- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 698
- Konu Sahibi cimcime1991
-
canım inan öyle çok ağladım ki hala daha konuşrken aağlıyorum yanıyorum bütün emeklerime geçen yılıma günlerime nasıl bir adam sevmiş bu zavallı kalbim bunca zaman :'( takıntı hastası zaten kendisi yüzüme söyledi sonra bana kendisnin değil benim hasta ooldğumu söyledi çok komik geliyor yaaa ooofffffffff böyle değildi bir sürü şey oldu iyi kötü ama bunlardan kötü kavgada ettik ama hiç böyle hakaret etmemişti bana hiç bişey dememişti bu şekilde asla konuşmazdı ne oldğunu anlayamadım zaten şoka girdim hala daha öyle kendimi kullanılmış ve atılmış gibi hissediyorum iyi ki bitti diyorum ama çok yaralandım şaşkınım hala inanamaıyorum olanlara rüyada gibiyim:'( haklısın canım bitti iyiki ama bna daha onca hakaretten sonra bitti bile demedi biliyo musun ama bitti o demesede bitti :'(
Hangi dagdan inmis kendisi? Tam ayiymis kusura bakmada... Ben her ne kadar dugun olsun , eglence yeri gibi yerlerde olsun hatir icin oynayan ve oynamayi sevmeyen biri olaraka oynayan insanlari izlemeyi cok severim.Ne yapmissin ki? Sadece oynamissin ve bira icmissin. Ickili ortama girdiysen icki icilir , muzikli yerdeysen oynanir ne varki bunda. Ortama ayak uydurmussun. Kendince abartmista abartmis... Seni kiskandigi icin sindirememis , sindiremediginden sana hakaret edip seni sindirme politikasina basvurmus. O kim oluyor ki senin oynamana icki icmene karisiyor. Icki icmesini bildikten sonra onu dertlemez ki napicaktin sut mu icicektin eglence yerinde. Iyiki senin kocan degilmis valla burnundan getirir bu insan senin, kurtulduguna sevin.
bakma konuşmalarıma canım çok duygusalım dayanamam ama bu laflarıda yediremem kendime canıma acıya acıya ağlaya ağlayada olsa affetmem çok kötüyüm şuan salak gibiyim kafam allak bullak ama olmaz artık hazmedemem öyle bir şoktayım ki bundan daha beter kavgalarımız sorunlarımız oldu ama hiç bunları duymamıştım ondan saygımız bitmiş biz devam etsek ne olur ki ondan bundan farkım kalmaz bana o... Diyen adama artık aşkım canım cicim diyemem canım acır ama diyemem bitti canım
şu tavrı sadece ayrılma bahanesinden başka brşey getirmiyor aklıma kızlar belkide ayrılmayı çok öncesinden düşünüyordu ama bir türlü diyemiyordu buldu bahanesini ve saydı herşeyi bana ama haketmedim ne olursa olsun onca geçen yılın ardından günün ardından böyle hakareti haketmedim gözümde öyle alcaldı ki adam gibi ayrılmak istiyorum deseydi en azından döktüğüm gözyaşım yok yere gitmezdi bir hiç uğruna adam gibi adammış derdim helal olsun derdim ama haketmedim bunları Allahım çıkarsın şu akan her bi damlamın hesabını ondan inşallahh canım çok yanıyor canlarrrrrrrr çokkkkkkkkkkkkkkk:'(
inşallah fikrini değiştirmezsin
sen bu adamla bir yere çıkıp vakit bile geçiremeyeceksin farkındaysan
çünkü öyle yerlere giden o...
Neler okuyoruz burda kadınlar evde oturuyor erkekler geziyor orda burda
böyle yaşamak istemiyorsan lütfen lütfen arkadan bakma
gelde ona bunu anlat inat için yaptım seni kızdrımak için diyorum beyfendi hiç bunu kabul etmiyor bile neymiş açıklamam gereken bu değilmiş bu onu tatmin etmiyormuş Allah aşkına 1,5 yılın arından gelen bu hesaplaşma mantıkılımı yaaa sevgilimi bile değildik ozaman çok ağır oldu haketseydim de söyleseydi ama haketmedim şok oldum resmen iyi ki evli değiliz diyorum bana hiçde kusura bakmam canım gerçekten mahvetti beni bu söyledikleriyle içimdeki aşkıma sevgime onca güzel hayallerime anılarımıza yazık etti herşeyi mahvetti
Sen çocuk değilsin 21 yaşında kızsın artık, içki içmek içinde kalkıp oynamak içinde, birilerinden izin almaya onlara açıklama yapmaya ihtiyacın yok. Olay ayrılma bahanesi olmayabilir belki gerçekten o duruma sinirlenip sonra açığa vurmuştur kendini ama asla ve asla bu olayı öylece ortada bırakıp onu affetmeye kalkmamalısın, sana bu konuda karışmaya hakkı yok, hem ne alaka içki içip dans edenler o****uluk mu yapmış oluyor. Bence üzülmeye bile değmez, böyle zihniyetteki bir adamla ne paylaşıp ne konuşabilirsin ki?
Valla canim ben bir kac kez senin yaptigin gibi erkeklere cok ustune dusme , alttan alma, cok baglanma ve ne dedilerse yapma derdine dustum durduk yere 2 ayda terkedildim. Oysaki deliriyorum sanmistim askimdan. Sonra aklim basina geldi duzeldim, dediklerini yapmadim, hayatimi istedigim gibi yasadim, boyunduruk altina girmedim ve kendim onlari ezdim. Simdi bambaska bir insana donustum ama yasim 27. Bu yasa kadar neler gordum gecirdim iliski bazinda. Simdi kimse beni acitamaz ben acitirim. Maalesef oyle cadi bi insana donustum ki eskiden hatirlarim paramin ustunu yanlis verseler markete gidip yanlis vermissiniz demeye utanirdim. Ben olsam erkek arkadasina agzima geleni soylerdim. Benim cevabim seni tatmin etmiyor mu o zaman sen kendini tatmin edicek baska seyler bul hadi canim yar saclarin lule lule haydi sana gule gule derdim... cok acayipte dalga gecme huyum vardir sinirlenince. oylece sabalak gibi kalirdi. Vallahi defolu bu kendini sana yamamaya calisiyor. Ruh hastasi ayimsi insan kendini senin gibi bir kiz bulmus istedigi gibi at oynatiyor.
Arsız, hayasız herif !
Şükret ki kurtulmuşsun
Böyledir bu tipler; kadın koşsun debelensin, hayat müşterek diye telef olsun , erkeklerin yaptığı her işi yapsın ama iki bira içince ....u olsun
Tek damla göz yaşı dökme bu pislik için, al bir şişe bira kapısına bırak, üstüne de bir not yaz, bununla ne yapılacağını sen keşfet diye ...
İnsanın ağzını bozuyorlar sabah sabah yaa
Değmez gencecik insansın, göz yaşına yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?