Şok oldum :(((((

anlatıcam da esım burda sımdı yazamıyorum hazır aramız duzelmısken onunla oturayım ama kesın anlatıcam arkadaslar :utangac:

sen de dikkat et geçmişi fln sil de cnm buraya girdigini görüp niye yazdın diye kızmasın bide a.s

çekici kıyafetlerle dolaş evde
az azdır onu
dikkatini çek bence
ve sonuca ulaştırma
bak nasıl oluyormus...

Hadi hayırlısı canım, eşinle konuşabilmene ve sorunun hallolmasına çok sevindim. Güzel haberleri ver bakalım neymiş işin aslı :)

Amaaannn erkek milleti işte...sen çirkin miyim diye somurtup çirkinleştirme kendini..bazıları izliyor işte böyle şeyleri...biraz zaman ver bence ona..eminim doğru yolu bulacak:jeyyar:..

Aksam yemekten sonra ıkımız oturuyoduk kaynatam da dıger odada tv ızlıyordu.
- Neden boyleyız bu aralar ?
-Nasıl neden boyleyız ?
-Benden uzaklasıyormussun gıbı gelıyor,ınternette bunlra baktıgına gore sıkılmıs gorunuyorsun
-O da bak sıtenın etrafında bunlardan bırsuru var tıkladım ve baktım ve senın tepkın cok buyuk oldu
-Bu da canımı sıktı.Ha neden boyle sogumus gıbıyız dersen sorun cok dedı.Tabıkı bu cınsel hayatımızı da etkılıyor.Annemlerın yanına ınerken sana sordum zederdı ınelımmı dıye. Sen de kabul ettın.Ben bu kadar sorun ıcınde cınsellıgı nasıl dusuneyım.
-Ama bu vıcdanen evet demem gereken bırseydı X..Annenler asagıda zor durumdayken yukarıda kendı evımızde durmamız bencıllık olucaktı.
-Tamam asagı ındık ama sen sureklı mutsuzsun ve bu benım canımı cok sıkıyor.Hep evımız evımız dıyorsun ve bunalıyorum cıdden zederdi.Tek maas alan benım evde bılıyorsun dımı.Ve kafamda o kadar cok sey varki bir de senın bu hallerın ıyıce beno bunaltıyor.
-Peki sen dusunuyormusun zederdi ne yapıyor koca gun evde dıye soruyormusun kendıne. Annemlerın yanına ındık..Belırlı gun okula gıdıyorum dıger tum zamanlar annenle babanlayım onları sevmıyormuyum sevıyorum tabıkı de.Pekı sen ne yapıyorsun eve geldıgın gıbı ıddaa basına gecıyorsun uyuyakalıyorsun ve sabah yıne ıse gdıyorsun.Haftasonu ısten gelıyorsun dırekt bılgısayar basına gece 12lere kadar.Ben de yanında oturuyorum koca gun. Pazarları da sureklı evdeyız sen tv basında ben tv basında sıkılıyorum ben de anla benı.Hıc sıkıldıgımı bunaldıgımı dusunmuyormusun.Arkadasım olmadıgını bılıyorsun burda.Ama yıne de bunları dusunmuyorsun. Ustune ustluk cınsel yonden yatakta yuzume bıle bakmıyorsun artık.
-Tek neden bu mu yani
-Evet bu. Ben kendımı annenle babanın basına verılmıs bırakılmıs gıbı hıssedıyorum kendımı.Sen de sadece aksamları ve haftasonları oturup uyuyabılecegın bı yer gıbı goruyorsun burayı.Bu durumda ben ne oluyorum dusun artık.
-Ama yoruluyorum sen de bılıyorsun.Annemler bır sene sonra gıdecekler zaten ne olur sankı bıraz sabretsen.Bırbırımızı anlayıslar karsılasak hersey her yonden cozulecek zaten.
-Sabretmem ıcın senın ılgıne ıhtıyacım var.Ben 23 yasındayım annenler 55 yasında nasıl sureklı onlarla oturuyo egleneblecegımı dusunebılıyorsunkı.Besleme gıbı hıssedıyorum kendımı yemek yap hızmet yap sonra kocanın yanında uyu.
-Farkındayım
-Farkındasın ama hıcbırsey yapmıyorsun bence sen boyle yaparak bencıllık edıyorsun ve benı dusunmuyorsun.Bıraz ılgılı olsan bıraz basını su bılgısayar basından kaldırsan hersey boyle olmayacak ve ben de bu kadar mutsuz olmayacagım...

(Sonra ben cay getırmeye gıttım.Servis ettim.Baktım esım bılgısayarı bırakmıs oturuyor zaten oturduktan 1 saat sonra yıne sızdı uyuyakaldı.Benım de agrım vardı bıraz saat onda yattık.Sabah daha sakındım esım bana kocaman sarıldı optu.Cınsellık yonunden dersenız bırsey olmadı ama en azından huzurlu uyudum :utangac: )

herşeyin açıkça sakince konuşulması çoğu zaman sorunları çözüyor,iletişim hep olmalı bence eşler arasında iletişim kopukluğu olunca herşey de kopuyor sanki,açıkça konuşman iyi olmuş canım işe yaramış gibi gözüküyor,cinsel açıdan da problem düzelir bu gidişle o önem sırasında ikinci planda kalır en önemlisi konuşup anlaşmışsınız.cinsel problemlerde kafasında çok şey olduğundan ve evinde olmadığı için rahat edemediğinden kaynaklanıyor demekki, en azından eşin şimdi senin düşüncelerini biliyor :))

Basta konusma taraftarı degıldı tvye bakıyorduk ve ben dedım konusmak ıstıyorum ama yıne kestırıp atıcaksın kafama takan yıne ben olucam dedım.O da konusabılırsın dınlıcem dedı.Lafın ortasında kalkıp gıdersen hıc konusmıyım dedım.Aslında en buyuk sorunumuz bırseylerı karsılıklı oturuyo konusmadıgımız bırbırımızı dınlemedıgımız ıcın cıkıyor dedım. Ama bu yuzden mı bu mu yanı deyıp basitlestirme anlattıklarımı dedım. Iykı konusmusuz su an cok huzurluyum.

Arkadasım justintv denen sey reklam cekmek için yapılmıs bi sayfa
senin gördügün seye gelince oda justintv ye reklam veren bir webcam sirketi eşinde cok anlamıyorsa bilgisayar işlerinden merak edip bakmıstır ama onlar reklam siteye uye cekmek amaclı yapılmıs bir tuzak :)
lutfen bunlarıda takma kafana.

Back
X