- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
- Konu Sahibi 88prenses22
-
Siz baba kiz hasret giderin benim az isim varO gitti bi bankerle evlendi.bankerde yavs.k çıktı bana göz koydu.korktum bisey yiyemedim 17 yaşımda biriyle evlendim oda hep beni dövdü.iki düşük yaptım dayanamadım kaçtım bosandum.şimdi tam bi düzen kurdum bu @talhayasir beni infal etti.hamile olduğumu ogrendim.doktor bunu kaldırırsan bir daha çocuğun olmaz dedi iki dusukten sonra.zaten nasıl kiyarim yavruma.bu adamda çocuğuna sahip çıkmıyor.o olmasa da dogurcam yavrumu.babam babacim.
Tam yakalayamadım beni sattın mı naptın pis kadın?
Isin icine bide aga koy tam olsun. Tv dizilerinden daha iyi senaryo. Tutar bu tutar.O gitti bi bankerle evlendi.bankerde yavs.k çıktı bana göz koydu.korktum bisey yiyemedim 17 yaşımda biriyle evlendim oda hep beni dövdü.iki düşük yaptım dayanamadım kaçtım bosandum.şimdi tam bi düzen kurdum bu @talhayasir beni infal etti.hamile olduğumu ogrendim.doktor bunu kaldırırsan bir daha çocuğun olmaz dedi iki dusukten sonra.zaten nasıl kiyarim yavruma.bu adamda çocuğuna sahip çıkmıyor.o olmasa da dogurcam yavrumu.babam babacim.
Benim yakama yapisti simdide hic bos birakmaya gelmiyo buTam yakalayamadım beni sattın mı naptın pis kadın?
Bebenin babasi belli diil ama mazefin babasini bulduk. Oda bana yaziyo. Sana ozet gectim.La noluyor burda az kestirmişim
Yok canım ne satması ben namusumum pesindeyimTam yakalayamadım beni sattın mı naptın pis kadın?
Ohooo. Senin kim oldugunu bile hatirlamiyo ki. Acaba kacinci sayfada kaldin sen. Senden sonra kac kisi girdi cikti:))))Tam yakalayamadım beni sattın mı naptın pis kadın?
Bence hic oyle bi girisimde bulunma isin icinden cikamazsin devrelerin yanar mazallahDenas14__ nerde kaldığını söyledi ondan sonrasını anlatak
AynenBebenin babasi belli diil ama mazefin babasini bulduk. Oda bana yaziyo. Sana ozet gectim.
Vay arkadaş. Bende bu karıya nikah kıyacaktım.gözüm açıldı. Bebesiyle sürünsün ortalıkta. Beter olsun.Ohooo. Senin kim oldugunu bile hatirlamiyo ki. Acaba kacinci sayfada kaldin sen. Senden sonra kac kisi girdi cikti:))))
Vur onu babacim.bizide denyasla evlendir.sonrada zeymuru hamile bırakki seni birakamasinAynensen yorma guzel kafani..ben o irz dusmanini vuracam
Ben değilim ha ben değilim yanlış anlaşılma olmasın ben azcuk öptüm okadar değilimm beeeeen vuracam falan ayıp amaAynensen yorma guzel kafani..ben o irz dusmanini vuracam
Oo kizim yavrucum senin sicil de baya kabarik yawYok canım ne satması ben namusumum pesindeyimnaneelimoonn babacim bu arada ben denasi seviyorum @talhayasir olacak kişide sözde onun en yakın arkadaşıydı
O köprünün altindan cok sular akti denasOhooo. Senin kim oldugunu bile hatirlamiyo ki. Acaba kacinci sayfada kaldin sen. Senden sonra kac kisi girdi cikti:))))
Ben seni vaktiyle guzel guzel uyardim. Bide beni sucladin. LenVay arkadaş. Bende bu karıya nikah kıyacaktım.gözüm açıldı. Bebesiyle sürünsün ortalıkta. Beter olsun.
Vay arkadaş. Bende bu karıya nikah kıyacaktım.gözüm açıldı. Bebesiyle sürünsün ortalıkta. Beter olsun.
Denyas ne la pis kadın herifinin adını bile bilmiyorsun aklın nerde senin? Ben evlenmem senle başkasının bebesine bakamam.Vur onu babacim.bizide denyasla evlendir.sonrada zeymuru hamile bırakki seni birakamasin
Senin kiz kamyon garaji masallah. Giren cikan kamyonun haddi hesabi yok:))))Oo kizim yavrucum senin sicil de baya kabarik yawhangisini vurayim?hangisine vereyim seni de hele babacigina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?