Şok oldum ve arada kaldım. Yardım lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir şekilde duymasını saglardim. Affedebilir düşüncesiyle susmazdim. Kendi bileceği iş. Ben üstüme düşeni yapardım.

Bosanma cesareti yok arkadasinizin. Muhtemelen affetse de suphelerle yasiyordur hergun. Ogrense yine bosanmaya cesaret edemeyecek. Esi de pisman degil, kadina da hakaret etmis ustelik yani adam esini pek de umursamiyor. Sanirim soylemezdim.

Bir kadının aldatıldığını öğrenirseniz ne yaparsınız? Erkekte kadında çok yakınınız. Erkek daha önceden aldatıyor, karısı ögreniyor ve kıza mesaj atıyor. Kız mesajları olduğu gibi adama gönderiyor karın bana küfür etti diye. Adamda bunu duyunca karısına gurur kırıcı davranıyor. Ama karısı buna rağmen affediyor. Ve adam 1 2 yıl sonra tekrar o kadınla bir araya geliyor. Yani düşünün söylemek istiyorsunuz ama kadın daha önceden de aynı şeyi yaşamış ama boşamamış. 2. Kez uyarır mısınız? Arada kaldım yardım lütfen...
Uyarmazdim. Kadin yine bosanmaz zatrn biliyordur.

Bir kadının aldatıldığını öğrenirseniz ne yaparsınız? Erkekte kadında çok yakınınız. Erkek daha önceden aldatıyor, karısı ögreniyor ve kıza mesaj atıyor. Kız mesajları olduğu gibi adama gönderiyor karın bana küfür etti diye. Adamda bunu duyunca karısına gurur kırıcı davranıyor. Ama karısı buna rağmen affediyor. Ve adam 1 2 yıl sonra tekrar o kadınla bir araya geliyor. Yani düşünün söylemek istiyorsunuz ama kadın daha önceden de aynı şeyi yaşamış ama boşamamış. 2. Kez uyarır mısınız? Arada kaldım yardım lütfen...
Bir hatadır diyip affetmis olmasi cok olasi.Bence söyleyin tabi esine sizin adinizi vermeden bir şekilde kendi yakalasin.Veee bu defa bitirsin adam çok karaktersizmis.Metresi icin karısına öyle sözler kullanmis!

Sen karışma
Kadın affediyor sanane
Elalemin kadınını öldürecek mi yani

Kadın yakınınızsa ve adamın aldattığından eminseniz söyleyin. Muhtemelen ayrılmayacaklar zaten sadece bir kaos çıkacak sonra herşey düzelecek.

Düşünün onur kırıcı diye belirttiğim olay "yüzüne tükürme " . Malesef ki...
Kepaze 🤬 kadının boşanmak için şartları uygun değil mi? Değilse söylemeyin bilmemek mutluluktur. Tekrar yüzgöz olmasın bu mendeburla. Yok hayır gerekli şartlar uygunsa ve sırf tercih ettiği için ayrılmıyorsa söyleyin, belki bu defa tiksinip doğru olanı yapar.

Karışmazdım. Zaten bir kere affetmiş. Bir şekilde anlar muhtemelen kendisi ve görmezden gelir.

Ben soylerdım.

Söylerdim yine affederse onun kafasızlığı derim.

Aldatılmayı affeden birine söyleyip kendimi yakamam kimse kusura bakmasın. Ayrıca sadece siz bilmiyorsunuzdur, muhtemelen kadınında aldatıldığından haberi vardır/seziyordur.

ben de şahit olup buraya konu açmıştım. asssslaaaa söylemem asla herkes her şeyi biliyor bu hayatta

Karismayin. Bı kadın var tanıdığım, kocası onu aldatıyor, sevgilisi ayrılmak istese de adam bırakmıyor, şarkılar, güzel sözler, ama kadın hergun kocasını duruma koyup aşklı böcekli şeyler yazıyor. İlk başta uyarayım dedim ama kesin suçlu ben olurum, o kocisiyle mutlu mutlu yaşamaya devam eder.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X