Şok olacaksınız..Böylesini yaşayan oldu mu?

Havada bulut gördüm :1shok: oldum
Uçurtmamın kuyruğu koptu :1shok: oldum
Dananın kuyruğu titredi :1shokldum
Kaşın altında göz,gözün üstünde kaş gördüm :1shok: oldum
Ne idim ne oldum
Sanırım evlenmek üzereyim ya buldumcuk oldum
Konunun özeti budur,Benim adım Hıdır,bu mudur,budur :)))))

Arkadaşlar sorunumu anlatacaktım okadar gerildim ki konuyu şaşmış aklıma ne geldiyse yazmışım.kafanız karışmasın diye elimden geleni yaptım yaşadıklarımı kademeli yazdım ama yine anlamamışsınız.. dün yaşadığım sorunlara verin...

bak bizle kafa bulmuyorsann laelaelaelaelae
sen şu maddeleri, kararları ,kırmızı yazılı hükümleri kaldırr :bbo:
herkezin anlayacağı dilde yaz,sonra bizde alalım çekirdeği çitlenbiğimizi okuyup sana yardım edelüm :sm_confused:

allah iyiliğini versin emi nasıl güldüm yaa:hooray:

Şimdi...

Ben yazıyı okudum da, yani sanırım oruçtan diyelim, şok olamadım pek, Neyse..

Diyeceğim o ki; sen bizim kaynana topiclerini bir gez arkadaşım ne vukuatlar var bir bilsen..

Seninkinin o zaman fazla da şokluk bir yanı olmadığı göreceksin.

Beterin beteri var vallahi bak..

Hayırlısı..

Burda okur gülerdim
yok ben nereye oturim arabada ..yok aynı renk elbiseyi giydik..yok çikolata istedi vs
okuyup okuyup şaşar, gülerdim...

ama demekki insan olayın içinde olunca durum bi başka oluyor.. insan olayın içinde olunca sağlıklı düşünemiyor

sizce bu kadar dertli hanım neden sorunlarını yazıyor...sağlıklı ve soğukkanlı düşündüğünüz için üyelerden destek istiyoruz...
Aile çevremiz vs aklı herşeye yetiyor ama burdaki üyeler kadar soğukkanlı yaklaşamaz olay içindeki hiç kimse
ayrıca hani derler ya baş kalkıncı olur...bu yüzden hiç bir sorunumu kimseye anlatmadım...
buraya yazarken bile çok düşünndüm..

Sİteye bakmak için girmedim ..102 mesajı okumadan size nasıl cvp vermemi bekliyorsunuz?

BeyazDelisi, busejik, deniz_güneş, dilarem, emdev, Esra, gurbaa prenses+, gönülyarası, ilona, i_pek, meel, muzlupasta, mydaisy260621, noashe, nurtursel, royem, Rumeysaa, yalnizkatip, yasnurrr

yine herkes burda:))
şok olmak istedik sanırım ama kimse birşey anlamamış.
keşke biraz daha anlamlı cümleler kursaydınız. öznelere dikkat etseydiniz.
ben birşey anlamadım.
ama sanırım kayınvaliden ve eşyalarla ilgili bir problem var çok önemseme nasılsa uzağa gidiyormuşsun.hem beraber oturmak istemiyordun ya ver koltuklar onun olsun alırsın yenisini ne diyim.

delikafaduldendelikafaduldenlaelaelaelaelae

haa tamam yaa anladım bak sen bunu yazınca benim tüm kafamın karışıklığını aldın delikafadulden
birazdan bu yazdığın maddeyle şokta yaşıcam.
kaydirigubbakcemile3 şaka gibisin arkadaşım valla güldürdün ama sağol bari.
bişey anlayan varsa beri geri gelsin akannehir

delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Budur valllaaa

Nişanlım beni otobuse bırakıp eve döndü...evime geldim nişanlım şişmiş şişmiş şişmiş
bana saymadığını bırakmadı
bende bitti dedim

Anneme daha anlatmadım..

Annemle nişanlım öz ana oğul gibi muhabbetdeler..nişanlımda herşeyin farkında ama yinede üstüme gelmeye başladı
bitti dedim
sabret diyor..
çok seviyoruz ama
o aileyle olmuyor

Tabii ya , şöyle bizim anyacağımız dilden tane tane yazsaydın ya arkadaşım daha iyi anlardık..

Aaa tane tane deyince aklıma bir şarkı geldi, müsade var mı söyliyim;?

Dane dane benleri var yüzündeee eee yüzünde ee yüzündeeee eeeeeeeeee
Can alıcı bakışları gözündee eeee gözündee eee gözündeee eeeee....

eeee eeee..

Ben baştan bir daha okuycam yazıyı karar verdim.Ama şimdi değil yarın:)

bunların gerisini gün içindemi yaşadın
senin kafan cok karışık anlaşılan
biraz dinlen kendini topla öyle düşün

Hımmmm zor valla ya...CADIARZU

Konuşmayı denedin mi nişanlınla? (klişe 1)

arkadaşım daral geldi vallaa :mymeka: taksit taksit anlatmasanda bizde sayfaları sürükleyip nerde nezama şok olcaz die düşünmesek?? en baştaki yazdığın ilk sayfayı düzenlesende giren diğer arkadaşlarımızda anlasa..
Yok yani hepimiz oruç kafa söylenmeyelimm şimdi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…