Şok Oldum, Ne Denir Ki..

bırak bu sevdanın bırak peşini, kaybettin varolan butun neşeni, dindir gözlerinin hasret yaşını,unut onu gonlum sevmedin farzet diye bir arabesk şarkı vardı okur okumaz aklıma geldi.

ben olsam şarkının tavsiyesini uygulardım, annem beni eloğluna dertlenip kendimi yiyeyim diye doğurmadı, sana kendini özel hissettirmeyecek kimseyle sevgili olma,nişanlanma, özellikle evlenme, gerek yok bir ömru kahretmeye.

Aynı durumu yaşamıştım nişanlınız gibi hissettiğim zamanlar oldu sebebide istediğim şeyler olmadı olana razı oldum bende. Bilemiyorum belkide gerçekten depresyon falandır

Evlenmek istemiyor bence. Sizi seviyor olsa da istemiyor. Muhtemelen hem siz hem ailesi baskı kurduğu için söyleyemiyor da istemediğini.

Zaten bu benim sorunlarım var diyen insandan fersah fersah kaçacaksın. Elin sorunlusuna yol yordam öğretmeye gelmediniz dünyaya. Kurtarın kendinizi geç olmadan

Ayrıl canım yada iyileşip gelsın.Bunu mu cekıceksın?

Kendini başkalarıyla kıyaslama. O ilişki biçimi doğru olsaydı onlarla evlenme yoluna girerdi, seninle girmiş.
o insanlar artık hayatında değiller.
Sosyal medyayı hayatının içine fazla karıştırma. Kaç yıllık evliyim, abuk subuk tanımadığım tiplerin safi ‘kadın’ profili olduğu için mesaj atmasını engellemek adına eşli foto paylaştım. eşimde hiç yok, hiç problem değil benim için. Paylaşmayı sevmiyorum.
İçinde bulunduğu hal depresyona benziyor çıkması için yardıma ihtiyacı var, bu halinin sizden kaynaklandığını neden düşündünüz? başka bir sorunu olamaz mı? Sizden yardım istemesi güzel bir şey değil mi?koca adam, imkanlarını da anlatmış, Ayrılmak istese zaten ayrılmak istiyorum demez mi?
önceki konuları bilmiyorum.

Şakadır umarım bu yazı

Adam dürüst değil. Size sevgisi yok ve bahane buluyor. Muhtemel sizi kontrolde tutacak. Sürekli suçlaması da bundan. Anladığım kadarıyla da dürüstçe hissettiklerini söylemek yerine sürekli bahane bulup, sizi kullanıyor. Manipüle ediyor ve siz de sürekli kendinizi suçluyorsunuz. Onun hislerini boş verin. Siz artık eskisi gibi gelmediğinizi, değerli hissetmediğinizi söylemiştiniz. Sosyal medyadan vs sizin listeyi vs de kontrol etmiyor muydu?

Arkanıza bile bakmadan kaçın... Sizin için daha iyileri çıkar karşınıza.

Aynı durumu yaşamıştım nişanlınız gibi hissettiğim zamanlar oldu sebebide istediğim şeyler olmadı olana razı oldum bende. Bilemiyorum belkide gerçekten depresyon falandır

settling diyorlar ingilizce de turkçe de tam çevirisi yok, ne yapalım sevdiğimizi alamadık aldığımızı sevmeye çalışalım gibisinden. sevmeye çalışıp sevemeyenler için işkence.

settling diyorlar ingilizce de turkçe de tam çevirisi yok, ne yapalım sevdiğimizi alamadık aldığımızı sevmeye çalışalım gibisinden. sevmeye çalışıp sevemeyenler için işkence.
İyi yönlerini görüp sevmeye çalışmak.. aslında sevmeyide başarıyo insan ama normal insanları sever gibi aşk değil bu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…