- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
Ona istinaden yazdınız demedim, benim açıklamak istediğimi o açıklamış demek istedim.filmdelisi ' ne istinaden yazmadım ki ben o yorumu, neden onu etiketlediğinizi anlayamadım
bulaşmaz diye bir sey yok kiSiz yaptırın böylelikle yaptırmayanlardan size bulaşmaz ve virüs sirkülasyon yasamaz ve oradan kaybolur .
Yok o iş öyle değil aslında.Siz yaptırın böylelikle yaptırmayanlardan size bulaşmaz ve virüs sirkülasyon yasamaz ve oradan kaybolur .
Öylede yan etkiden yan etkiye bir sürü fark var. Bazı tanıklarım diğer aşının etkisiyle narkolepsi oldular . Bi yaşamak var bide kaliteli yaşamak var. Bir ilaç bir tarafınızı iyi ederken diğer tarafınıza zarar verebilir. Ameliyatların bile her zaman bir ölüm riski var , anestezinin yan etkilerin dolayı. Siz aşı olun önümüzdeki seneye kadar size bişey olmazsa söz bende olurumben çok riskli bir ameliyat oldum ve yan etkileri çok fazla olan ilaçlar kullandım hala da kullanıyorum.ee yıllarca yan etkileri olacak kullanmayım desem ölmüştüm şimdiye bu nolacak.yani ölüm riskinden daha önemli ne olabilir yemişim covid aşısının riskini .evde kullandığımız kablosuz internetten tut nelerin nelerin kansere varan riski var ama hepimiz kullanıyoruz .vudumuza sıktığımız parfümler kullandığımız deterjanlar kozmetikler hepsi çok çok zararlı.onlara karşı çıkılsın ozaman covid aşısına gelene dek değil mi?
Dünya devi dediğiniz ilaç firmasının geçmişini bir araştırırmısınız , ödediği tazminatları falan... Sektörde hangi lakapla tanındıklarını falan ? Afrikadaki insanlar kobay olarak kullanılıyor. Açılan davaları kaybettiler bu konuda. Önce siz araştırın.Aşı çalışan firmalar şuan dünya devi ilaç markaları hatta bir tanesi herkesin bildiği p ile başlayan firma.. Ve afrikada falan insanlar kobay olarak kullanılmıyor..Şuan aşı tüm dünyada uygulanıyor deneme aşamasında ve Türkiyede de ilk denemesi olalı yanlış hatırlamıyorsam bir ay oldu.. Nasıl böyle yanlış bilgileri sizlere söylüyorlar ve inandırıyorlar.. Biraz araştırsak aslında gizli yapılan şeyler değil bunlar.. Umutla bekliyoruz çünkü..
Onu aşı yaptırmayanlar düşünsün , her koyun kendi bacağından asılır.bulaşmaz diye bir sey yok ki
bulaşıyor ama hafif atlatiyor, kizamik gibi su cicegi gibi vs.
ben aşi yaptirdim hafif atlattim diyelim ki siz yaptirmadiniz size bulastirdim siz bir baska ası yaptirmayana daha bulastirdiniz bu sekilde aşi yaptirmayanlar hep riskte olacak ozaman öyle degilmi
bende aşılarin bulunma suresine bakmıştim ama yillarinada bakinca o zamanin teknoloji sartlariyla simdinin teknolojisi arasinda dunya kadar fark var.Yok o iş öyle değil aslında.
Bir aşı bulunursa ve koruyuculuğu tam olursa ancak dünyadan silinmesi hepimizin olmasına bağlı tıpkı çiçek gibi.
Ben çocuklarıma zorunlu olmayan tüm özel aşıları bile yaptırdım, çok da dikkat ederim aşı meselesine.
Salgın hastalıkların tek çaresi budur ama 9 ayda bulunan aşı bana hiç gerçekçi gelmiyor, gelemiyor.
Daha önce okuduğum bir makalede sanırım bulunan en kısa süreli aşı 4-6 sene idi, 20 sene süren var.
Ki sars virüsünün hala aşısı yok dünyada.
Korona eski bir virüs, 2012 yılında ölenler oldu, aşı bulunmadı.
Covid19 denilen türe zart diye aşı bulunması gerçekten insanı düşündürüyor.
Hastane çalışanlarının çocukları yuvada ve anaokulundaysa nasıl olucak peki ?
yoo ben kesinlikle kimseye yaptirin zorunluluk falan demiyorum soylemek istedigim asi yaptiran kurtulmuyor bana bulasmaz oh bitti olmuyor yaniOnu aşı yaptırmayanlar düşünsün , her koyun kendi bacağından asılır.
Hayatımda hatırladıgım kadarıyla bir kez grip oldum oda sene 2009 du sanırım . Domuz gribi salgını çıktığında ve hamile olduğum için doktorum önermişti bende oldum . Onun üzerine bir grip oldum hayatımda hayatımda ilk kez aşından sonra griple karşılaşmış oldumYok o iş öyle değil aslında.
Bir aşı bulunursa ve koruyuculuğu tam olursa ancak dünyadan silinmesi hepimizin olmasına bağlı tıpkı çiçek gibi.
Ben çocuklarıma zorunlu olmayan tüm özel aşıları bile yaptırdım, çok da dikkat ederim aşı meselesine.
Salgın hastalıkların tek çaresi budur ama 9 ayda bulunan aşı bana hiç gerçekçi gelmiyor, gelemiyor.
Daha önce okuduğum bir makalede sanırım bulunan en kısa süreli aşı 4-6 sene idi, 20 sene süren var.
Ki sars virüsünün hala aşısı yok dünyada.
Korona eski bir virüs, 2012 yılında ölenler oldu, aşı bulunmadı.
Covid19 denilen türe zart diye aşı bulunması gerçekten insanı düşündürüyor.
2000 li yıllarda da böyle, zaten bir üyemiz vardı kim olduğunu hatırlamıyorum affetsin beni, o açıklamıştı.bende aşılarin bulunma suresine bakmıştim ama yillarinada bakinca o zamanin teknoloji sartlariyla simdinin teknolojisi arasinda dunya kadar fark var.
haklısın bağımlısı olduk netflix in pandemi deEvet o burdada öyle , zorunlu olmayan ameliyatlar ertelendi . Sadece Türkiye’ye değil tüm dünya ekonomisini etkiledi ne yazıkki. Burda tek kar eden kesin Netflix olmustur
O zaman bi anlamı olmaz bi geçiren gene geçiriyor asla bitmez bu hastalık keşke grip gibi olsa da isteyen yaptırsa istemeyen yaptırmasa ki gripten bile yılda kac kişi öluyorherkesi zorlamazlar sanirim ya
atiyorum 65 yas ustu, kronikler cocuklar hamileler mecbur yaptiracak derler, bunun sayisida kitlesel bagisikliga yeter zaten diye dusunup herkesi mecbur birakmazlar sanki.
Herksin derdi kndine buyuktur elbet lakin o gectigim ağrıları cekmis olsaydinz su yakindikalrinizi nimet sayardiniz. Umarm suanki yakindiginiz şeyleri hasta olup olmek icin aciyi daha fazla cekmemek icin yalvaran benm icin derdinz sikintiniz aslinda ne derece bos. Kusura bakmayin sizn yakindiginiz durumun aslinda nimet olduğunun farkina varn diye yazdm yoksa sizi yukunuzu kucumsemek amacli degil. Kusur varsa affolayasadigim ülkede geldi. ama ise gitmek serbest... ana okulu kapandi... yarin müdür olsun evden calisirsin diicek... kendimi duvardan duvara vurmak istiyorum...
cocukla caaalisaaamiyorummm... aksam 8 de uyudumu ev isi - ve is cok yoruldum artik
bugün pazar ben simdi sigarami iciim napicam??? gece yarisina kadar yine caliscam... burda saat su an 9
Bitecek bir şekilde diğer virüsler gibi Buda bir şekilde bitecek .yoo ben kesinlikle kimseye yaptirin zorunluluk falan demiyorum soylemek istedigim asi yaptiran kurtulmuyor bana bulasmaz oh bitti olmuyor yani
işin enteresan tarafı hafif bir grip icin kullandigimiz çogu ilacta yerli ve milli ilacimiz degilken aşıların bu kadar öne çıkmasi bana garip geliyor.ben çok riskli bir ameliyat oldum ve yan etkileri çok fazla olan ilaçlar kullandım hala da kullanıyorum.ee yıllarca yan etkileri olacak kullanmayım desem ölmüştüm şimdiye bu nolacak.yani ölüm riskinden daha önemli ne olabilir yemişim covid aşısının riskini .evde kullandığımız kablosuz internetten tut nelerin nelerin kansere varan riski var ama hepimiz kullanıyoruz .vudumuza sıktığımız parfümler kullandığımız deterjanlar kozmetikler hepsi çok çok zararlı.onlara karşı çıkılsın ozaman covid aşısına gelene dek değil mi?
Ben aşırı aşırı hasta olan bir insanım, yaşadığım şehre hastalık girsin beni bulur.Hayatımda hatırladıgım kadarıyla bir kez grip oldum oda sene 2009 du sanırım . Domuz gribi salgını çıktığında ve hamile olduğum için doktorum önermişti bende oldum . Onun üzerine bir grip oldum hayatımda hayatımda ilk kez aşından sonra griple karşılaşmış oldum
biontech in kuruculari türkArkadaşlar şimdi haberlere baktım bu dediğiniz aşıyı üreten şirket var ya orta Türk firma varmış
tmm haberleşiriz buradannnÖylede yan etkiden yan etkiye bir sürü fark var. Bazı tanıklarım diğer aşının etkisiyle narkolepsi oldular . Bi yaşamak var bide kaliteli yaşamak var. Bir ilaç bir tarafınızı iyi ederken diğer tarafınıza zarar verebilir. Ameliyatların bile her zaman bir ölüm riski var , anestezinin yan etkilerin dolayı. Siz aşı olun önümüzdeki seneye kadar size bişey olmazsa söz bende olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?