Şok olacaksınız..Böylesini yaşayan oldu mu?

Ben deli gibi sevdiğim nişanlımdan ayrılacam diyorum..okuyanlar panayıra gelmiş gibi muhabbet ediyor...
K.pederim düğünü devamlı erteliyor bende dayanamıyorum artık...

Yazdıklarımda çelişecek birşey bulamadınız dalga geçecek yer arıyorsunuz...
sohbet etmek istiyorsanız geyiğe geçin..

bir derdim var topiğinde eğlence bulamazsınız..
ama yok cidden bi fikriniz varsa saygı duyuyor ve bekliyorum.. vereliniortak

gülsüm sultan farkını gösterdin ...seni dikkatle takip ediyordum beni şaşırtmadın a.s.

dakikalardır okuyorum yazılanları
ve senin yazdıklarından hiç bişe çıkaramadım...
yazanlara bide laf söylüyosun
keşke başından kayınpederim düğünü erteliyor şu şu sebeplerden diye açıklamalı bi şekilde yazsaydın
burası bir derdim var topiğiyse diğer konuları oku ve konu sahibinin nasıl yazdına bak
insanların yorumlarına bak
kendinde ara birazda problemi
herşey bi taraf hala shok yaşanacak bi olay göremedim....

yazdıklarını anladık ama konu başkığı altından bu yazılanların çıkmasını anlamadık
şokkk olucak ne var bunda onu anlamadık
alakasız başlığa alakasız konu olmuş yanii

akannehir
şoook oldum gerçekten sengözlerimebaksanab

anam ne meraklıyım yaa:tomato: oku oku ki anla ama nerde bende o kafa
özur dılerım arkadasım yaa nasıl kalın kafam varmış öle :mymeka:

ama haksızlık etmım sonuna doğru azcık anladım demekkı hala yorum yapmam ıcın bı sebep var
aılesıyle sorun yasıyorsan o bırlıktelıkten sana hayır gelmez bılesın
aman aılesıyle mı evlenıyon dıyen olcak ama bu bı hayatın gerceğı
evt aılesıylede evlenıyorsun
cok dertlısn bellı şok olmadım ama sonu aynı bence bu ilişkıden bı hayır olmaz

ayrılıcağını nezaman sonra söyledin söylermisin?? ilk sayda yazdıklarına bakarmısın maddeler halinde sıralamşssın ve ayrıca ŞOK diyede bi başlık atmışssın birde gelip burda bizlere fırça atıyorsune oda güzell ama önce dönüp birde sen oku kendi ellerinden çıkan yazıyı sonra gel fırçala..kötükedihüso Şuda var herkes senin istediğin gibi yorum yapmamaz burda konu açtıysan her türlü olumlu olumsuz eleştiriye açık olmalısın lmaz: Hee şundua söylim en az senin kadar bizlerde biliyoruz buranın panayır yeri olmadığını arkadaşım.. bende usluplerine dikkat etmeni öneririm...

iyide sayfalar dolusu seni anlamak istemiş üyeler, sorular sormuşlar sen cevap vermek yerine kayboldun, sonra çıktın fırça attın, yani iletişim sorununun sorumlusu bizmiyiz:sm_confused:
yeni bi üye olarak başka bi üyeyi nasıl böyle yakınen tanıyorsun merak ettim:sm_confused:
ayrıca sana gülsüm sultan dışında yorum yapanlarda oldu ama galiba o yorumlar pek hoşuna gitmedi, neden kaynana ve kayınpederden maddi yardım bekliyorsun gibi yorumlardı
CADIARZU

Son düzenleme:
anlamadım ya tam anlamaya başlıyorum bişi çıkıo tekrar kafam karışıo sonuc uzakta oturuo galiba arkadas çokda samimi olmas eşiyle rahat rahat gecinir gider

ama sen bana kendimi yazdıklarından dulayı kaybettirdin.şimdi yazını okuduktan sonra bana bi haller oldu migrenim tuttu.:sinifsinif:
halbuki gözlerinize sağlık demen lazım çünküü ben ve tüm sabırlıı arkadaşlarım yazını anlamak için 2-3 defa okuduk göz sağlığımızdanda gitti.
şimdide sen bizi azarlıyorsun :1shok: akannehir

konunun ilk sayfasını birde son sayfasını okudum ben bir bağlantı kuramadım
anlamadım açıkcası çok karışık anlatılmış
biz genelde şöyle konulara alışığız
şöyle şöyle oldu bunlar bunlar geldi başıma ne yapayım
sen yaşadıklarını anlatmışsın yardım kısmında ne gibi bir yardıma ihtiyacın olduğunu yazmamışsın
ayrıca şok olacak kadar vahim bir durum yok
neden bu kadar iddealı bir başlık seçtiniz ki ilgi çeksin diye mi?
istediğiniz ilgiye 14 sayfa yorum yapılarak ulaşmış durumdasınız ama hala ne gibi bir yardıma ihtiyacınız var
bizden hangi konuda fikir istiyorsunuz anlayabilmiş değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…