şok içindeyim ne yapıcam ben şimdi

Ben simdi anlamadim
neden herkes konu sahibesini sucluyor
tum suc sanki ondaymis gibi
kocasi aramis kizi aksam
sonra numarayi silmlis sonra telefonu kapatmis
once inkar etti mudur ve yasil bir kadin dedi
sonra mudur dedigimiz kadin calisan genc bir kadin cikti

ise gitmemis merak etmis aramis
neden aramis? cokmu onemliydi kiz adam icin?

konu sahibi cok tezcanli orasi kesin
bu yuzden hakliyken haksiz durumada dusecektir
ayrica konu sahibesi sen neden kiza suc buluyorsunki o kadar?
o kizla konusan esin degilmi onu arayan sonra numarayi silip sana yalan soyleyen?
tanimadigin kadina hemen iftira atmadan once yanindaki tanidigini sandigin adami sorgulayacaksin

srunun cevabını kendiniz vermişsiniz zaten:31:

Cok aceleci davranmissiniz belki sizin dusundugunuz gibi bisey yok aralarinda yada var diyelim esinizin isyerini arayip kizin ve kocanizin adini vererek hic iyi yapmamissiniz esiniz ogrwnince sizden soguyacaktir aldatmadiysa bile kafasinda yer actiniz once takip etseydin sorgulasaydin keske simdi sizin telefonunu karistirip bakacaginizi bildigi icin eve girmrden temizlr herseyi bakin 8 aylik bebeginiz varmis bidaha bi sey yapmadan once iki kere dusun derim aldatilmak hic bi kadin icin kolay bi durum degil ama adimlarinizi saglam atin hakliyken haksiz duruma dusmeyin kaynananiza soykemekle hic iyi yspmamissin bu kocanla senin aranda bu sorunu birlikte asacaksiniz belki aile isin icine girince dahada buyuyecek arkadasim sakin ol

8 aylik bebegi olan bir kadina ancak bu kadar kabaca yorum yazilirdi

Kendisi komedyen biraz, şakayla karışık iğneler ve ben ona çok gülerim. Ama bu sefer gerçekten ayıp etti. Üslubunu bilenler ciddiye almaz da, konu sahibinin kafasını karıştırabilir.

Kızın suçu yok demedim ki. İlk suçlu eşiniz dedim...

Şöyle düşünün; Mesela bu kız kocanızı aradı askıntı oldu ama kocanız tavrını koydu, tersledi ''Ben evliyim utanmıyor musun sen? Yürü git gözüm görmesin seni'' dedi. işte o zaman sadece kadın suçlu artı eşinizi alnından öpmeniz gerekti.

Anlatmak istediğim, eşinizin günah keçisi oluşu değil birinci derece suçlu oluşu.

Kız da suçlu tabi ki hem de dibine kadar ama ilk hata eşinizde kendini bilse kız psikopat olmadığı sürece yanaşamazdı.
Bakın benim de mükemmel bir evliliğim yok size üstünlük sağlamıyorum kalbinizde kırılmasın... Eğer varsa böyle bir şey ilk suç ve ikinci su durumunu anlatmak istedim.

Kızın suçlu olup olmadığı belli değil en azından şimdilik, telefonunu bulup gece yarısı arayan konu sahibinin eşi. Macera arayan evli barklı adamların tavırlarını dostane sanıp başta ne tepki vereceğini bilmeyen saf-salak kızlar az değil.

Kendisi komedyen biraz, şakayla karışık iğneler ve ben ona çok gülerim. Ama bu sefer gerçekten ayıp etti. Üslubunu bilenler ciddiye almaz da, konu sahibinin kafasını karıştırabilir.[/QUOTE]

Ben her gördüğüm yerde uyarıyorum konu sahiplerini, olurda ciddiye almasınlar diye :1:

Kızın suçlu olup olmadığı belli değil en azından şimdilik, telefonunu bulup gece yarısı arayan konu sahibinin eşi. Macera arayan evli barklı adamların tavırlarını dostane sanıp başta ne tepki vereceğini bilmeyen saf-salak kızlar az değil.

Katılıyorum size ve zaten yorumun sonuna ekledim ''Eğer varsa böyle bir şey'' diye

Kendisi komedyen biraz, şakayla karışık iğneler ve ben ona çok gülerim. Ama bu sefer gerçekten ayıp etti. Üslubunu bilenler ciddiye almaz da, konu sahibinin kafasını karıştırabilir.

konu sahibi zaten hata ustune hata yapiyor
tanimadigi bilmedigi kizi sikayet etti
ayrica arayan kocasiydi kiz degildi
tamam burda psikolog degiliz yada melek degiliz ama
derdini paylasmak isteyen bir insani boyle bile bile tetiklemek
hic normal degil
bir kac yorumu benide guldurdu ama kabak tadi veriyor cidden

Ben bu konuda aldatan adam, yuva yıkan kadın görmüyorum. İhtimal üzerinden hareket edip her şeyi eline yüzüne bulaştırmış bir kadın görüyorum. Aferin konu sahibi kocanın aldatacağı varsa da engel olmuş oldun. İleride daha sıkı önlemler alması gerektiğini öğretmiş oldun. Biraz daha sakin kalıp takip etseydin belki suç üst yapacaktın ya da tamamen yanıldığını görecektin. Ama sen şimdi ohh iyi oldu yapacağı varsa da yapmaz artık diye rahatlatırsın kendini. Kocan da bana güvenmedin diye başının etini yer...

Konu yorumlara kapatılıyor, yeterince tartışılmış.

Konu sahibesi,
yorumunuzdaki burda ağzı olan konuşuyor ve dikenli ellerinizi uzattınız cümleleriniz sebebiyle ceza aldınız, ayrıca diğer üyelerinde yorumları incelenecektir.

Yönetime yönelik yazınız olduğundan kapatmadan cevap vereyim.
siyahgelinlik'in açtığı topikte sizde önyargılı olup kestirip attınız, hakaret etmediğinizi söylüyorsunuz, konu sahibesine kendi yediğin haltları demek normal mi?
Sizce sıradan laf olabilir ama kusura bakmayın biz bu tür sözleri uygun bulmuyoruz sitede. Hiçbir üyemize de böyle sözlerle saygısızlık yapılmasına müsade etmiyoruz.

asıl suçlu tabiki kocam burda ağzı olan konuşuyor....
hatırlarsınızki siyah gelinlik yengesi hakkındaki yorumları okuyunuz ön yargılı olup kestirip attınız hata etmişim demekki size sormakla boşluğa düştüm yardım eli istedim dikenli ellerinizi uzattınız kendi başınıza gelince eminimki böyle yapardınız yönetime sesleniyorum bana hakaret edenler rahat rahat yazıyor ben siyah gelinliğe hakaret etmediğim halde banlandım

Back
X