar yıllar önce. Avm de çorba sipariş ettik. Garson getirirken tepsiye dökmüş biraz. Bizimki daha kaşığı eline almadan kaseyi masaya koydu. Sonra tepsiye döküleni içti. Kalan kısımları da ekmekle kuruladı maddi bi sıkıntısı da yok. Düşünsenize o fastfood tepsileri yikanmiyor bile

Gözümde yatakta tost yeyip ellerini çarşafa sildiği canlandı birden:)))))
Yurtta bir arkadaşım vardı makyajını nevresimine silerdi:))))

Tovbeler olsun :)))))
Inanmiyorum yaaaa :))) gece gece cok guldum
Tostu da pijamasinin cebine koyup yatakta yerdi artik

Bak benim bulustugum cocuk tepsiye dokuleni gec masa var ya ondakileri yedi ya. Tepsidekini yeseydi bari

Tovbeler olsun :)))))
Inanmiyorum yaaaa :))) gece gece cok guldum
Tostu da pijamasinin cebine koyup yatakta yerdi artik
:)))) vallahi tost çok masum bence. İskender parçaları dökülmesinde cebinden:))))
Iyy bizde ultra abarttık. Adamı iyi gömdük gece gece

Midem bulandı gece gece böğğğ

:)))) vallahi tost çok masum bence. İskender parçaları dökülmesinde cebinden:))))
Iyy bizde ultra abarttık. Adamı iyi gömdük gece gece

ne diyim durum cok garip, insan normal yorum yapamiyor aklina baska seyler geliyor. Bi de bana ilgisi olan bir insan demek ki duz arkadas olsam neler olacakti..

sevgili degilsiniz anladigim kadariyla. Kendi kendinize hoslanmissiniz sonra da sogumussunuz. Ayrica iyi bir arkadas olsaydiniz, soyleyelim de paket yapsinlar cantana akmadin diye onerirdiniz. O an onun aklina gelmemis olabilir, dalgin olabilir, kafasi baska yerde olabilir vs....

Kendi kendime hoslanmadim manyak miyim ben :)
Ikimizin de ilgisi vardi.
Valla benim kafam daha dalgindi ve ben de cok sasirdigim icin bisey diyemedim. Zaten cantasina atmisti coktan artik ordan cikartip ugrastirmak istemedim. Emin olun naptiginin gayet farkindaydi.

Hahahha benim bir arkadaşım da parasını verdim bunun mantığıyla pizzaları lök diye çantasına atmıştı çantanın dibinde mısırlar mantarlar döküldü yahu o çantayı sonra kullandı mı bilmiyorum bence de hoş değil dediğin gibi paketletip götürebilirdi..

Ne bileyim gercekten hoslansa daha dikkatli olur diye dusundum. Ama tek kusuru buysa bir sans daha verin bence. Belki yillar sonra cocuklariniza senin babam da biyleydi deyip gulersiniz

Bi piremses gördüm sanki

Erkekleri dizilerdekiler gibi hayal ederseniz,
Hayalleriniz hayal olur..

Tabi hepsi böyle degilde yaglı dürümü çantaya attı diye belkide çok iyi birinden vazgeçiyorsun
Kendisine nazik bi dille paketletelimde öyle at cantaya vs. Diyebilirsin bence sogumak yerine

Ne bileyim gercekten hoslansa daha dikkatli olur diye dusundum. Ama tek kusuru buysa bir sans daha verin bence. Belki yillar sonra cocuklariniza senin babam da biyleydi deyip gulersiniz

Vallahi ya. Cok hoslaniyorduk ve tek sorun bu. Ne bileyim kirmadan soylersem dikkat eder mi? Degismez mi?
Ben o gunu unutmaya hazirim:)

Ay yok prenses degilim hic.
Normal ya poset isteseydi hic sorun olmayacakti benim acimdan :)

Soktan diyemedim iste resmen tutuldum orda. Artik cantaya koyunca da bisey demedim.
Tek gordugum negatiflik de bu. Baska biseyini gormedim, nazikce uyarsam dikkat etse her sey ne guzel olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…