Şok olmak

Ehh insanlari boyle boyle taniyoruz iste

Siz de bundan sonra ona gore davranin.

5 kurusunuzu gecirmeyin birsey derse de cigkofteyi hatirlatin mutlaka.

Herkese anladigi dilden konusmak lazim

ne kadar ufak hesaplar peşindeymiş ya.. herkese hak ettiği gibi davranmak lazım. siz de onlar evinize geldiğinde ikram ettiğiniz şeylerin parasını hesap edip isteseydiniz.

Yuh diyorum ve halen nasıl yol izlemeliyim diye de sormayın bence durum gayet açık sömürmek için çıkar ilişkisi kuran insanlardan uzak durun ac gozlulermis

Nekadar ayip insan yabanci biyere oturmaya gittignde bile eli boş gitmiyor borc bitene kadar bisey demeyin gun gelir söz yerini bulur zaten

Merhaba bayanlar

Eşimin Çok yakın bir arkadaşı var, kendisine sürekli her konuda yardımcı olur eşim maddi manevi.
Kendisi eşimin kredi kartıyla bilgisayar aldı. Her ay eşime taksit veriyor. Neyse geçen ay eşimle ikisi işten gelirken, bize geliyorlardı o sıra arkadaşının eşide bize gelecekti. Benim canım çiğ köfte istedi yazdım gruba eşimin yanında nakit yokmuş. Arkadaşı almış gelirken ama sadece bana almış başka kimse istememişti 14₺ tutmuş. Neyse bu ay bize taksidini yatırırken 14 tl eksik yatırmış. Kendisinde söyledi bunu bu ara sıkışığım falan diye. (Bu arada durumuda bizden kat kat iyi)
Eşim çok üzüldü. Bundann sonra nasıl bir yol izlemeli sizce? Bu insana karşı. Acayip soğudum çokta severdim kardeşim gibi
Ya bunumu dert ettin cidden adamın parası ne var bunda verdiği parayı almışş

Back
X