- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böylesi numunelik bence, türünün son örneği.Ben kızı olanların oglu olanlara 'Benim hayatım kurtuldu' demelerine laf söylemeye geldim, alın size kız çocuğu![]()
bu arada yasak iptal oldu arkadaşım haberin olsun anne baban rahat rahat gidebilir.Kızlar acil fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdi anne babam seyahat yasağı kalkınca benim evli olduğum şehre ziyarete geldi. Dün gece de pat diye sokağa çıkma yasğı çıktı biliyorsunuz. Onlar da normalde büyükşehirde ben de. Ben şimdi ne yalan söyleyeyim karantina sürecini anne babamla geçirmek istemiyorum. Yaklaşık 10 senedir bu kadar uzun süre aralıksız vakit geçirmedik. Ziyarete bile 2-3 günlüğüne gidiyorum. Zaten yatılı misafir gelmesini de sevmem yatılı misafirliğe gitmeyi de sevmem. Annem gürültülü bir insan. Uyku sorunu yaşadığı için sabah 5ten beri ev işi, yemek yapıyor mesela. Ben de hamileyim ne uyku alabiliyorsun ne başka bişey. Eşim de rahatsız olacak biliyorum bu karantina sürecinde. Babam dün gece döneriz biz sokağa çıkma yasağı da napacağız burda falan diyodu. Sabah annem gitmeyiz modunda. Ne yapsam bilmiyorum. Eşime bile tahammül edemiyorken anne babamla aralıksız bu kadar saat çok zor olacak. Kırmadan nasıl konuşmalıyız gitmeleri yönünde? Ne diyebilirim bilmiyorum.
Aynen canım öyle olmuşsanırım alıntılarımda kalmıssın sen burada alıntı yap deyınce sende araya kaynadın![]()
Hayatlarında herşeyi hamileliğe bağlayan insanları anlamıyorum bende hamile kaldım bu kadar olmadm.. Lohusalıkta çocuğumun yanında olmamasıda tuz biber olup kırgınlıklar yaşadm evet ama hamileliğe hiçbirşeyi bağlamadım... Doğumu sezeryan olursa o istemediği annesini 4 gözle arar durur..Kayınvalidenin ne emeği var üzerinde, anne ile o bir mi? Alakasız bir kıyas olmuş. Ayrıca hamilelik bir tür ruh hastalığı değildir. Böyle saçma sapan düşünce ve davranışların sebebi olamayacak kadar güzel bir şey.
Biz premses değiliz, ondan böyle normaliz herhalde.Hayatlarında herşeyi hamileliğe bağlayan insanları anlamıyorum bende hamile kaldım bu kadar olmadm.. Lohusalıkta çocuğumun yanında olmamasıda tuz biber olup kırgınlıklar yaşadm evet ama hamileliğe hiçbirşeyi bağlamadım... Doğumu sezeryan olursa o istemediği annesini 4 gözle arar durur..