- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
Kargodan kapmazsın, şu dışardan aldığın eve koyduğun şeylerden kapmazsın. Klima vs yazan olmuş filtreler var orda ihtimal milyonda bir. Bu hastalığın temelinde insandan insana direkt sıvı aktarımı (tükürük,konuşurken saçtıgımız ve asla fark etmediğimiz) plastikte olan yaşayan virüslerin hasta etme ihtimali çok düşük. Sağlıkçıların ağır geçiriyor olmalarının sebebi viral yük ve bunların dışında yorumlarının hepsine katılıyor bu konuda kafa karısıklıgı vermemek adına konuya yorum yazmıyorumKullanılan ilaçların özellikle kalp krizi ve beyin kanamasına sebebiyet verme oranı hayli fazla.
Kan sulandırıcı verilmesi gerekiyor ama verilmeyen de mevcut.
E şimdi bu adam covidden iyileşip 2 ay sonra beyin kanaması geçirdiğinde sebebi covid mi yoksa ilaçların vücutta yaptığı baskılama mı, kim bilebilir?
O kadar değişik bir süreç ki bu, ben nisanın ortasında irdelemeyi bıraktım, mümkün mertebe izole yaşıyorum.
Çocukları
Evden hiç çıkmıyor değiliz, çocuklarla sadece açık alandayız ama kocam işleri ile ilgili her gün en yoğun yerlerde.
Ben ise haftada 1 2 akşam kahve içmeye çıkıyorum, oturduğum masa ve sandalyeyi önce bir temizleyip oturuyorum
Ev gezmesi, aile vs diye bir şey yok, olamaz da.
Kapalı alana girmem.
Şahsım adına alıştım, dikkatliyim korunuyorum ve izlemedeyim.
Bir gün boşluğuma gelir eve gelen kargodan kapabilirim o ayrı ama aşı bile çıksa bu önlemlerimi bırakabileceğimi sanmıyorum.
Bireysel olarak tek yapabildiğim bu.
Bu Türkler şu karı koca olanlar mi o şirketten sorry ben başka sandımbiontech in kuruculari türk
Aşıyı bulan almayada yaşayan iki türk, ama ortakları abd deki bir ilaç firması. Dağıtım onun üzerinden olacak sanıyorum.Arkadaşlar şimdi haberlere baktım bu dediğiniz aşıyı üreten şirket var ya ona ortak Türk firma varmış
Cokmu titiz birisiniz acabaBen aşırı aşırı hasta olan bir insanım, yaşadığım şehre hastalık girsin beni bulur.
Çocuklarım da bana çekmiş, havuza girseler kaparlar, dışarı çıksalar kaparlar vs.
Yahu 9 aydır evdeyiz, sosyal hayat yüzde 1, ben yine 15 kere hasta oldum
Şimdi ben aşıyı istemeyeyim de kim istesin ama eğer gerçekten insan hayatını korumaya ve covidi bitirmeye yönelik bir aşı var ise.
aylardır bir tane çocuk görmeyen kızım 10 gün önce 5. hastalığa yakalandı bulaşıcı pess dedimm.tek gördüğü çocuk telefonda görüntülü kuzeninin çocuğu ayol.Ben aşırı aşırı hasta olan bir insanım, yaşadığım şehre hastalık girsin beni bulur.
Çocuklarım da bana çekmiş, havuza girseler kaparlar, dışarı çıksalar kaparlar vs.
Yahu 9 aydır evdeyiz, sosyal hayat yüzde 1, ben yine 15 kere hasta oldum
Şimdi ben aşıyı istemeyeyim de kim istesin ama eğer gerçekten insan hayatını korumaya ve covidi bitirmeye yönelik bir aşı var ise.
evet aşiyi bulduk diyen biontech in kuruculari türkBu Türkler mi o şirketten sorry ben başka sandım
Ben başka bir şirket sandım. Ama şu an haberlere bakıyorum çoğu doktor bu karşıtlığa tepkiliAşıyı bulan almayada yaşayan iki türk, ama ortakları abd deki bir ilaç firması. Dağıtım onun üzerinden olacak sanıyorum.
Kesinlikle , öldüm diye mesaj atarsınız artıktmm haberleşiriz buradannn
Bacım düşük müşük, biz riski ortadan kaldıralım yeterKargodan kapmazsın, şu dışardan aldığın eve koyduğun şeylerden kapmazsın. Klima vs yazan olmuş filtreler var orda ihtimal milyonda bir. Bu hastalığın temelinde insandan insana direkt sıvı aktarımı (tükürük,konuşurken saçtıgımız ve asla fark etmediğimiz) plastikte olan yaşayan virüslerin hasta etme ihtimali çok düşük. Sağlıkçıların ağır geçiriyor olmalarının sebebi viral yük ve bunların dışında yorumlarının hepsine katılıyor bu konuda kafa karısıklıgı vermemek adına konuya yorum yazmıyorum
Zaten bizde de şuan doktorlar ikiye ayrılmış durumda, tanı tedavi ve aşı ile ilgili. Tam bir bindik bir alamete, gidiyoruz kıyamete durumuBen başka bir şirket sandım. Ama şu an haberlere bakıyorum çoğu doktor bu karşıtlığa tepkili
hic bir virus kalici olmamış zaten ama işte tükendikBitecek bir şekilde diğer virüsler gibi Buda bir şekilde bitecek .
çok geçmiş olsun çok çokk haklısınız .yoğun bakımda 2 kere yattım hayatım boyunca .yeminle evdeki eski püskü yatağınıza şükredersiniz o kadar korkutucu ki .yemek yemenin tuvalete gitmenin yıkanmanın nefes almanın sağdan sola dönmenin nasıl nimetler olduğunu bilemez yaşamayan.o yüzden aşının yan etkisini göze alırım hiç düşünmemHerksin derdi kndine buyuktur elbet lakin o gectigim ağrıları cekmis olsaydinz su yakindikalrinizi nimet sayardiniz. Umarm suanki yakindiginiz şeyleri hasta olup olmek icin aciyi daha fazla cekmemek icin yalvaran benm icin derdinz sikintiniz aslinda ne derece bos. Kusura bakmayin sizn yakindiginiz durumun aslinda nimet olduğunun farkina varn diye yazdm yoksa sizi yukunuzu kucumsemek amacli degil. Kusur varsa affola
Hiç değilim, inan değilimCokmu titiz birisiniz acaba
Masallah diyerek başlayayım ozaman, benim çocuklarda günlük okulda , kreşte , futbol, dans vs tüm etkinliklerde ama bi kez bile burunları akmadıaylardır bir tane çocuk görmeyen kızım 10 gün önce 5. hastalığa yakalandı bulaşıcı pess dedimm.tek gördüğü çocuk telefonda görüntülü kuzeninin çocuğu ayol.
Hangi ilaç firmasından bahsediyorsunuz inanın anlamıyorum sizi.. Pfizer den mi bahsediyorsunuz?? O halde şuan kullandığınız çoğu ilacı kaldırın raflarınızdan hatta doktorunuza da ilaç tedavisini reddettiğinizi söyleyin.. Burada marka isim falan vermek yasakmış ama söyledim.. Bence siz tekrar bir araştırın keza bu aşının kaçıncı aşamasındayız, hangi ülkelerde deneme yapılıyor, hatta Türkiyede Hangi üniversiteler çalışıyor bir bakınız.. Yani bahsettiğiniz gibi bir durum söz konusu değil.. Çünkü bu aşı çalışmalarında bulunan bir akrabamdan Bizzat alıyorum haberleri..Dünya devi dediğiniz ilaç firmasının geçmişini bir araştırırmısınız , ödediği tazminatları falan... Sektörde hangi lakapla tanındıklarını falan ? Afrikadaki insanlar kobay olarak kullanılıyor. Açılan davaları kaybettiler bu konuda. Önce siz araştırın.
bu espri yakışmadı ama bir sağlık çalışanına .ölümün esprisi mi olur yahuuuKesinlikle , öldüm diye mesaj atarsınız artık
Ama gece daha yeni başlamıştıUyuyalım da en etkili silahımızı devreye sokalım. Aşı tartışmamıza yarın devam ederiz :)
Herksin derdi kndine buyuktur elbet lakin o gectigim ağrıları cekmis olsaydinz su yakindikalrinizi nimet sayardiniz. Umarm suanki yakindiginiz şeyleri hasta olup olmek icin aciyi daha fazla cekmemek icin yalvaran benm icin derdinz sikintiniz aslinda ne derece bos. Kusura bakmayin sizn yakindiginiz durumun aslinda nimet olduğunun farkina varn diye yazdm yoksa sizi yukunuzu kucumsemek amacli degil. Kusur varsa affola
Siz anlayamadınız espirimi , neyse kusura bakmayın kırdıysambu espri yakışmadı ama bir sağlık çalışanına .ölümün esprisi mi olur yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?