Şok olacaksınız..Böylesini yaşayan oldu mu?

konu sahibi arkadaş gitmiş

başka topikte dinleriz artık derdini kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yazı sitilleriyle uğraşmak yerine anlatım kalitesini artırsaydı bu kadar millet merak etmezdi kaydirigubbakcemile3

kafası karışanlar için açıklama yapmış ama.....kaydirigubbakcemile3

Aman be kizlar anlamayacak ne var allah askina....

Tipik evlilik öncesi gerginlikler iste....yok sen sunu almadin, yok siz sunu almadiniz, kaynanam ceyizlerimi cekemedi ogluna bende isterem bende isterem dedi falan fistik iste....

Asil soru.....Bunda sok olacak ne var?CADIARZU

Tüm KK ahalisi bunu az cok yasamistir bacim....merak etmeyesin.a.s

bu sorunlardan o kadar çok yaşayan varki
duyunca sen şok olur haline şükredersin
en azından nişanlın destekliyor ve seviyor seni anladığım kadarıyla
işinide bulmuş yarabbi şükür

:sm_confused:şok oldum sahiden;ne kadar ağdalı bir anlatım..yorum yapmasına fırsat kalmıyor insanın..önce 15-20 dakika olayı yorumluyor kafasında..yine de dertli oldugunuz için Allah yardım etsin diyorum..

ya 3 defa okudum..yorumları okumadan önce ama hiç birşey anlamadım..sonra yorumlara bakıyım dedim belki anlarım..ama yorumda bulunanlarda anlamamış.. sonuç şok olamadım

ben şok falan geçirmedim...senin bu yazdıkların evlilik öncesi hemen hemen her ailede olabiliyor be güzelim...

ya gercekdende sok oldum konuyu anlıyamıyom :bbo:
ya sımdı bende topıc acıcam konuyu anlıyamoyom ımdat dıye

aceba sız evlenınce 3 katlı evde oturcagınızı dusundunuzde ama bunu bulamayıncamı şok oldunuz?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…