Sokağa çıkma yasagi gelmeli artik

yani şöyle, evet ilaç inanılmaz büyük bir sektör. rant vs kaygılarla bir durum patlamış olabilir ancak bu virüsün varlığını inkar etmenin nedeni olamaz.
ortada hepimizi kırıp geçiren birşey var sonuçta.

ekmek almaya Türkiyeye mi geçiyorlarr ?yok artıkk ne hallere düştük

Tüm dünyada arttı maalesef. Hastalık kapmak istemeyen evde kalsa daha iyi olacak bence .

Nereye anlatcan ınanmayan var, yasak ıstemeyen var, ısteyen var yanı ben artık akıllarından şüphe etmeye başladım. Lan babam 15 20 gun yoğun bakımda kaldı nisan ayında annem evde tedavı gördü. 5 gunde servıste kaldı. O halde olanları görseler göt korkusundan o maskelerı çıkarmayı akıllarından çıkarmazlar. Valla kardeş devlete sayıyoruz da bırazda kendımıze bakalım sokağa bakın nerdeyse yuzde 40 ı takmıyor. Yav şu hacdan gelenlere hatta luppo alana bı ton laf soyleyenler var ya sayıp sövenlerin hepsı sahılde halay çekıyor partılerde gezıyor. Ya arkadaşlarım mıllete duyar kasıp bu ınsanlara sövdüker bı hafta sonra kına düğün yaptılar. Bızım ınsanlardan bı halt olmaz bak dıyorum

İnsanlar tuhaf, bugun karantınadan ciktım. Arkadasım kahve ıcelım mı demek ıcın aradı. Once bı test yaptırayım dı mı, ınsan kendı adına korkar. Ben desem ıcelım, benı Red etmesi lazımken kahve ıcelım mı demek ıcın aradı.
Belki pozitifim? Insan benden korkar ya
Test sonucumu bekliyorum bakalım

Sağol canım iyiyiz şükür biraz sırt ağrım.var ama yatak dösek yatmıyoruz maşallah ilk 3 gün sıkıntilıydı biraz ateş heryerin ağrıması
Çok geçmişler olsun, inşallah siz de hafif atlatan güruhtan olacaksınız.
Bugüne kadar yakınen bildiğim sadece tek bir kişi ağır atlattı, diğerleri hep senin dediğin şekilde.
Ama o bile zor, hastalık sonuçta hele ateş ağrısı fena bir şey.
Destekleyici ürünler kullanıyor musunuz?

Astro bence dünyanın 1 aylık yetecek yiyecek stoğu da vardır, olduğunu düşünüyorum yani. Akıllarına illaki gelmiştir ama neden yapılmadığını sorgulamak lazım.
nuhun ankara pandemi baslarinda hic kimse telas etmesin oyle bir durumda turkiyeyi makarnaya boğariz demişti.
15 gun makarna yesek ölmezdik ama böyle ölüyoruz işte

Evden çalışma imkanı yokmu ? Ayrıca iş yeri ortamı nasıl , kalabalıkmı?
eşim maalesef kamuda işleyişi en son duracak kurumlardan birinde calisiyor
yani savaş olsa yine çalisirlar uretimdeler maalesef evde uretim yapilabilecek bir işleri yok
evet kalabalik ama kendi bolumunde 2 kisi calisiyorlar bir sikınti yemek hane

Yasak gelmeli bugun gelmezse yarinda gec degil bir hafta sonrasida gec degil
Ama bize yasak her sokak basina askeri tank dikerek yuksek binalara keskin nisanci koyarak gelmeli
Vur emri ile gelmeli
Catlasanda patlasanda cikamamalisin
Yoksa biz ayni apartmanda kahve gününü uce cikaririz
Ayni köyde herkes varken nisan fln yapariz
Hala dugun yapan kina gecesi yapan sikayet edecek akrabalara soylemeyen sünnet yapip ufacik evde 200 kisi pilav dagitan palyaco cagiran var bari salonda ferah mekandi
Cikss bizde olmaz daha hastaligi anlatamadik yok diyorlar herkes gecirecek diyorlar hatta sigara icen daha hafif atlatiyor sigara zifti ile kapli cigelere virus islemezmis
Millet tatil zanneder yasak baslamadan 20 kisi bir eve dolusurlar
Ilk okullar tatil oldugunda top alayimda okulun bahcesinde oynasin diyen arkadasim evde calismiyorlar heryer acik okullarida acsinlar kivamina geldi
Ihh ihh bosuna kapatip zarara girmeye degmez

Çok geçmiş olsun, benim de kuzenim yoğun bakımda, daha dün entübeden çıkardılar. Bir yaşında bebeği bile hastaydı zor iyileşti. Artık çember daralmaya başladı kimle konuşsam yakınından biri hasta. Bursa’da gelinin annesi koronalıyken düğün yapıldı haberini okuduğumdan beri şaşırmıyorum hiç kimseye. Sırf düğünde takı gelecek diye gizleyip kaç kişinin canını hiçe saydılar

Ben dün pazarda alışveriş yaparken, tesadüfen eski ev doktorum gördüm, ve ikimizinde zamanı vardı, bir kahve aldık oturduk parka ve konuştuk.
Aşı gelsede, aşı olanlar olsun, hastalığı geçirenler olsun, garantisi yok, yeniden hastalığa kapilmayacagina dedi. Aşı da garanti vermiyormuş. Bu durum bizi gelecek bir kaç sene böyle yaşatacak dedi. Yani maskeyle dışarı cikmasi, ellerini yıka, restoranlar kapanacak, tatile ve insan toplumuna yasaklarla geçecek gelecek seneler dedi.

Virüsün sebebi etkileri bunlar hakkında varsayımlar var. Doğru olabilir bazıları ama bir de direkt böyle bir virüsün hiç olmadığını bu hastalığın psikolojik savaş olduğunu savunanlar var onlar komik geliyor

Ben hamileliğimden dolayı mecburen hastaneye çıkıyorum.. Onda bile tedirginim paranoyak olduk artık.. Uzaktan akrabalar gezmelere çıkıyor "geçerken size uğrayacağız çayı koy" diyorlar.. Dayılarım amcalarım yanımıza gelmedin diye trip atıyor.. Annem babam bile taaa uzaklardan geldiler sürekli seni soruyorlar davet bekliyorlar senden ayıp mı ediyoruz bilmiyorum diyorlar.. Yani ben anneme desem ki çağıralım bana gelin hep beraber desem annem bile normal görecek ben daha ne yapabilirim ne diyebilirim ki??? Eve gelmek isteyene de bir yere kadar engel olabiliyorum.. Bazen emrivakiler oluyor.. Ne kadar istesem de uzak tutamıyorum işte kendimi ne yapayım artık kendimi paralıcam inanın bu cahillikten başka birşey değil artık.. Sürekli birinin düğünü, nişanı çıkıyor millet buraya geliyor "aaa gelmişken geline de gidelim karnı çıkmış mı bakalım" diyorlar.. Yaa inanamıyorum artık gerçekten inanamıyorum bu insanlara

Ozaman iş vereni önlem almak zorunda. Örneğin burda market çalışanlarının bile başkalarıyla temas etmemesi önlerinde koruma camı var. Zaten nakit para artık yerini mobil ödemeye yada kart ödemesine bıraktı . Diğer iş yerleri de öyle , kesinlikle 10 kişiyi geçecek toplantılar yapılmıyor , aynı ortamda bile olmuyorlar . Ama mecburen bir araya geldiğimizde sürekli mesafemizi koruyoruz . Arabada bile şoför önce diğer iş arkadaşı da arkada oturuyor , zaten hijyen kurallarını da söylememe gerek yok ... ayrıca ben Covid hastalarıyla çalışıyorum ve Allah’a çok şükür ne ben ve ne ailem henüz hastalık geçirmedik .

guzellik salonu isletmecilerinin cogu musterilerine evde hizmet vermeye devam etti.
kaş manikur pedikur ağda ödemelerim var ne yapabilirim dediler
kızdik evet ama yapacakta biseyleri yok cidden insanların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…