Şok olmak

size olan borcunu eksiksiz ödüyorsa ne diyebilirsiniz ki. 14 liranın hesabını yapacak kadar cimriyse karşısına çıkıp neden cimrisin mi diyeceksiniz?

Benim canım çiğ köfte istedi yazdım gruba

ayrıca whatsapp grubuna mı yazdınız canım çiğköfte çekti diye? sebep?

Merhaba bayanlar

Eşimin Çok yakın bir arkadaşı var, kendisine sürekli her konuda yardımcı olur eşim maddi manevi.
Kendisi eşimin kredi kartıyla bilgisayar aldı. Her ay eşime taksit veriyor. Neyse geçen ay eşimle ikisi işten gelirken, bize geliyorlardı o sıra arkadaşının eşide bize gelecekti. Benim canım çiğ köfte istedi yazdım gruba eşimin yanında nakit yokmuş. Arkadaşı almış gelirken ama sadece bana almış başka kimse istememişti 14₺ tutmuş. Neyse bu ay bize taksidini yatırırken 14 tl eksik yatırmış. Kendisinde söyledi bunu bu ara sıkışığım falan diye. (Bu arada durumuda bizden kat kat iyi)
Eşim çok üzüldü. Bundann sonra nasıl bir yol izlemeli sizce? Bu insana karşı. Acayip soğudum çokta severdim kardeşim gibi
Sen ona fedakarlık et güven kartını takside bagla
o 14 tl yi eksik yatırsın
ben cok sogurdum
eşin ne diyor bu konuda

Ufak görünse de, yapılan küçük hesap arkadaşlık çerçevesine ve samimiyete sığmayacak bir durum.
Borç bitene kadar sesimi çıkartmazdım, birşey yokmuş gibi ama mesafeli davranırdım.
Borç bittikten sonra da para ile herhangi bir mevzuda, 14 TL'nin hesabını yapmam ama sana da borç veremem kusura bakma o bir sefer olur der kapatırdım konuyu...

Eşimde bekarken 2 kredi kartı vardı evlenince o kartın birini kapiyorsun dedim kapadı . Esim Bana danışmadan kesinlikle birşey yapmaz yapmamalı da şimdi iyiki kapamisim diyip herşeyi bana danışır. Kimseye de kredi kartını vermesine izin vermem hayatta herşey başımıza gelebilir bende bilirim kredi kartıyla bilgisayar telefon almasini. Çok mu kötüyüm ne :KK55: arkadaşın çiğ köfte parasını kesmesi de hiç yakışmamış o ne öyle ayip

Niye sizin kredi kartini kullaniyo? Uff ne sacma isler.. ben banka kartimi kocama bile guvenmiyom arkadas ne ya

esimin arakadaslari birbirleriyle nakit birc alip verirler
ama birbirimize giderkeen aldiklarimiz,gelirkeen sunu alabilirmisiiniz dedijlerimizjn asla kaarsiligini hicbiriimiz istemeyiz istenmez de.
bilgisayaar borcunu kapatinca bir daha aranizda 1 lira bile maddi paylasimda bulunmayin
14 lira nedir yahu onunla ne batilir ne zengin olunur

Bence kabahat sizde. sadece tek ben mi aksi düşünüyorum bu konuda :işsiz:
Adam nezaketen almış getirmiş mecburiyeti de yok elbette.
fakat sizin hemen çıkarıp parayı vermeniz gerekirdi.
taksit işiyle karıştırılmamalıydı. 14 lira diyorsunuz evet uzamaz da kısalmaz da insan.
ama ben sizi haksız buldum

Ohao_O Adam demekki borç bitene kadar size 1 tl bile yardımı olsa kesecek taksitten.Ben anlamıyorum bu insanları isterken iyi ama öderken neden zorlarına gider.Üstelik acil bir ihtiyaç da değil.Lüks ihtiyaç pc.Yerinizde olsam ses etmem.Yada açık açık durumumun kötü olduğunu kartı kapattırmam gerektiğini o yüzden de tüm taksitleri kapatacağımı söleyip peşin alırdım.Samimiyetimi de ödeme yaptıktan sonra keserdim.

Durumu iyise neden sizin kredi kartinizla bilgisayar aliyor? Bundan sonra kimse icin borc yapmayin. Böyle cimri insanlardan nefret ediyorum belesciler

Ne bicim insanlar var. 14 lira ne ki. Ayip ya. Kocaniz bişey demesin ama bir daha da maddi yardim etmesin ...

taksıt bıtene kadar bırsey demeyın
odemesı tamamlansın gorusmeyı mesafe ıcerısınde cok resmı ve nadır sekılde devam ettırın derım
14 tl yahu cok komık rakam ınsan tenezzul etmez

Back
X