Şok olacaksınız..Böylesini yaşayan oldu mu?

Birşey anladıysam arap olayım...:bbo:

Anlamadım ama kötü bişi olmuş herhalde.
Sizi yakında boşal boşal boşal diye boşamasın da gerisi hallolur.

Allah iyiliğini versin e mi epaq!..Ona Boş ol boş ol boş ol denir..:roflol::roflol::roflol:

ee şimdi ne istiyon yardım mı akıl mı ne anlamadım valla
yoksa sadece şok olduk dememiz yeterli mikaydirigubbakcemile3

Konu sahibi arkadaşım,lütfen
konuyla ilgili net olan şeyleri yazın,bakın 5-6 sayfa olmuş,geyikten başka birşey değil...
içeriksiz konuları direk kapatacağım yoksa...

Burası Bir derdim var : ( > Eşi ve Eşinin Ailesi bölümü bu bölüm neler neler gördü, bu yazdıkların zaten bu bölümde sıkça yazılan şeyler, yani kayınvalidem lezbiyen desen şok olurdukta...kaydirigubbakcemile3

arkadaşımız beyazı çok seviyor
hem koltukları hemde nicki beyaz
bunun dışında bişi anlayan var mı

aslında ortada ne sorun kalmış ne de sok olcak bişey...ben daha sok edici kayınvalide sorunları okumuştum. ama arada girip bakıyorum belki arkadaş asıl sok edici şeyi arkası, yarın gibi yayınlar diye...kaydirigubbakcemile3

okuyan kullanıcı 28,misafir 5 ve hala kımse hiçbirşey anlamadı.
konu sahıbi arkadaş süpersin.33 kişide hiçbirşey anlamadı yazdığından ne diyimkaydirigubbakcemile3

şimdi kalkıp biri o bişey mi asıl benim kayınvalidem daha kötü, benim yaşadıklarım daha kötü dermişkaydirigubbakcemile3

arkadaşımız beyazı çok seviyor
hem koltukları hemde nicki beyaz
bunun dışında bişi anlayan var mı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

dagilalim arkadaslar bisey yok ya yoksa geyik yapmaktan biz zarar gorcezzzz

anlatım bozukluğu olabilirmi yazılanları ve tüm yorumları okudum anlamak için
bende anlamadım sorun bendemi :bbo:

okuyan kullanıcı 28,misafir 5 ve hala kımse hiçbirşey anlamadı.
konu sahıbi arkadaş süpersin.33 kişide hiçbirşey anlamadı yazdığından ne diyimkaydirigubbakcemile3

niye burda bekliyoz asıl onu anlamadım abondane olduk herhaldekaydirigubbakcemile3

Üniversite mezunu bir insan nasıl olurda bir derdini bile anlatamaz anlamıyorumki.??lmaz:
Ne cümlelerin ,ne olayların bir biriyle bağlantısı var, Anlamsız numaralandırmalar,bölük pörçük anlatımlar ..
Acaba bazı cümleler birleştiriliyorda birşeymi çıkıyor ortaya diye bile merak ettim..akannehir
Nasıl bir eğitim verildi size okullarda anlamıyorum kii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…