Ama seviyorum şerefsizi napayim eminim hepimiz seviyoruz onlar bizim bebeklerimizBizde şoyle olabilsek gamsız
Aynen oyle boyle idare etcez artıkAma seviyorum şerefsizi napayim eminim hepimiz seviyoruz onlar bizim bebeklerimiz
Kayinvalidedeyiz hâlâ evime gitmeyi bekliyorum da eşimin kalkmaya niyeti yok sanki daha 1 saatlik yolumuz varNe yapıyorsunuz kızlar iyi akşamlar
Hahaha ay yatili kalin canim bi kahve icersiniz kaynanayla cok seversinKayinvalidedeyiz hâlâ evime gitmeyi bekliyorum da eşimin kalkmaya niyeti yok sanki daha 1 saatlik yolumuz var
Kiz 2 gündür yatiyoz zaten hic sorma bayılırımHahaha ay yatili kalin canim bi kahve icersiniz kaynanayla cok seversin
Oyyy hep öleler valahı allahtan kvdem memlekette izmir de akrabamız yokKayinvalidedeyiz hâlâ evime gitmeyi bekliyorum da eşimin kalkmaya niyeti yok sanki daha 1 saatlik yolumuz var
Tabi canim bi elti dedikodusu yapın hattaKiz 2 gündür yatiyoz zaten hic sorma bayılırım
Gell gizzzzz ben sana geren akrabaOyyy hep öleler valahı allahtan kvdem memlekette izmir de akrabamız yok
Ooh ne şanslısın ya kıskandımOyyy hep öleler valahı allahtan kvdem memlekette izmir de akrabamız yok
Aa aynı evdemisin kocan senle ilgileniyosa guzel anlasılır. Valla benimki kv ye gittigimizde beni gozu gormuyo pek. Ana kız gibi sanki oturup saatlerce cene yaparlar. Ben yatarim benimki anasının yanında konusma derdinde. O yuzden hic sevmiyorum oraya gitmeyi. Benim kaynanada ogulcu. Herkes seviyesini korusa sıkıntı olmucakta napalım katlaniyoz isteTabi canim bi elti dedikodusu yapın hattaben kaynanmla ayni evdeyim valla allah razi olsun i kadnn evi gerci ama cok saygilidir tabi hepsi gbi oda biraz oglumcu ama olacak okadar be karşılıklı oturup kocamin dedikodusunu yaparim annemle
İlk neydı cnm sters yapma kuzumKızlar yaa ben sabah gebelik testi yaptm silik cizgi gordum şoka girdim resmen. Kan verdim deger 33 cıktı. Cok mu dusuk deger
Ilk kez bugun verdim kanİlk neydı cnm sters yapma kuzum
Cok güzel degerın benm arkadasın 12 cıktı şimdi maşallah kucagında oda panık yaptı ama sters gerek yok sende iyi maşallah maşallahIlk kez bugun verdim kan
Ben 12 gun gecikmeden sonra yaptırdım testi ya daha yuksek bekliyodum ondan endise ettim birazCok güzel degerın benm arkadasın 12 cıktı şimdi maşallah kucagında oda panık yaptı ama sters gerek yok sende iyi maşallah maşallah
Gec dolenme olduğu için Gec cıktı 2gun snra bıdaha yaptırBen 12 gun gecikmeden sonra yaptırdım testi ya daha yuksek bekliyodum ondan endise ettim biraz
Cok tesekkur ederim ya icim rahatladı birazGec dolenme olduğu için Gec cıktı 2gun snra bıdaha yaptır
Valla hâlâ şoktayım inanki ben adet olucam diye bekliyodum Allah nasip etti insallah sagliklidir. Allah tum isteyenlere bakabileceklere hayırlı evlatlar nasip etsinSıkıntı yok bebiş var❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?