- 13 Ocak 2015
- 2.733
- 3.931
- 133
- 33
AMİN KUZUM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAHValla hâlâ şoktayım inanki ben adet olucam diye bekliyodum Allah nasip etti insallah sagliklidir. Allah tum isteyenlere bakabileceklere hayırlı evlatlar nasip etsin
Aminn Allah razı olsunAMİN KUZUM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞALLAH
Hıc sıkıntı yok kuzum tadını çıkar hadıAminn Allah razı olsun
Aynen kafama takmıcam guzel dusunim :)Hıc sıkıntı yok kuzum tadını çıkar hadı
Aynen kuzum hamileliğin tadını çıkar güzelAynen kafama takmıcam guzel dusunim :)
Aminnn en yakin zamandaAllah bizede nasip etsin inşallah
Nerde kız buuSenem kayıplarda :)
Cnm öncelikle hayırlı olsun canını sıkmk istemem ama dikkt et. Kendini cok kaptirma. Benim ilk gebeligim 33 çıktı baya gecikmeyle sonra 320 oldu sonra kimyasal olmus.Valla hâlâ şoktayım inanki ben adet olucam diye bekliyodum Allah nasip etti insallah sagliklidir. Allah tum isteyenlere bakabileceklere hayırlı evlatlar nasip etsin
Nolduuuu4 senem21 nerelerdesin kız hislerin dogru cıktı :)
Kiz su ustteki cvbm senn dgl he baskasnn kopyalanmiss.
Nolduuuu
Eeeee ben demistimmmmCnm öncelikle hayırlı olsun canını sıkmk istemem ama dikkt et. Kendini cok kaptirma. Benim ilk gebeligim 33 çıktı baya gecikmeyle sonra 320 oldu sonra kimyasal olmus.
Nolduuuu
Hadi hyrlisi bklmmmm4 senem21 nerelerdesin kız hislerin dogru cıktı :)
Oylemi diyosun ya. Ben yarin bidaha kan vercem yani baya artmis olsada sevinmeyimmiCnm öncelikle hayırlı olsun canını sıkmk istemem ama dikkt et. Kendini cok kaptirma. Benim ilk gebeligim 33 çıktı baya gecikmeyle sonra 320 oldu sonra kimyasal olmus.
Nolduuuu
Kizzz yok o sana attgm cevap dglll bi arkadasn cevabi kopyalanmis sana gelmisOylemi diyosun ya. Ben yarin bidaha kan vercem yani baya artmis olsada sevinmeyimmi
Heee ama yinede oyle bi ornek varmıs sonucta :)Kizzz yok o sana attgm cevap dglll bi arkadasn cevabi kopyalanmis sana gelmis
Var ama benim 33 du ve zaten tutunamcmti doktir dmstiHeee ama yinede oyle bi ornek varmıs sonucta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?