Gebeliğe Hazırlık Sohpet

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Var ama benim 33 du ve zaten tutunamcmti doktir dmsti
Tabiki cookkkk umitlenme ama inan degerin guzel arttiysa ilerde hicbse olmaz ve kimyasall arkasi gebelik coknkolay bende hemen oldy ve bugün keseyi gördüm düşün

Eklentiler

• IMG-20191014-WA0023.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 13
Hmm anladım canım
Hadi kizzz mesajna uyandim ben yatyom sende tanıdı cikar valla ben bikere düşük yasadgm icin kafayi yedim bunda hersey yolunda pazartesi de bbegi grcem inşallah valla bosyna kendimi zi yiyoruz hamilelgn tadni cikarrrr ooohhh kocana herseyi yaptir

Tamam hadi iyi geceler birbirimize guzel haberler vermek nasip olsun ❤

Merhaba kızlar bende 26ekim bat tarihini bekliyorum inşallah regli gelmez de 11.denememizde bebiş haberini alırım hiç doktora da gitmedim çok dikkatte etmedm ama u ay ovulasyon dönemimi iyi değerlendirdik beklemeye başlayınca günler geçmiyor sanki birde ev taşıma sorunum var bu 2hafta ev topla sonra yeni eve git yerleştir falan oyoyyyy

Ovulasyon nasl degerlendirdn cnm testmi kllndn ben kllndm 2 kere kaldm

Ovulasyon nasl degerlendirdn cnm testmi kllndn ben kllndm 2 kere kaldm
Benim yumurtlama dönemim çok belirgin oluyor ilk pütürlü beyaz akıntı sonra gittikçe pütürü azalıyor beyaz oluyor daha sonra şeffaf yapışkan akıntıya dönüşüyor ve ateşim çıkıyor bu ay aşırı sancı ile oldu yumurtlamam hatta sanki biri bıçaklıyor 6gün boyunca değerlendirdik bu şekilde inşallah tutar

Cnm tutmazsa ingstegram dan sana testi aldgm arkadaşımi oderym ordan al hem uygun hemde toptan satış oldgu icin fiyati iyi birde yeni tipik testler ben cok dua ettim arkddasa

Oyyy bide erkek tarafı demezmi siz bebek istemiyorsunuz heralde yapmadıgınıza göre insan nasıl gıcık oluyor oturup şey dememi bekliyorlar galiba biz 11aydır sevişiyoruz deniyoruz olmuyo sizene arkads benim hayatım belki hazır deglm bebek bakmaya ala ala

Cnm tutmazsa ingstegram dan sana testi aldgm arkadaşımi oderym ordan al hem uygun hemde toptan satış oldgu icin fiyati iyi birde yeni tipik testler ben cok dua ettim arkddasa
Yaaa hangi site birde şuan kaç aylık bebiş

Olelerine sunu sole cok istyorsan sen yap gerci yasiniz tutarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…