• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları soğuk buhar makinası

Merhaba biz geçen hafta bir aylık bebeğimiz için soğuk buhar makinesi aldık.. Öncesinde çok araştırmıştım.. Loobex Mh 602 aldık çook memnunuz geceleri 4 saat filan çalıştırıyoruz bebeğimin cildine ii geldi ve rahat nefes almasını sağladı.. Makine çok sessiz ne kadar çalışmasını istiyorsan o kadar çalışıp kendi kendine kapanıyor olur da su biterse otomatik olarak kapanıyor nem seviyesini gösteriyor nem oranını ayarlayabiliuorsn ortalığı ıslatmıyor çift buhar çıkışlı..yine Başlama saatini de ayarlayabiliuorsn
Teşekkür ederim. Özelliklerine göre bence fiyatı da iyi. Şimdi baktım da. Sessiz olması benim için çok önemli zaten en ufak sesten uyanan birisiyim

1451996484271.webp
Canim benim ki weewell. Memnunum herhangi bir kuruluk vs yasamadk surekli kullaniyoruz. Cihazla ilgilide bir problem olmadi

Kızlar wevelle ilgili çok şikayet yazmışlar internette sizinkilerde sorun yokmuş sanırım şans işi biraz da

B
Teşekkür ederim. Özelliklerine göre bence fiyatı da iyi. Şimdi baktım da. Sessiz olması benim için çok önemli zaten en ufak sesten uyanan birisiyim
loobex e Bebek'te bugün indirimde.. Bizim makinenin fiyatı baya düşmüş almadıysan bi bak istersen

arkadaşlar herkes buhar makinası aldığından alacağından bahsetmiş.
ama buhar makinaları sürekli kullanmak bebekte ileriki yaşlarda astım gibi hastalıklara sebep olabiliyormuş.
Doktorlar çok ta tavsiye etmiyor, eczacı bir arkadaşım soğuk buhar makinası almadık. çocuklar hastalanınca kettle çay makinasını ağzını açtık sıcak buhar verdik o da doktor öyle söylediği için ve sadece hastalık dönemi için dedi.

bi makalede sürekli buhar makinası kullanmanın hastalıklara sebep olabileceğine dair yazı okumuştum....

özetle doktoruınuza danışmadan kullanmayın derim.

Back
X