Şok olacaksınız..Böylesini yaşayan oldu mu?

sanırım sadece dertleşmek istemiş,
kayınvalidesinin gözü nişanlısın maaşındaymış, ayrı ev vermedikleri gibi (daireleri olduğu halde, kiracılar çıkmasın diye) lojmanda oturmalarınada izin vermiyolarmış, bizimle oturun sende çalış maaşlarınızı yiyelim diyorlarmış ve kaynanası gelini kıskanıyormuş hatta onun salon takımına bile göz koymuş, gelin vermeyince, bende salon takımı isterem demiş
tabii bunlar benim yorumum değil onun anlatmak istedikleri galiba
:bbo:
ha bide ellerini göğe açarak allah belanı versin demek istemiş

Hiç anlamamışımdır kayınvalide ve kayınpederden maddi yardım beklemeyi..
Tabii ki durumları varsa ve canları isterse yaparlar ama yapmadıklarından sorumlu tutulamazlar
Ayrı kişilik ve yaşam tarzına sahip iki aile bir araya geliyor.Kaynana için aynı evde üst üste oturmak problem olmayabilir,ben bunu duyduğumda şok olmazdım mesela.
Daire vermez,kirayla geçiniyorlardır,ben buna da şok olmazdım mesela
On yedi yaşında yerinde duramayan erkek kardeşe de kendi kardeşim gözüyle bakardım.
Yani tabii ki ayrı oturmak kişsel tercihin ve bunda haklısın konu sahibi arkadaşım ama okurken beni şoktan şoklara sürüklemedin ne yalan söyleyeyeyimmm

öYLE ŞEYLER okuyoruz..
görüyor ve duyuyoruz ki
Dur bakayım hala beni şoka uğratacak bişeyler kalmışmı dedim

Nitekim kalmamışşş..

Umarım sorunlarınız hallolur. Halledilmeyecek gibi görünmedi banabuyrunnnnnnnnn

konu sahibi arkadaş online görünüyo..açıklayıcı bi yorum yapar sanırım:bbo:

kardeş sen şöyle bizim anlayacagımız bir şekilde derdini yazsaydın..ama olmazki böyle ben bişey anlamadım ...bendemi bir tuhaflık var bugün...:sinifsinif:

hanımlar arkadaşın ki dert degil sadece paylaşmak istemiş okadar ....hadi şok olalımda bitsin bu işakannehirakannehirakannehirakannehir

kayınpederınıze peder dıye hıtabınızı hıc begenmedım sızden
yasca buyuk bırısıne ve esınızın babasına daha saygılı ıtamda bulunmalıydınız..
bayramlık derken sızın yasınız kac merak ettım yada onların alıcagı bayramlıkdamı aklınız gonulden alınmadıkdan sonra alınsa neye yarar kı saygı gostermedıgınız bırısınden sevgı beklemek neye yarar kı..

ŞOK ŞOK ŞOK... şok oldum ve işkence bittiiii..
bazen kafa bulmak için açıldıgını düşünüyorum bu topiclerin. bir deli kuyuya tas atmıs kırk akıllı cıkaramamıs misali.

ŞOK ŞOK ŞOK... şok oldum ve işkence bittiiii..
bazen kafa bulmak için açıldıgını düşünüyorum bu topiclerin. bir deli kuyuya tas atmıs kırk akıllı cıkaramamıs misali.

katılıyorum şekerim hele son zamanlarda çok olmaya başladı bu tarz şeyler...vereliniortak

ah boşverin arkadaşlar cevap yazma tenezzülünde bulunmuyor.niye biz burdayız daha.geyikte alası var

yaaa bişi sorcam ben şimdi toplam 10 sayfayı boşunamı okudum belki heyecanlı kısmı ileridedir diye sazan gibi atlaıdım ve 10 sayfayı birden okdummmmmmm zaten açım lmaz:

bosverin arkadaslar gidelim bitsin. prim veriyoruz boylelerine birşey sanıyorlar sonra.
eger gercekten dertleşmek isteseydi aval aval bakmazdı karsıdan cevap yazardı...

Arkadaşım bu yazı ne böyle? nasıl şok yaşıcam ben şimdi bişey anlamadım kii konudan
boğulcaktım okurken.akannehir
valla sanki formülünü bulun diye matematik problemi yazmışsın bize offf kaydirigubbakcemile
içime darallar geldi kasvetler girdi:sinifsinif:

ben süpriz bi son bekliodum ama -tatlicadiarzu-

ya arkadaşım derdin war anladık elimizden gelen desteği werirdik ama ne gerek wardı böle anayasa maddeleri gibi anlatmaya, daha doğrusu anlatamamayakaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…