Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasak gelmeden yola çıkmazlarsa, koskoca 2 günü anne babasıyla beraber geçirecek.Bir de ACİL demiş. Hani elinde olsa hemen şimdi evden kovacak.
Çok üzücü.
Biletlerinizi aldım, hadi yallah evinize diyecek.Yasak gelmeden yola çıkmazlarsa, koskoca 2 günü anne babasıyla beraber geçirecek.
Bundan daha acil ne olabilir?
Yoo benim annemle aram berbat ötesi ama bana geldiğinde gitsin diye de özel çaba sarfetmem.Şuradan genel bir cevap vereyim. 10 senedir ayrı yaşıyorum ailemden. Annemle hiç bir zaman sıkı bağlarım olmadı. Günde yarım saat telefonla konuşuruz ama yılda en fazla 10 gün yan yana geçiririz. Herkesin aile bağları, yaşanmışlıkları farklı sonuçta. Babam tek gelse idi değil 2 gün 12 gün de sorun olmazdı. Ama annemle olmuyor. Bütün evi karıştırıyor, eşyaların yerlerini değiştiriyor kafasına göre. Eşimin iç çamaşırlarının olduğu çekmeceye kadar müdahale ediyor. Bunlar da haliyle geriyor beni de eşimi de. Daha önceki geldiklerinde özellikle çamaşır çekmecesi konusunda konuşmama rağmen yine aynı şey oldu ve eşim de rahatsız oldu. Hak da veriyorum çünkü kayınvalidem gelip benim çamaşır çekmecemi karıştırsa ben de sorun çıkarırım. Düzgünce söylerek de anlatamıyorum, bu sefer sorun çıkıyor. Herkesin annesi ile arasındaki mükemmel bağı tebrik ediyorum, hepiniz annenizi 2 gün değil 2 sen de ağırlayabilirsiniz ama ben de kendimi düşünmek zorundayım. Her zaman tek başıma olduğum süreçlerle kurduğum düzenin annem tarafından bozulmasından rahatsız oluyorum. Kendi huzurum için de gitmesini istiyorum.
Evet sadece 2 gün. Konuyu okuyanda aylarca yasak var diye düşünürPardon ben yurtdisinda yasiyorum yanilabilirim diye soruyorum haberlerde gordugum kadariyla sokaga cikma yasagi sadece haftasonu icin gecerli degil mi?
Bak tamam anneniz zor olabilir ama burdan bakıldığında sizin de kolay bir yanınız yok. Ay değil, yıl değil 2 gün. O 2 günden bişey olmaz. Mesele sokakta kalmak değil ki. Mesela bir evladın anne ve babasına tahamülsüzlüğü.Anne babamı oyna evden kovmuyorum. Annemle yaşamak zaten çok fazla zor olduğu için ben de onları ziyarete gitmiyorum. Telefona dayalı, mutlu bir ilişkimiz var. Kendi huzurum için adabıyla konuşmak istiyorum. Benden gidince sokakta kalmıyorlar yani.
2 gun sadece 15 gunden bahsetmiyoruz gercekten bende su an hamileyim ve annemi en iyi anladigim bir dönemi yasiyorum o da benim icin bu duygusal sureci yasadi uykusuz kaldi ne var iki gun daha uykusuz kalsaniz. Ayrica esim rahatsiz olur diyorsunuz olursa olsun biseh diyecek olursa onlar benm annem babam iki gunun lafini mi yapacaksın der sustururdum. Esini dusunup annen baban hakkinda boyle konusmanda beni ayrica etkiledi.Kızlar acil fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdi anne babam seyahat yasağı kalkınca benim evli olduğum şehre ziyarete geldi. Dün gece de pat diye sokağa çıkma yasğı çıktı biliyorsunuz. Onlar da normalde büyükşehirde ben de. Ben şimdi ne yalan söyleyeyim karantina sürecini anne babamla geçirmek istemiyorum. Yaklaşık 10 senedir bu kadar uzun süre aralıksız vakit geçirmedik. Ziyarete bile 2-3 günlüğüne gidiyorum. Zaten yatılı misafir gelmesini de sevmem yatılı misafirliğe gitmeyi de sevmem. Annem gürültülü bir insan. Uyku sorunu yaşadığı için sabah 5ten beri ev işi, yemek yapıyor mesela. Ben de hamileyim ne uyku alabiliyorsun ne başka bişey. Eşim de rahatsız olacak biliyorum bu karantina sürecinde. Babam dün gece döneriz biz sokağa çıkma yasağı da napacağız burda falan diyodu. Sabah annem gitmeyiz modunda. Ne yapsam bilmiyorum. Eşime bile tahammül edemiyorken anne babamla aralıksız bu kadar saat çok zor olacak. Kırmadan nasıl konuşmalıyız gitmeleri yönünde? Ne diyebilirim bilmiyorum.