Sokağa çıkma yasagi gelmeli artik

Kuzum burda hepınız görmüşsünüzdür. Haberlerde 12 13 yaşlarında rahatsızlığı olan aılesı sağlıkçı olan bır kız çocuğu virüsten öldü. O benım annemın yakın akrabasıydı çocuk kanserdi tedavı görüyordu. Babasının hastaneden çıktığı gün öldü. Şimdi mıllet bunlara öyle bakıp geçiyor . Ben seneye evlenırsem bıle düğün vs yapmayı düşünmüyorum. Ya zaten akıllı olsalar yapmazlar. 50 60 bın harcıyorsun gelen verdığını doldurmuyor. Yapma gıt esyanı ıyısınden al dımı. Balayına harca yav. Takmak ısteyen her türlü takar.

yazın eşim 3 kere böbrek taşı ameliyatı oldu uzun saatler hastane de kaldı yani.geçmiş olsun demeye eve gelmek isteyenler oldu yahuu.biz evde izole ettik oysa doktorun tavsiyesiyle 5 er gün.ne işin var biz de gezme olsun diye hasta ziyaretine gelecekler izin versek

Bilinen isimlerden biri hastaligi agir gecirmis, mart ayinda paylasimlari var nisanda birsey kalmazdan girmis abdest suyundan iciyorumdan cikmis
Simdi o kdr farkli ki zor konusuyor
Yani bu mu lazimdi kalabaliklari topladin belki sebep oldun

şu son dönüsümlü calisma yazisinda dönüşumlu calistirmak yerine bide fazla fazla mesai kitlediler desem.
hatta esim is yerinde kovitli biriyle temasi olmus adami teste yollayip geri işe cagirdilar
pozitif cikarsa eve yollayacaklar çıkana kadar çalış mantigi yani.

İyi de nereye kadar? Belli bir süre sokağa çıkma yasağı yapıldı diyelim. Ondan sonra yine bu hastalık devam etmeyecek mi? Kökten bir çözüm gerekli. Aşı çıkmadan bu iş asla bitmez.

Bizde pozitif oldugu cok net temasli birini gondermediler
Birden hastahanelik oldu
Vebale bakarmisiniz

Bayramda sokağa çıkma yasağı olduğu halde ara sokaklardan gizli gizli cümbür cemaat bayram gezmesine gidenleri gördüm. Gitmezlerse ölürler maazallah Bu insanlar hiç akıllanmayacak

Bilinen isimlerden biri hastaligi agir gecirmis, mart ayinda paylasimlari var nisanda birsey kalmazdan girmis abdest suyundan iciyorumdan cikmis
Simdi o kdr farkli ki zor konusuyor
Yani bu mu lazimdi kalabaliklari topladin belki sebep oldun
abdest suyundan içiyorum derken o ne olaki ya

Aslında bizdede öyle , temas etsen bile eğer semptomlar yoksa test yamıyorlar maalesef. Bende arkadaşlarım hastalandı diye fazlaca mesaiye kalmak zorunda kaldım. Aslında birazda bunu vicdanen yaptım, sonuçta hastaların tedaviye ve bakıma ihtiyacı vardı. Duyduğuma göre bazı arkadaşlar hastalanma korkusuyla kasıtlı rapor alıp evde kalmışlar , ama ben bunu aklımın ucundan bile geçiremezdim. Sonuçta bu benim işim , hastalansam yada ölsem bile iyi bir amaç için olucaktı .

Su kış aylari iyi kötü bari bir atlatabilsek iyi olurdu. Vaka sayisi arttigi icin esim su anda aile büyüklerin yanina girmiyor. Corona testleri yapiyor cocuklara. Pozitif cikanlarda önceki aylara göre artis var tabi. Cocuklari ama hala okul ce krese cünkü calisanlarin ise gitemsi lazim tabi, yoksa okullarin ve kreslerin kapanmasi da daha iyi olurdu kis aylar icin.

Ya ateşle birlikte bi ağrın oluyor ki bazısı diyor ben geçirdim farketmedim heralde diye ama sanmam acayip değişik bir ağrı ve benim acı eşiğim çok yüksektir bacaklarımın ağrısından duramadım apitera kullanıyoruz şu çaya süte katılan ballı karışım multi vitamin de bol mandalin, bide ateşimiz çıkınca parol plus kullandık o iyi geldi 3 gündür baya iyiyim

İyi de nereye kadar? Belli bir süre sokağa çıkma yasağı yapıldı diyelim. Ondan sonra yine bu hastalık devam etmeyecek mi? Kökten bir çözüm gerekli. Aşı çıkmadan bu iş asla bitmez.
Aşı çıksa gerçekten yaptıracakmısınız?

İşte bu yüzden dışarı çıkma yasağı şart.. Çünkü maalesef bizim milletimiz aklı başında değil.. Üstüne düşeni yapmıyor ve de yapmayacak kimse.. Başta bi ara milleti korku aldı dikkat ediliyordu sonra bi normalleşme çıktı kimsenin umrunda değil.. Korkan kesim de korkmaz oldu şuan.. Vaka sayısı başta çok tehlikeli görünen sayılardan da çok artıyor şuan ama nedense bizim milletimizde "artık herkes korona olacak kaçma şansımız yok", "amaaann çok abartıyorsun kader bu oraya gitsem de olma şansım var burda da olma şansım var.. Sanki bu şehirde korona yok da o şehire gidince korona olacağm amaaann sende" deyip bir de benimle kafa buluyorlar. . Ne oluyoruz ben bilmiyorum artık..

Ben anneme evde tedavı görürken bol bol sarımsaklı yoğurt yedırdım. Kardeşlerımede bağışıklık için hep yedırdım. Önerıyorum kesınlıkle yemelisin. Su mu içicen limon sık. Çay mı içicen yine sık.

Bizde pozitif oldugu cok net temasli birini gondermediler
Birden hastahanelik oldu
Vebale bakarmisiniz
esimi temasliyken teste gönderip geri ise cagirdiklarinda çok sinirlendim, bölüm sefini arayip yillik izin istedik vermediniz amenna ucretsiz dedik onuda vermediniz onada tamam, ama yasal prosedurde teste yolladiginiz insanin sonucunu beklemeniz ve ise almamaniz lazim suan hem kendinizi hem eşimi fazla fazla riske atiyorsunuz ve suç işliyorsunuz şikayet edicem dedim
kadinin bana verdigi cevap bizede soylenen bu napabilirim oldu

grip gibi geçirenleri gördükleri için umursamıyorlar biz de yakalanırsak nolacak 10 güne iyileşiriz diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…