- 26 Ocak 2009
- 2.317
- 11
- 156
- Konu Sahibi dertlisezen
-
Ben artık cırkınmıyım :1no2:
yok canim cirkin oldugundan degil:)dünya güzelide olsan erkekler baska kadinlarada bakarlar buda bir gercek...bu yüzden özgüvenini kaybetme yani
ben söyle düsünüyorum,biz kadinlar nasil ki bazen duygusal acidan olsun,fiziksel acidan olsun iliskiyi istemeyebiliyorsak bence erkeklerinde arada böyle zamanlari oluyor..kendi evliligimdede yasadigim icin ve esimle bu konudada konustugumuz icin eminim yani..erkeklerdede olabiliyor:)
ha site konusuna gelince...tatlim inaniyor musun ki bir erkek internetin basina gececek ve hic ama hiccc öyle bir siteye göz atmicak!!!hayatinda bir kezde olsun bakmistir,bu oralara takiliyo anlamina gelmez,hem agziyla demis evet baktim diye...bence bunun üzerinde fazla durma,yoksa huzursuzluk cikar..ama tedbiride elden birakma...
canım nıçın çirkinmiyim gibi kendi kendine kuruntu yapıyorsun ki.
hiç bunları takma kafana...
akşam ona güzel bir süpriz yap..
aç açıl saçıl...
biraz işve cilve olay tamamdır..
yakında sıkılır merak etme önemsemez.
evlilik, yatakodasına girince fiziken kadın olan herkesin yapabildigini yapmak değildir
4 duvar arasındaki yaşantınızı renklendirirseniz eşiniz bu tarz sitelerde aramaz adrenalini
oturup çirkin miyim diye teselli arayacaginiza içinizdeki geyşayı çıkarın ortaya şakkıdı
Afedersın arkadasım da sen benım yatakta neler yaptıgımı bılıyormusun da konusuyorsun boyle. Hem sen nasıl hem doktor olup da ılkokul mezunu oluyorsun yoksa erkek mısınYatakta monoton bır kadın olsaydım cıkıp buraya yazmazdım.Oyle olmadıgım halde neden boyle onu dusunuyorum arkadasım !
ayy aprdon canımda nıye olumsuz bı eleştırı aldın dıye saldııryosun kı arakdaşa o sana olaya başka acıdan bakmayı göstermiş bnce ayıp edıyosun
Afedersın arkadasım da sen benım yatakta neler yaptıgımı bılıyormusun da konusuyorsun boyle. Hem sen nasıl hem doktor olup da ılkokul mezunu oluyorsun yoksa erkek mısınYatakta monoton bır kadın olsaydım cıkıp buraya yazmazdım.Oyle olmadıgım halde neden boyle onu dusunuyorum arkadasım !
evet. gurbaa erkek. hemde çok güzel bir erkek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?