şok oldum!!!:'(

Hangi dagdan inmis kendisi? Tam ayiymis kusura bakmada... Ben her ne kadar dugun olsun , eglence yeri gibi yerlerde olsun hatir icin oynayan ve oynamayi sevmeyen biri olaraka oynayan insanlari izlemeyi cok severim.Ne yapmissin ki? Sadece oynamissin ve bira icmissin. Ickili ortama girdiysen icki icilir , muzikli yerdeysen oynanir ne varki bunda. Ortama ayak uydurmussun. Kendince abartmista abartmis... Seni kiskandigi icin sindirememis , sindiremediginden sana hakaret edip seni sindirme politikasina basvurmus. O kim oluyor ki senin oynamana icki icmene karisiyor. Icki icmesini bildikten sonra onu dertlemez ki napicaktin sut mu icicektin eglence yerinde. Iyiki senin kocan degilmis valla burnundan getirir bu insan senin, kurtulduguna sevin.

şu tavrı sadece ayrılma bahanesinden başka brşey getirmiyor aklıma kızlar belkide ayrılmayı çok öncesinden düşünüyordu ama bir türlü diyemiyordu buldu bahanesini ve saydı herşeyi bana ama haketmedim ne olursa olsun onca geçen yılın ardından günün ardından böyle hakareti haketmedim gözümde öyle alcaldı ki adam gibi ayrılmak istiyorum deseydi en azından döktüğüm gözyaşım yok yere gitmezdi bir hiç uğruna adam gibi adammış derdim helal olsun derdim ama haketmedim bunları Allahım çıkarsın şu akan her bi damlamın hesabını ondan inşallahh canım çok yanıyor canlarrrrrrrr çokkkkkkkkkkkkkkk:'(

Kendinizi sakın kullanılıp atılmış gibi hissetmeyin,bu durum malum şahısın ayıbı,sizin değil.

Bence de bitmiş,bunları söyleyen bir adam geri adım atmayı kafasından silmiştir zaten.Sizi iyice çıkarmış hayatından demek ki bu lafları söyleyebiliyor.Bir daha arayıp sormayın diye bu kadar ağır konuşmuş.Kendisi de demiş zaten bir daha aramam diye,aramasın da zaten Allah'ın zihni siniri !

Gönlünüzü ferah tutun,Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz ki size bu adamın gerçek yüzünü erkenden göstermiş.Tamam 1,5 sene az bir süre değil fakat ya evlendikten sonra olsaydı bu olay ?

Yatın kalkın dua edin kurtulduğunuza,verilmiş sadakanız varmış

Son düzenleme:

gelde ona bunu anlat inat için yaptım seni kızdrımak için diyorum beyfendi hiç bunu kabul etmiyor bile neymiş açıklamam gereken bu değilmiş bu onu tatmin etmiyormuş Allah aşkına 1,5 yılın arından gelen bu hesaplaşma mantıkılımı yaaa sevgilimi bile değildik ozaman çok ağır oldu haketseydim de söyleseydi ama haketmedim şok oldum resmen iyi ki evli değiliz diyorum bana hiçde kusura bakmam canım gerçekten mahvetti beni bu söyledikleriyle içimdeki aşkıma sevgime onca güzel hayallerime anılarımıza yazık etti herşeyi mahvetti

inşallah fikrini değiştirmezsin
sen bu adamla bir yere çıkıp vakit bile geçiremeyeceksin farkındaysan
çünkü öyle yerlere giden o...
Neler okuyoruz burda kadınlar evde oturuyor erkekler geziyor orda burda
böyle yaşamak istemiyorsan lütfen lütfen arkadan bakma

Sen çocuk değilsin 21 yaşında kızsın artık, içki içmek içinde kalkıp oynamak içinde, birilerinden izin almaya onlara açıklama yapmaya ihtiyacın yok. Olay ayrılma bahanesi olmayabilir belki gerçekten o duruma sinirlenip sonra açığa vurmuştur kendini ama asla ve asla bu olayı öylece ortada bırakıp onu affetmeye kalkmamalısın, sana bu konuda karışmaya hakkı yok, hem ne alaka içki içip dans edenler o****uluk mu yapmış oluyor. Bence üzülmeye bile değmez, böyle zihniyetteki bir adamla ne paylaşıp ne konuşabilirsin ki?

fikrim değişmez canım ağlamaktan gebersemde o yok artık buna alışıcam zamanla alışmak zorundayım hazmedemem çünkü artık bana o kadar haksızlıklar yaptı ki hep alttan aldım seviyorum dedim keşke almasaydım alttan keşke daha öncesinde olsaydı olanlar gitti artık gitsinde gerçekten zamana ihtiyacım var sadece Allahım yanımdayken hiç bişey olmaz ve evet bakmıcam canım arkama belkide mesaja tınca deliricem ama atmıcam bile cevap gerçekten bitti artık

Valla canim ben bir kac kez senin yaptigin gibi erkeklere cok ustune dusme , alttan alma, cok baglanma ve ne dedilerse yapma derdine dustum durduk yere 2 ayda terkedildim. Oysaki deliriyorum sanmistim askimdan. Sonra aklim basina geldi duzeldim, dediklerini yapmadim, hayatimi istedigim gibi yasadim, boyunduruk altina girmedim ve kendim onlari ezdim. Simdi bambaska bir insana donustum ama yasim 27. Bu yasa kadar neler gordum gecirdim iliski bazinda. Simdi kimse beni acitamaz ben acitirim. Maalesef oyle cadi bi insana donustum ki eskiden hatirlarim paramin ustunu yanlis verseler markete gidip yanlis vermissiniz demeye utanirdim. Ben olsam erkek arkadasina agzima geleni soylerdim. Benim cevabim seni tatmin etmiyor mu o zaman sen kendini tatmin edicek baska seyler bul hadi canim yar saclarin lule lule haydi sana gule gule derdim... cok acayipte dalga gecme huyum vardir sinirlenince. oylece sabalak gibi kalirdi. Vallahi defolu bu kendini sana yamamaya calisiyor. Ruh hastasi ayimsi insan kendini senin gibi bir kiz bulmus istedigi gibi at oynatiyor.

işte konuşamıyorduk bile doğru düzgün ama hep sineye çekiyordum alttan alıyordum çünkü deliler gibi seviyordum çok bağlamıştım ona ama bana haketmediğim çok ağır şeyler söyledi okuduğun gibi canım artık hayatımda kimseyi istemiyorum resmen soğuttu beni hayattan ve haketmediğim şeyi yaşamak çok ağır geliyor şuan bana ne olursa olsun böyle yapmamalıydı o zaman patlasaydı da belkide şimdye kadar birlikte olmazdık çok kötüyüm yaa hala çınlıyor o sesi kulağımda:'(

gerçekten aynısını yaparsım paramın üstünü gidip isteyemazdim öyle güzel öyle temiz hayallerim umutlarım vardı ki hepsini yıktı tek bir gece 1 saat bile sürmeden içimdeki o dağ gibi aşkımı aldı ayakları altına kendini çok beğenmiş biriydi zaten aşırı güvenli ama hayatta hiç başarılı olamıcak çok eminim inşallah pişman olurda bana saydıklarının verdiği bu acının daha beterini yaşar:'( beni tanısanız dersiniz ki sen ne beklemişsin bunca zaman bunu ama ben aşkımdan sevgimden sarhoş olmuştum görmüyordu gözüm çok kırgınım şuan ve nasıl toparlanıcam bilmiyorum ararsa açmıcam konuşmucam sanmıyorumda arayacağını daha aramam seni dedi ama öyle bir hal alsın ki bir tek bana muhtaç olsun inşallah:'(

Arsız, hayasız herif !

Şükret ki kurtulmuşsun

Böyledir bu tipler; kadın koşsun debelensin, hayat müşterek diye telef olsun , erkeklerin yaptığı her işi yapsın ama iki bira içince ....u olsun

Tek damla göz yaşı dökme bu pislik için, al bir şişe bira kapısına bırak, üstüne de bir not yaz, bununla ne yapılacağını sen keşfet diye ...

İnsanın ağzını bozuyorlar sabah sabah yaa

Değmez gencecik insansın, göz yaşına yazık

çok üzüldüm yaşadıklarına, bu çektiğin acı geçicek, onu öyle bi unutacaksın ki, bi gün bu gözyaşlarını, o anı hatırladığında senin için hiçbişey ifade etmicek. keşke mümkün olsa da şimdide ağlamasan.. canım bide korkuyorum demişsin, sana geçmişde ben bitirmeden bitmez demiş? bu kısım hikaye, sen onu sildikten snr o çırpınsın dursun. ama neden korkuyorsun? yani ilişkiniz olduğunu ailene anlatmasından mı?

bu gibi durumlarda her zaman güçlü olmak lazım canım.. durumuna gercekten cok üzüldüm ama şuna eminim ki o çok pişman olucak..
erkekler böyle hakaret kıvamına geldiğinde ağlamamak güçlü olup ağızlarına lafı tıkamak lazım..ağlarsan küçülürsün acınırsın..
keske sende ağlamayıp madem bu kadar zamandır neden bir o... la birlikteydin deseydin...
ş...siz ya bu nasıl bir karakterdir..bu gibi insanların artık psikolojisi bozulmuş gercekten normal insan hareketleri yapmamaya başlıyorlar..
ama sen sen ol ona karakterini göster sana o... demek neymiş görsün..ve ben eminim ki o bunları bi anlık sinirle söylediğini ve sinirlerinin o an bozuldugunu söyleyecek...ama sen affetmeyip bu lafları ona yedireceksin kuzum rahat ol simdi toparlan biraz kendine gelmeye çalış..ve ne olursa olsun aglama ağlarsan küçülürsün her zaman güçlü ol...
biz her zaman yanındayız daralırsan yine yaz destek oluruz canım..allah yardımcın olsun bitanem..

Merhabalar oncelikle gecmis olsun..Olayi kendi bakis acimla yorumlamak gerekirse resmen size o.... demis ve bu saatten sonra bu adami affetmek evet ben ...yum kabul ediyorum demekten baska birsey degil! Bircogumuzun ailesi bize onurumuz gururumuz ve namusumuz icin yasamamiz gerektigini asiladi cocuklugumuz boyunca..elin kompleksli dangalagi gelsin onurumuza gururumuza namusumuza dil uzatsin bizde buna boyun egelim diye degil dimi? Erkek arkadasinizin ciddi kompleksleri ve sorunlari var bu tip erkek cok biliyorum ben malesef..birincisi sizi sadece dansiniz icin o...lukla damgalayan adamin daha farkli bir durumda neler diyebilcegini neler yapabilcegini tahmin bile edemiyorum...dans etmek o...luk degildir istersen kafan guzel olur istersen striptiz yaparsin ama bunlarin hicbiri o...luk demek degildir..ayrica erkek kardesinde ister icki icer ister uyusturucu kullanir ister sigara yer bunu konu etmek onun haddine mi ? cok dar zihniyetli bir erkekle berabersiniz haberiniz olsun..Herkes istedigi gibi yasamakta ozgurdur kendi gibi yasamayanlari hemen yaftalayan cahil bir kesim var turkiyede iste bu elemanda o kesimin gobeginden geliyor anlasilan...Allah yuzunuze bakmista boyle bir olay olmus...kurtuldunuz

Son düzenleme:
Benim de başımda vardı 5 sene önce böyle bi pislik. Aşırı derecede kıskanmalar, sürekli soruşturmalar, sorular,onu aldattığımı düşünmeler. Üniversite hayatımı onun için heba etmişim, 3 senemi mahvetti paranoyaklıklarıyla. Beni tehdit eder dururdu ayrılamazsın benden diye, ama ben bunların hiçbirini kafama takmadım, onu önemsemedim, anca uzaktan havladı durdu işte. Hiç birşey yapmaya cesaret edemedi. Korkma canm bu tipler anca onlara boyun eğdiğin,korktuğunu anladığı zaman kabadayılık yapar, sen kararlı ol, ondan uzak dur, hiçbir şekilde görüşme,umursama o sana hiçbir şey yapamaz. İlk zamanlar bende seviyorum, onu nasıl unutucam, bana yaptıklarını, dediklerini nasıl unutucam diyordum ama onu terkettiğim anda bana bir rahatlık geldi, içime bi huzur doğdu anlatamam. Özgürlüğümü tekrar kazanmış gibi oldum. Şimdi evliyim ve kocamla çoookkkk mutluyum, o aklımın köşesinden geçmiyor bile, hee geçiyor ama sadece pişmanlık duygusuyla :)
Allah yardımcın olsun, hiç bir şeyi kafana takma, bırak o hakkında ne düşünüyorsa düşünsün. Onun düşündüklerinden dolayı sen öyle olmuyorsun, sen kendini çok iyi biliyorsun.

Ayrılmayı kafasına koymuş 1.5 yıllık ilişkinizde kayda değer bişey bulamayınca buna sarmış sakın üzülme canım
Hem bu saatten sonra ölsende aşkından dönmezsin öyle değil mi?
Bu lafları senin sevgini öldürmüş olmalı..

sen o sınıfta kaldı diye üzüledur adamın yaptığına bak.
diğer konuna da yazacaktım ama buraya yazayım.
25 yaşında hazırlıkta sınıfta kalmış.
sorumluluk sahibi değil.
gezmiş tozmuş sınıfta kalmış hala yok ben başka okula gideceğim derdinde.
sanki o başka okulda hazırlık yok.
bak bu tarz bunalımlar yaşar insanlar gayette normaldir ama 25 inde değil daha erken yaşlarda yaşarlar.
25 te insan daha olgun daha ayakları yere basan daha hayatını düzene oturtmuş olur.
sevgilin sınıfta kalmanın verdiği eziklikle ailesine sana karşı düştüğü durum nedeniyle sana patlamış.
bunu da çok çirkin bir uslupla yapmış.
nasıl dansettin bilmiyorum provokatif mi davrandın bilemiyorum ama insanlar bara içmeye ve dansetmeye gider zaten.
bilmem kaç aylık mevzu.
pişman olup geri sana gelecek o iki iki dört.
o zaman geldiğinde burnundan fitil fitil getirirsin umarım.

Ayrılmak için bir bahane bulmuş, başka birşey değil
Sen üzülme canım. Sana çekinmeden bunları söyleyebilen biri için , değmez.

haketmediğim şeyleri duydum dün gece ve sabaha kadar uyuyamadım gerçekten karşımda başka biri vardır telefonda bambaşka değmezmimz geç anladım işte canım benim bilememişim bunca zamandır bana kin besleyen adamı sevmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…