- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
Bir de bunlar türediDeli oluyorum sanki ajan olmuşlar gizli dönen işlerden haberdar gibi yok bunlar oyun hikaye diyorlar. Daha geçen gün aynısını arkadaşım söyledi. He canım He tüm dünya bir oyun içinde film çeviriyor bunca ölen insan da hikaye!!! Nasıl kafalar anlamıyorum. Allah korusun yakınlarında biri vefat etse aynı şeyi düşünürler mi acaba?
ekmek almaya Türkiyeye mi geçiyorlarr ?yok artıkk ne hallere düştükSokağa çıkma yasağına varıncaya kadar daha ufak detaylar bile atlanıyor dolar eoro tl karşısında uçunca Bulgarla sınırdan ekmek almaya bile tr ye geçince trakyada kaçınılmaz son oldu trakyada şuan baya vakalar arttıÖnce sınırlar kspatılmalı uçuş durdurmalı ,ilden ile geçilmemli keyfi böyle uzar gider ama önlemler alınmalı bir şekilde ama biz en son radete de alırız önlemi baştan martadan önce sınırlr uçşlar durdursalydı
Tüm dünyada arttı maalesef. Hastalık kapmak istemeyen evde kalsa daha iyi olacak bence .korona oldugumuzda 15 gun karantinada nasıl geçiniyorsak öyle geçineceğiz
evet çok zor, özellikle esnafın hali çok zor ama maddi manevi daha kötüsünu yaşamamak için sokağa çıkma yasaği şart maalesef
Bizim virüsümüz memur mesaisi yapıyor, haftaiçi dinlenip haftasonu bulaşıyor
Mecazi ama günde 3-4 kere geçiyorlarekmek almaya Türkiyeye mi geçiyorlarr ?yok artıkk ne hallere düştük
ben evdeyim ama eşim çalışıyor işte o ne olacakTüm dünyada arttı maalesef. Hastalık kapmak istemeyen evde kalsa daha iyi olacak bence .
Nereye anlatcan ınanmayan var, yasak ıstemeyen var, ısteyen var yanı ben artık akıllarından şüphe etmeye başladım. Lan babam 15 20 gun yoğun bakımda kaldı nisan ayında annem evde tedavı gördü. 5 gunde servıste kaldı. O halde olanları görseler göt korkusundan o maskelerı çıkarmayı akıllarından çıkarmazlar. Valla kardeş devlete sayıyoruz da bırazda kendımıze bakalım sokağa bakın nerdeyse yuzde 40 ı takmıyor. Yav şu hacdan gelenlere hatta luppo alana bı ton laf soyleyenler var ya sayıp sövenlerin hepsı sahılde halay çekıyor partılerde gezıyor. Ya arkadaşlarım mıllete duyar kasıp bu ınsanlara sövdüker bı hafta sonra kına düğün yaptılar. Bızım ınsanlardan bı halt olmaz bak dıyorumHaftasonu çıkmak yasaktı mesela sadece belli yerlere izin vardı, bizim apartmandan bir kadının kocası eline evdeki ekmeği alıp arkadaşlarıyla buluşmaya gidiyormuş, polisle karşılaşırsa fırından dönüyorum diyormuş. İnsanların kafası neye çalışmış duydum şok oldum. Anlat şimdi bu insanlara hastalık var, evden çıkma diye
Evden çalışma imkanı yokmu ? Ayrıca iş yeri ortamı nasıl , kalabalıkmı?ben evdeyim ama eşim çalışıyor işte o ne olacakkapatmaktan başka çaresi yok ülkelerin en azindan 15 gün
İnsanlar tuhaf, bugun karantınadan ciktım. Arkadasım kahve ıcelım mı demek ıcın aradı. Once bı test yaptırayım dı mı, ınsan kendı adına korkar. Ben desem ıcelım, benı Red etmesi lazımken kahve ıcelım mı demek ıcın aradı.katılıyorum çoğu insan izole mizole değil aileleriyle arkadaşlarıyla pekala görüşüyorlar ev gezmeleri yapıyorlar özel kutlamalar yapıyorlar çocuklar dışarda maskesiz oynuyor anneleri evden gitsin de iş yapayım mantığında.geçen hafta arabayla kızılaydan geçtik.bir kaç mağazadan giren çıkan müşterinin haddi hesabı yoktu dipdibe.yavv kıyafetsiz mi kaldınız hadi aldınız nerede giyeceksiniz yahuu ?netten alın olsun bitsin lazımsa da
Çok geçmişler olsun, inşallah siz de hafif atlatan güruhtan olacaksınız.Sağol canım iyiyiz şükür biraz sırt ağrım.var ama yatak dösek yatmıyoruz maşallah ilk 3 gün sıkıntilıydı biraz ateş heryerin ağrıması
zeki şeylerrrrr ama tipleri kayık biraz resimlerde öyle görünüyor en azındanevet hatta o kadar zeki ki 65 yaş üstüne de hangi saatlerde bulaşmaması gerektiğini biliyor...
nuhun ankara pandemi baslarinda hic kimse telas etmesin oyle bir durumda turkiyeyi makarnaya boğariz demişti.Astro bence dünyanın 1 aylık yetecek yiyecek stoğu da vardır, olduğunu düşünüyorum yani. Akıllarına illaki gelmiştir ama neden yapılmadığını sorgulamak lazım.
eşim maalesef kamuda işleyişi en son duracak kurumlardan birinde calisiyorEvden çalışma imkanı yokmu ? Ayrıca iş yeri ortamı nasıl , kalabalıkmı?
Nereye anlatcan ınanmayan var, yasak ıstemeyen var, ısteyen var yanı ben artık akıllarından şüphe etmeye başladım. Lan babam 15 20 gun yoğun bakımda kaldı nisan ayında annem evde tedavı gördü. 5 gunde servıste kaldı. O halde olanları görseler göt korkusundan o maskelerı çıkarmayı akıllarından çıkarmazlar. Valla kardeş devlete sayıyoruz da bırazda kendımıze bakalım sokağa bakın nerdeyse yuzde 40 ı takmıyor. Yav şu hacdan gelenlere hatta luppo alana bı ton laf soyleyenler var ya sayıp sövenlerin hepsı sahılde halay çekıyor partılerde gezıyor. Ya arkadaşlarım mıllete duyar kasıp bu ınsanlara sövdüker bı hafta sonra kına düğün yaptılar. Bızım ınsanlardan bı halt olmaz bak dıyorum
Virüsün sebebi etkileri bunlar hakkında varsayımlar var. Doğru olabilir bazıları ama bir de direkt böyle bir virüsün hiç olmadığını bu hastalığın psikolojik savaş olduğunu savunanlar var onlar komik geliyorCovid hakkında ilk günden beri çok şey okudum, izledim, irdeledim vs.
Sadece şunu söyleyeyim, ya başımızdaki covid değil ya da dünyanın Çin’de gördüğü covid değildi.
Bunu septik bir kafayla yazmıyorum, doğru bilinen yanlışlar, yanlış bilinen doğrular, durumlar, hastalık semptomları, ırklara göre yayılma hızı falan filan...
Ben hamileliğimden dolayı mecburen hastaneye çıkıyorum.. Onda bile tedirginim paranoyak olduk artık.. Uzaktan akrabalar gezmelere çıkıyor "geçerken size uğrayacağız çayı koy" diyorlar.. Dayılarım amcalarım yanımıza gelmedin diye trip atıyor.. Annem babam bile taaa uzaklardan geldiler sürekli seni soruyorlar davet bekliyorlar senden ayıp mı ediyoruz bilmiyorum diyorlar.. Yani ben anneme desem ki çağıralım bana gelin hep beraber desem annem bile normal görecek ben daha ne yapabilirim ne diyebilirim ki??? Eve gelmek isteyene de bir yere kadar engel olabiliyorum.. Bazen emrivakiler oluyor.. Ne kadar istesem de uzak tutamıyorum işte kendimi ne yapayım artık kendimi paralıcam inanın bu cahillikten başka birşey değil artık.. Sürekli birinin düğünü, nişanı çıkıyor millet buraya geliyor "aaa gelmişken geline de gidelim karnı çıkmış mı bakalım" diyorlar.. Yaa inanamıyorum artık gerçekten inanamıyorum bu insanlarakatılıyorum çoğu insan izole mizole değil aileleriyle arkadaşlarıyla pekala görüşüyorlar ev gezmeleri yapıyorlar özel kutlamalar yapıyorlar çocuklar dışarda maskesiz oynuyor anneleri evden gitsin de iş yapayım mantığında.geçen hafta arabayla kızılaydan geçtik.bir kaç mağazadan giren çıkan müşterinin haddi hesabı yoktu dipdibe.yavv kıyafetsiz mi kaldınız hadi aldınız nerede giyeceksiniz yahuu ?netten alın olsun bitsin lazımsa da
Ozaman iş vereni önlem almak zorunda. Örneğin burda market çalışanlarının bile başkalarıyla temas etmemesi önlerinde koruma camı var. Zaten nakit para artık yerini mobil ödemeye yada kart ödemesine bıraktı . Diğer iş yerleri de öyle , kesinlikle 10 kişiyi geçecek toplantılar yapılmıyor , aynı ortamda bile olmuyorlar . Ama mecburen bir araya geldiğimizde sürekli mesafemizi koruyoruz . Arabada bile şoför önce diğer iş arkadaşı da arkada oturuyor , zaten hijyen kurallarını da söylememe gerek yok ... ayrıca ben Covid hastalarıyla çalışıyorum ve Allah’a çok şükür ne ben ve ne ailem henüz hastalık geçirmedik .eşim maalesef kamuda işleyişi en son duracak kurumlardan birinde calisiyor
yani savaş olsa yine çalisirlar uretimdeler maalesef evde uretim yapilabilecek bir işleri yok
evet kalabalik ama kendi bolumunde 2 kisi calisiyorlar bir sikınti yemek hane
guzellik salonu isletmecilerinin cogu musterilerine evde hizmet vermeye devam etti.Nereye anlatcan ınanmayan var, yasak ıstemeyen var, ısteyen var yanı ben artık akıllarından şüphe etmeye başladım. Lan babam 15 20 gun yoğun bakımda kaldı nisan ayında annem evde tedavı gördü. 5 gunde servıste kaldı. O halde olanları görseler göt korkusundan o maskelerı çıkarmayı akıllarından çıkarmazlar. Valla kardeş devlete sayıyoruz da bırazda kendımıze bakalım sokağa bakın nerdeyse yuzde 40 ı takmıyor. Yav şu hacdan gelenlere hatta luppo alana bı ton laf soyleyenler var ya sayıp sövenlerin hepsı sahılde halay çekıyor partılerde gezıyor. Ya arkadaşlarım mıllete duyar kasıp bu ınsanlara sövdüker bı hafta sonra kına düğün yaptılar. Bızım ınsanlardan bı halt olmaz bak dıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?