şok içindeyim ne yapıcam ben şimdi

face diyen arkadaşlar size söylüyorum 8 aylık bebeğim var onu bu işin içine neden dahil edeyim ayrıca dün gece oldu olanlar sabah ilk işim yazmak oldu annemlere bile söylemedim ilk kaynanama söyledim sizden akıl almak istedim bi yol gösterirsiniz kendimi yaznlız hissetmem diye ablam boşanmak üzere aileme söylesem hepten yıkılırlar ama annem beni aradı ablamda hiç bişi anlatmadım eşim aramış annem diyoki ne dedin sen ona ben öyle adammıyım filan demiş benim karımın suyumu çıktı demiş

demekki suyumda hoşafımda çıkmış :) daha 26 yaşındayım ya

Geçen gün işyerimden izin alıp çıkmıştım. Sonra beraber çalıştığım arkadaş iş için aradı. PC den tarif edip anlatmam 7-8 dakika sürdü. ALLah muhafaza biri telefonumu karıştırsa yanlış mı anlayacak böyle :53:

face diyen arkadaşlar size söylüyorum 8 aylık bebeğim var onu bu işin içine neden dahil edeyim ayrıca dün gece oldu olanlar sabah ilk işim yazmak oldu annemlere bile söylemedim ilk kaynanama söyledim sizden akıl almak istedim bi yol gösterirsiniz kendimi yaznlız hissetmem diye ablam boşanmak üzere aileme söylesem hepten yıkılırlar ama annem beni aradı ablamda hiç bişi anlatmadım eşim aramış annem diyoki ne dedin sen ona ben öyle adammıyım filan demiş benim karımın suyumu çıktı demiş

demekki suyumda hoşafımda çıkmış :) daha 26 yaşındayım ya

Vallahi senin plak takıldı...

ya adamlar tutup ortada bişey yokken ne kızı ne de eşinizi işten çıkarırlar o insan kaynaklarındaki adam resmen dedikodu için size zarf atmış inanamıyorum nasıl söylediniz eşinizin adını

adam değil kızla görüştüm orasını eşim düşünsün artık bana yüzü kalmadı iş yerinde kalsa ne olur

hadi diyelim gerçekten eşin hatalı aldatıldın bu kadar tantanadan sonra boşanacak mısın peki

Sorulacak en güzel soruyu sormuşsun .
Boşanacak mısın ?
Çok hızlı hareket etmişssin senin muhattabın eşin olmalıydı o kişi değil.

Bence eşinizin üstüne bu kadar düşüp peşini aramamalısınız. Bence kızı ve işyerini aramak gururlu bir kadına yakışmaz. Eğer şüpheleriniz varsa mesafe koyar olacaklara bakarsınız ve ona göre yol izlersiniz. Siz böyle yaparak eşinizi kaybedersiniz nacizane fikrim.

Benim eşim olsa bunları yapsam bide üstüne insan kaynaklarına şikayet etsem beni boşar ki banada aynı şey yapılsa bende istemem evlilikte güven olucak biraz

Bence konu aldatan kocalara degil de ,
2. kadinlara saydirmak icin acilmis :)

Bir lafla da kadini isten cikaracaklar yani oyle mi?
Ilginc gercekten !

Yeni gelen de aynisi olursa ne olacak ?

Sayfaları tek tek okudum sorulan bi çok soruya cevap vermek yerine sürekli aklına geleni yazmış.
Eşine madem güveniyordun ne diye ortalığı ayağa kaldırdın ?
Belki bişi yoktu aralarında
Muhatabın eşin olmalıydı firma çalışanları değil !
Madem hoşafınız da çıkmış boşanın o zaman :ssz:

Boşanacak insan kadını kocamla çalışmasın diye işten attırmaya çalışmaz.

İstediği kocasının iyice gözü korksun, rezil olsun ki bir daha yapamasın. Ama konu sahibi de onunla beraber rezil oluyor farkında değil. Tezcanlı ve duygularla değil mantıkla hareket etmek lazım.

Ayrıca ahlaksızlık -ki bu sizin iddianız- için işten çıkaracaklar faturanın sadece kadına kesilmesi olmaz. Kocanızı da çıkarsınlar.

Son düzenleme:
Sen ne yaptın ya? 5 dklık telefon konuşması için KV, kp, işyerini kızı aramak da neyin nesi? Mazallah biryerde otururken falan görsen cinayetten içeri attırırsın sen kocanı. Bu yaptıkların ancak sana evliliğine zarar verir. Benim de bir sürü arkadaşım var gerek işyerinden gerekse sosyal hayatımdan. Evli olduğum dönemde vardı ve ben o arkadaşlarımla telefondada reelde de görüşyordum ve keza eşim de öyle. Evlilik etrraftaki bütün insanlardan soyutlanmak değildir. Eşin belki sadece bir ağabey gibi yalnız bir kadın olduğunu bildiği için işe gelmeyince bir ihtiyacı var mı diye sormak istemiştir. Bu onun senin aldattığını göstermez. Hatta bu nedenle aradıysa ancak iyi bir insan olduğunu gösterir. Sakinleş ve bence bir psikiyatristten yardım al. Allah eşinin yardımcısı olsun.

Sen şimdi bir ton iş karıştırdın. Eşinin suçsuz olduğu ortaya çıktı
sen o adamın yüzüne nasıl bakacaksın? ki senin insan kaynaklarına verdiğin saçma sapan bir uyarıyla o bayanın işten çıkarılması mümkün değil herkes kendi menfaatini düşünür kime ne sizin özel hayatınızdan?
dikkat et eşin işsiz ve bekar kalmasın bence :ssz:

sizleri anlamış değilim başıma ilk defa böyle bişey geldi evet tez canlıyım sabısızım çok sinirlendim sinirlede aradım ben bi kadınım eşimin ne niyetle arayıp aramadığını anlayabiliyorum 3 yıldır bir kez dahi şüphelenmedim iş yerini şimdi tekrardan aradım insan kaynaklarına söyledim dedimki biz aramızda halledelim dediki sizi anlıyorum bi sinirle yaptınız ama söz verdiniz eşimin adını söylemeyecektiniz dedim müdürüne söylemiş tek başıma halledemezdim dedi gözleyeceklermiş söylemeyeceklermiş dedimki yanlış anlama olmuş deyin sadece görğlmeyi görmüş dedi deyin dedim oda ben o kızı takip edicem siz benim aklıma kurt düşürdünüz dedi öyle bi insansa firmamızda çalıştırmayız dedi

Cok karistirmissin ortaligi.

Ama hala esini degil kadini sucluyorsun.

Kadin sana ne demis esin beni merak edip aradi demis, dogru vaya yalan da olsa...

Elin kadini seni düsünmek zorunda degil,
seni düsünmesi gereken senin kocan sana söz veren evlenen senin kocan, koynuna giren senin kocan....
Seni o düsünmese elin kadini düsünmezde düsünmek zorundada degil zaaten.

Ayrica ne dedi insan kaynaklari cok merak ettim, tabi mriniz olur hemen cikaralimmi dediler ?
Lütfen abartmayalim....

Simdi aksam eve gidince ne yapcaksin cok merak ediyorum.
Daha sonrasinda ne olacak esini aff edeceksin olay bitcek, belki bir sucsuz kadin isinden olacak, senin istegin üzerine cikarilarsa o kadini, sence adil birseymi bu ?

Sen şimdi bir ton iş karıştırdın. Eşinin suçsuz olduğu ortaya çıktı
sen o adamın yüzüne nasıl bakacaksın? ki senin insan kaynaklarına verdiğin saçma sapan bir uyarıyla o bayanın işten çıkarılması mümkün değil herkes kendi menfaatini düşünür kime ne sizin özel hayatınızdan?
dikkat et eşin işsiz ve bekar kalmasın bence :ssz:

eşim tamamen hatalıki beni telefondada olsa aldattı aldatmak sadece başka şeylerle olmaz gizlemekle yalan söylemeklede aldattığı aşikar

arkadaşım neyın aklı bu. ufacık bı telefon göruşmesınden olayı nerelere getırmışsın. fırmaya kadar aramış kusura bakma ama kendını rezıl etmşsın. olcak işmi. ergende değilsin. hayır tamam madem şu kadarcık guvenın yok eşıne.....genede yapılcak işmi firmayı aramak..:53:

Back
X