Sokağa çıkma yasagi gelmeli artik

Kargodan kapmazsın, şu dışardan aldığın eve koyduğun şeylerden kapmazsın. Klima vs yazan olmuş filtreler var orda ihtimal milyonda bir. Bu hastalığın temelinde insandan insana direkt sıvı aktarımı (tükürük,konuşurken saçtıgımız ve asla fark etmediğimiz) plastikte olan yaşayan virüslerin hasta etme ihtimali çok düşük. Sağlıkçıların ağır geçiriyor olmalarının sebebi viral yük ve bunların dışında yorumlarının hepsine katılıyor bu konuda kafa karısıklıgı vermemek adına konuya yorum yazmıyorum

Cokmu titiz birisiniz acaba

aylardır bir tane çocuk görmeyen kızım 10 gün önce 5. hastalığa yakalandı bulaşıcı pess dedimm.tek gördüğü çocuk telefonda görüntülü kuzeninin çocuğu ayol.

Bacım düşük müşük, biz riski ortadan kaldıralım yeter

Virüs yoğunluğu bilgisini ben de okudum, 1 virüse maruz kalanla 200 virüse maruz kalan arasında ciddi fark olduğu vs.
Zaten ben inanmıyorum illa ki karşılaştık hatta ben direkt temaslıydım, çocuklarım covid bebeği sevdiler, elden ele nesne geçti.

Eğer kapılıyor olsaydı kapmıştık ama işte, ihtimali bile yoruyor insanı.

çok geçmiş olsun çok çokk haklısınız .yoğun bakımda 2 kere yattım hayatım boyunca .yeminle evdeki eski püskü yatağınıza şükredersiniz o kadar korkutucu ki .yemek yemenin tuvalete gitmenin yıkanmanın nefes almanın sağdan sola dönmenin nasıl nimetler olduğunu bilemez yaşamayan.o yüzden aşının yan etkisini göze alırım hiç düşünmem

aylardır bir tane çocuk görmeyen kızım 10 gün önce 5. hastalığa yakalandı bulaşıcı pess dedimm.tek gördüğü çocuk telefonda görüntülü kuzeninin çocuğu ayol.
Masallah diyerek başlayayım ozaman, benim çocuklarda günlük okulda , kreşte , futbol, dans vs tüm etkinliklerde ama bi kez bile burunları akmadı . Sanırım biz pis insanlarız artık tüm virüs ve bakteriler vücudumuzu cazip bulmuyor

Hangi ilaç firmasından bahsediyorsunuz inanın anlamıyorum sizi.. Pfizer den mi bahsediyorsunuz?? O halde şuan kullandığınız çoğu ilacı kaldırın raflarınızdan hatta doktorunuza da ilaç tedavisini reddettiğinizi söyleyin.. Burada marka isim falan vermek yasakmış ama söyledim.. Bence siz tekrar bir araştırın keza bu aşının kaçıncı aşamasındayız, hangi ülkelerde deneme yapılıyor, hatta Türkiyede Hangi üniversiteler çalışıyor bir bakınız.. Yani bahsettiğiniz gibi bir durum söz konusu değil.. Çünkü bu aşı çalışmalarında bulunan bir akrabamdan Bizzat alıyorum haberleri..

Ayrıca endişelenmeyin, bu kadar bilim insanı toplanıp bir işe yaramayan, hatta bizi daha fazla felakete sürükleyecek birşeyi "alın size aşı bulduk bunu herkes yaptırsın" demez.. Bu çalışma insanlık adına yapılıyor şuan.. Bu aşının sahibi bir ülke de yok.. Yani bence işin laboratuvar kısmını, tıbbi kısmını bırakalım bilim insanlarımız, kimyagerlerlerimiz, biyologlarımız her kimin uzmanlık alanıysa onlar bulsun onlar kararı versin..

Ama tabi ki bunlar benim düşüncem siz herşeye rağmen ben aşıya güvenmem ve aşı da yaptırmam deme özgürlüğüne sahipsiniz saygı da duyarım.. Bende fikrimi belirtmek istedim sadece...

hasta olmadigimiz ne malum? aralikda cok fena hastalandim 4 ay cektim... hele o öksürük kesin kanserim artik demistim...

tabiki herkezin kendi derdine ama sen yaklasik bi sene boyunca 5 saatlik uykuyla yasamaya bak arti baska hastaliklarin olsun agridan geber ama corona var diye ameliyatin kirk kere ertelensin... bünye bu sekil cok mu güzel kendini toparliyor. simdi corona gelse tik diye giderim sanirim...

disari cikma yasagi ama is icin serbest sonra noluyor? toplantida bir sürü insan ayni odada. daha carsamba konustugum adam corona cikti. cuma test oldum normalde karantina olmaliyim. ama is veren ne diyor? sen pztesi gel bakariz... yani su an positivsem güle oynaya hem coronami dagiltiyorum hemde stressden daha da cöküse geciyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…