Katiliyormmm karisini kizini teshir ediyolar bnce ve hepside gosterisSadece şu sorunuza cvp vermek istiyorum Sosyal medyada resim paylaşmıyor diye sizi sevmedigi anlamına gelmez benim eşimde beni paylaşmaz doğru olanda budur sevmediğinden değil değer verdiğinden paylaşmaz paylaşmamasi benim onun eşi oldugum gerçeğini değiştirmez ne gerek var sosyal medyada zatın herkes mutlu hayatları dört dörtlükmüş gibi yansitiyorlar ama gerçek dünyaları çok farklı canım
Kendilerini paylaşırken teşhir etmiş olmuyorlar ama?Katiliyormmm karisini kizini teshir ediyolar bnce ve hepside gosteris
Sapla samanı karıştırmayın. Erkek çıplak da gezse teşhir olmaz, namusuna zeval gelmez. Çünkü o bir erkek!!!!!!!! Ama kadın öyle mi? Kadın nadide bir çiçek. Kadınlar, kadinlarimissssssss. Onlar toplu iğne ucu kadar yerlerini bile gostermemeliler. Mazallah yüce haşmetlilerimizin yani erkeklerimizin nefislerine zarar filan verebiliriz. Evet bu yüzden no teşhircilik. !!!!!Kendilerini paylaşırken teşhir etmiş olmuyorlar ama?
Ayrıldım..Evleneceksin dimi bu adamla daha kkda böyle ezik tiplerden ayrılabileni görmedim ve böyle konulara hep kolay gelsin diyesim geliyor hayat baya zor oluyor böyleleriyle çünkü
Konudan bağımsız olacak biraz ama ayrıldı mı peki sonra o unutamayan kişi?eskilerden birini unutamamis olabilir mi?yakin zamanda cevremde buna benzer birsey oldu sebebinin bu oldugunu acikladi sonra
ayrildigini söylemedi bile gecen sabah durum atmis bazi kisilere gizlemis bir ortak arkdasi unutmus orda gördük unutamadigi kisiyle resmini koyup altina da not dusmus.ayrildilar sonucKonudan bağımsız olacak biraz ama ayrıldı mı peki sonra o unutamayan kişi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?