Şok oldum ve arada kaldım. Yardım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir kadının aldatıldığını öğrenirseniz ne yaparsınız? Erkekte kadında çok yakınınız. Erkek daha önceden aldatıyor, karısı ögreniyor ve kıza mesaj atıyor. Kız mesajları olduğu gibi adama gönderiyor karın bana küfür etti diye. Adamda bunu duyunca karısına gurur kırıcı davranıyor. Ama karısı buna rağmen affediyor. Ve adam 1 2 yıl sonra tekrar o kadınla bir araya geliyor. Yani düşünün söylemek istiyorsunuz ama kadın daha önceden de aynı şeyi yaşamış ama boşamamış. 2. Kez uyarır mısınız? Arada kaldım yardım lütfen...
Gonlum ve vicdanim diyor ki soyleyin ama bu isler bir kez oldu mu rutine biniyor. Yine ayni seyler yasanma ihtimali yuksek siz de biliyorsunuz. Soyledikten sonra bir taraf ya da her iki tarafla da araniz acilabilir. Bunu goze alabiliyorsam ben soyler kurtulurdum kafam da rahat olurdu. Iliskilerinizin dinamigi onemli. Bunu da kadin daha once affettigi icin soyluyorum. Ilk kez olsa durmayin derdim.

Sevdiğim değer verdiğim biriyse söylerim. Söylediğiniz şey değil de üslup önemli bence. Affetmek affetmemek ona kalmış. Affetmesi halinde bunu ömür boyu sır olarak saklayacağımı, yargılayıcı bir tutum takınmayacağımı, kararı ne olursa olsun yanında olacağımı da belirtirim.

Asla söylemem birincide yüz göz olduğu halde bosanmamis şimdide boşanmayacak ne kadar geç duydu okadar iyi.. Çok çok yakınım yaşadı aynı durumu boşanması için destek oldum aile bireyimiz her türlü yardımı saglayacagimizi bildirdik barıştılar biz kötü olduk oyuzden ben olsam karismazdim.

Benim anlamadigim adam ilkinde affeþirmek için birşey yapmamis ki üstüne kadının yüzüne tukurmus yüzsüz.
Affettirmek için çabalamamis o yüzden kadin affetmis degil kabullenmiş yani.
Eğer gercekten affetmis olsaydı soyle derdim Ama kabullenene birşey yapmana gerek yok.
Bilse ne değişecek ki. Adam pişman mı olacak pişkin mi olacak.
Şeref yoksunu piskin pişkin kadini suçlayacak zart diyecek zurt diyecek.
Yapacak tek birşey var o adama beddua et belki allah'ın sevgili kulusundur dualarin kabul olur da o pislikten tüm dünya kurtulur.
Yemin ederim sürekli aldatma konusu okuya okuya erkeklerden nefret ettim.
Akşam eşim gelince bi hoşgeldin bile demek istemiyorum acaba ben evde pineklerken o da bir halt karistirmisnididr diye dusunmekten kendimi alamiyorum

ben catlak oldugum icin adama sac bas dalardim sanirim. cok sevdigim bi arkadasim var esi dengesiz davraniyor... adama okadar sinir oluyorum ki. benle iki sohbetde adama sürekli laf sokarim... böyle ezikmis gibi davranirim her defasinda nötr ol normal davran kizim diyorum onla bi araya geldigim an tak yine basliyorum. artik adam yakinlarda olmadigi zaman arkadasimla bulusuyorum ama ne zaman geldigimi duysa b.k varmis gibi geliyor...

Kadın zaten affetmiş bir kere. benim de bildiğimi bilip utanmasın Derim hiç karışmam.

Sevgilisi tarafından kendisine ağıza alınmayacak küfürler edildikten sonra onunla tekrar barışan arkadaşımı gördükten sonra hiçbir şeye karışmam.

Yoo hayatta söylemem. İnsan bi kez hata yapar ikincisi olursa tercihtir artık. Zaten bilip susuyordur siz hiç suyu bulandırmayın.

Daha önce bu muameleyi sineye çekmiş olması arada bırakıyor insanı.. aslında bir kere affetmiş yine affeder diyoruz ama.. belki tek bir şans vermişti ikinciye boşayacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X