şok içindeyim ne yapıcam ben şimdi

:)) aklina geldikçe yaizyor herhalde
yada konu fake :37:

Ya fake demek istemiyorum da, çok tutarsız değil mi? Başında sadece bir şüpheden bahsediyor, sonra sabah aradım kızı diyor, sonra firma olayını anlatıyor falan :44:Halbuki hepsi konu buraya açılmadan önce gerçekleşmiş.

üzücü bir durum ama keşke sakin olsaydın,
ortalığı birbirine katmışsın, kız ağlayarak eşinin yanına gitmiş,
şu an sen suçlu oldun kız madur oldu, belki aralarında birşey yoktu ama artık başlayabilir,
eşin senin bu yargısız infazlarını fırsata çevirip senden soğursa ve o kızla görüşmeyi ilerletirse şaşırma.

Eşinizin işyerini aramak, bayanı aramak :50: hem de daha ortada elle tutulur birşeyler yokken. Dİkkat edin eşinizi kendinizden soğutabilirsiniz bu davranışlarınızla.

kız bana kendi dedi o öyle yapıcak biri değil dedi şok oldum adını söyleyince dedi bende belki yapmaz ama kıza emin değilim dedim

eşime diyorumki ailesini arar söylerim diyorum onun annesi babası ölmüş diyo gelde burdan yak sohbeti ilerletmişler ne günlere kaldık ya

size sesleniyorum ey evli erkekleri baştan çıkaranlar ne istiyosunuz mutlu olucağınızımı sanıyorsunuz

yok artık eş ailesine firmaya kızın ailesi haber verdikten sonra isterseniz başbakanlığa da mektup yazın tam olsun :ssz:

yok artık eş ailesine firmaya kızın ailesi haber verdikten sonra isterseniz başbakanlığa da mektup yazın tam olsun :ssz:

BİMER e falan yazmalı cok acil, amerikan başkanı bush dahil herkese haber verin, uzaylılar tarafından kaçırıldım :)

Genel olarak söylüyorum bunu: Eşlerden yana şikayetler neden onun anne babasına anlatılır anlamıyorum. Birincisi o onların evladı, eğrisiyle doğrusuyla onlara ait bir can, önce onun mutluluğunu düşüneceklerdir. İkincisi eğer eş aldatıyorsa ve bundan babasının haberi varsa, babası tepki gösterdiyse nolacak sanki? Adamın içinde varsa korkusundan mı yapmayacak? Hadi korkudan yapamıyor diyelim, sonuçta adamda bu potansiyel var, bunun şüphesiyle bile yaşayabilir mi insan?

Kaynanamı aldım karşıma anne dedim beni kızının başına gelmiş gibi dinle kızının kocası yapsaydı tepkini söyle dedim o kafayımı yemiş dedi bize güvenmesin senin ailenede kalır ortada dedi ben dedim 3 yıldır telefonum ortada iş yerindeki kim ararsa hoporleri açıp konuşuyorum dışarı bile gitmiyorum dedim çalıştığım işyerinde hep erkek var tek çalışan kız benim çalışanlar hep tır şöförleri filan bu yüzden makyaj yapıp gitmiyorum ben evlenmeden önce böylemiydim böylemi giyinirdim dedim söz olmasın laf gelmesin diye dedim kendime bile bakmıyorum dedim haklısın kim olursa olsun benim evladım olsada aynı şey dedi yaptığı pisliği temizleyecek dedi

Ya fake demek istemiyorum da, çok tutarsız değil mi? Başında sadece bir şüpheden bahsediyor, sonra sabah aradım kızı diyor, sonra firma olayını anlatıyor falan :44:Halbuki hepsi konu buraya açılmadan önce gerçekleşmiş.

bencede oturmayan ta$lar var bu hikayede

oooo ortalık 56 ya gitmiş pes valla
emin olmadan bu kadar büyük işlere kalkışmamalıydınız bence
ortada böle bişey yoksa vicdanınız nolcak merak ettim ???????

Şimdi eşim beni aldatıyor olsa iş yerindeki bi bayanla, ben de arasam işyerini anlatsam, onlar da deseler bayanı işten çıkarırız hemen. Normal mi bu durum? Bu devirde herkes işim yürüsün diye bakar, banane demezler mi sizin özeliniz sonuçta, bizim iş yerimizde sıkıntı yok ki niye çıkaralım? Valla anlamadım ben bu konuyu ya... :ssz:

kiza ba$ka ne dedin telefonda
e$in belki $u an onu teselli ediyodur:44:
herseyi birbirine kattin bravo valla ..

Yahu bir durun hele , bu konuyu buraya içinizi dökmek için açtıysanız buyrun 2013 günlük bölümüne . Yok başıma böyle bir şey geldi , ne yapmam gerekir derdindeyseniz ; bir okuyun size yazılanları.Dakika dakika yeni gelişme bildirimi yapmayı bırakın da bize.
Bu ana kadar yaptıklarınızı nasıl toparlarız bunu konuşalım.

Daha başka bir yer aramayı kesin önce. Eşinizi pürü pak ilan edip kıza sarmayı da bırakın.

Her yeri ayağı kaldırmışsınız , ya düşündüğünüz gibi bir durum yoksa düşünsenize o işyerinde eşiniz insanların yüzüne baka baka çalışmaya devm edecek.Ha varsa da ; yolu bu değil bence.

Eminseniz , aldatıldım diyorsanız ve bunu kaldırmak söz konusu değilse ayrılırsınız ya da bir şans daha verirsiniz.Ama bu şekilde ne kendi gururunuzu zedelemek , ne de yanılıyorsanız ;eşinizi rencide etmek yol değil!

olayı baştan sona yazmış konuyu açmıştım ama çalıştığım için uzun süre bekleyince sayfadan atmış virüslü bilgisayarım sanırım ve konu açılmamış sonra aklıma geldikce yazıyorum hem neden face olsun başıma geleni yazıyorum belki büyük hata yaptım iş yerini aramakla ama o kızla nasıl beraber çalışacaklar aynı işyerinde nasıl katlanırım buna

canım tamam.. telefon olayında şüpheli cevaplar vermekle eşin heyecan yaptığını belli etmiş... ama bence bu kadar büyütmeseydin keşke en azından ne olup bitiyor biraz daha takip etseydin yani... eğer öyle bişi varsa kesin emin olacaktın... şimdi gereksiz bi şüphe çıktı ortaya üstelik cevabını da tam öğrenememiş oluyorsun... eğer öyle bişi varsa artık eşin daha dikkatli davranacak belki de eve gelmeden 5 dk önce telefonunu iyice temizleyecek hareketlerine daha çok dikkat edecek... belki de öyle bişi olmadığı halde boşu boşuna eşini de arafta bıraktın adamın aklında aldatma gibi bişi olmadığı halde bu konuyla adamın aklına yerleştirdin... hele ki kaynanaya söylemekle hiç iyi olmamış.. ama neyse bence bundan sonrasını büyütme... çünkü daha büyük problemlere sebep olabilir... konuyu kapat ama tabi gizliden gizliye de takip etmeyi ihmel etme derim... çakırma ama...

naptın arkadaşım sen ortalığı ayağa kaldırmışsın bi dur bi soluklan anla dinle önce :S

sabah firmayı aradım olayı insan kaynaklarına anlattım eşmin adını söylemedim sonra bi telefon numarası bıraktım o bana geri döndü o kızı işten çıkarmam için eşnizin adını söyleyin yoksa nasıl araştırıcam dedi aramızda kalıcak dedi ve bende eşimin adını söyledim şok oldum dedi kız o öyle yapacak biri değil dedi bende günahını almak istemem benim eşim yapmaz güveniyorum ama kıza neden güveneyim dedim eşimin işten çıkmasını istemediğimi söyledim eşim oraya torpille girdi eniştesi soktu büyük bi firma ve hayatında ilk defa 1,100 tl maaş alıyor gireli 5 ay olmadı çıksın istemiyorum ama içimede atamadım :(

ya adamlar tutup ortada bişey yokken ne kızı ne de eşinizi işten çıkarırlar o insan kaynaklarındaki adam resmen dedikodu için size zarf atmış inanamıyorum nasıl söylediniz eşinizin adını

olayı baştan sona yazmış konuyu açmıştım ama çalıştığım için uzun süre bekleyince sayfadan atmış virüslü bilgisayarım sanırım ve konu açılmamış sonra aklıma geldikce yazıyorum hem neden face olsun başıma geleni yazıyorum belki büyük hata yaptım iş yerini aramakla ama o kızla nasıl beraber çalışacaklar aynı işyerinde nasıl katlanırım buna

Biz bilemeyiz ki senin ne şartlarda yazdığını, sadece görünen köye klavuzluk yapıyoruz o kadar. Üstelik fake demek istemediğimi de söyledim, ama aklım da karıştı yani 2 dakikada bir yeni bir olay anlatman :44:

Sen kimseyi dinlemiyorsun ki burda? Bak diyoruz ki bi sakin ol bacım, bi kendine gel. Olayı anlamadan her yeri ayağa kaldırmışsın, ya bu işin sonunda utanacak olan sen olursan?

Durduk yerde hem kadını hem de eşinizi işyerinde mimlediniz :ssz: Böyle konular çok çabuk dedikodu olarak yayılır. Belkide insanları işinden edeceksiniz. Günah..

Son düzenleme:
Can havliyle yaptıklarını anlamaya çalışıyorum ama olmuyor.

Elinde sadece telefon görüşmesi var; 5 dk.

Belki gerçekten doğru, kadın dul onu yaftaladın.
Eşin senden çekindiği için söyleyemedi belki?

Belki gerçekten aldatılıyorsun ama bunun yöntemi bu değil, bu işler böyle çözülmez!

Arkadaşım sen olayı azıcık abartmışsın gibi geldi sadece bir telefon görüşmesi oldu bilemiyorum ama çok erken belki kız bişey sordu eşine ki ben gece iş arkadaşımı arayıp aklıma gelen bişeyi sorabiliyorum keşke insan kaynaklarını arayıp eşini ve o kızı mimlemeseydin şimdi çıkarılırsa ikisi birden işten çıkarılacak

Back
X