Şok olacaksınız..Böylesini yaşayan oldu mu?

Yaw arkadaşım roamana ne gerek var kestirmeden alt alta yazsaydın ya
okuyana kadar canım çıktı
ve de sadec 5 yıllık sözleşmeyi anladım

tamam canımmmm..canım niye istemeyesin alsınlar bal gibi.istemiyorum filan demelmaz:

yav benım anlamadığım kaynanan kıskanıyorsa alır eşyalarını gidersin madem nişanlın 5 senelik sözleşme imzalamış 5 sene rahatsın bırak naparlarsa yapsınlar.canım bayramlıkta almasın zaten hıc anlamam neden bayramlığı erkek tarafı alır ben kendı bayramlığımı kendım alırım.kaynananında ütüsü yoksa alın kadına ütü ütülesin eşyaları ee sorun nerde ben anlamadım alttan bakıcağına sorun ne ıse yazsanda ona yorum yapsak olmaz mı?

sok olacaksiniz demisin geldikce sok olmadim ben acikcasi ne varki bunda ya
sen kaynana gormemisin bence ayrica cok karisik anlattin okurken canim cikti dogrusu
puffffffff ben gider ben anlamadim ama yinede madem cok buyuk bi sorun var ortadaakannehir
allah yardimcin olsun kaynanadan yana
akannehir

E valla pesss nasıl anlattın ne demek istedinn nasıl yorum bekliyorsun anlıcam inşallah...

Bütün sihir can alıcı başlığı atmakta zemuszemus

gerçektende bu aralar KK'da ınsanlar bır başlık atıyorlar içine girip bakıyorsun bırşey yok.hatta bazıları komık bıle içeriği .sorun yok mıllet kendıne heralde sorun arıyor anlamıyorum kı....

]

Yazdıklarını az çok anlamıştım ama şu yazından hiç bişi anlamadım
daha düzgün cümleler kurarak yazarsan herkes memnun olur sanırım
biraz daha düzgün türkçe lütfen!

Şimdi kayınvaliden ve peder bey nişanlınızın kendine ait bir evi olmasını istemiyor, içiçe yaşayalım onun parası bize kalsın hem masraf ta olmaz sende çalışırsın diyor. Bayramlık almakta bile zorlanıyorlar ama3 katlık evlerini pek bi güzel hale getirmişler.. (Cimriler anladığım kadarı ile)
eeeee sende ellere şapurşupur bize yarrabi şükür diyemedinmi sen ve nişanlın ne karar veriyorsunuz onu da de hele. Sonuç ne olacak istemiyorsan ayrı bir ev tutun olsun bitsin

Ne kadar karışık anlatmışsın. Oysaki ne heyecanla okumaya başlamıştım Kimbilir ne yaptı kaynana diye( Ama inan anlayana kadar göbeğim çatladı. Ki tam olarak da anlamış değilim

anlamak için çok uğraştım sonuç olarak anladım hihoyyyt kaç beyin hücrem heba oldu arkadaşım daha açık bi dil kullansan bak burda bir sürü kişi kafa patlatıyo anlamak için

sorununa gelince galiba çok cazgır bir kaynanan var ve seni biraz kıskanıyor parasıda kıymetli anladığım kadarıyla ne diyelim kolay gelsin 5 yıllığına rahatsın beş yıl sonra yine düşünürüz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…