- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.120
- 798
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Bir gün de evin önüne taziye çadırı kurmuşlar, soba borusunu da cama doğru takmışlar, arada bir iki metre yok. Üç gün evin içi duman doldu. Evde kuş var, yaşlı var, bebek var. Belediyeyi arıyoruz çadırın yönünü değiştirin diye, gelmiyorlar. Bu de demek? Karbonmonoksitle zehirlenin, umrumuzda değil demek. Başkasına zarar veren insan benim için insan değildir
Ah pelin ah.
Belediyenin daha muhim meseleleri var :)
aynen :)Bana hep husran yani
Hayır, üç gün idare edin mantığı. Bir soba borusu bulup üzerine ek yaptık daha az duman gelsin diye. İnanın küçücük çocuğu alıp soğukta dışarı çıkıyordum zehirlenmeyelim diye. Ama diğerleri mecburen evde kalıyorduÇadır sahipleri de mi bir şey yapmadı?
Bahsettiğiniz yer, evinizin salonu değil yalnız ki öyle olsa bile belli bir saatten sonra gürültü yapamazsınız. Kamuya açık ve ait olan bir alanda millet göbek atacak diye, yorgun insanların dinlenme isteğini bu kadar hafife almanız çok garip doğrusu. Dinlenmek isteyen insan, bir sağlıkçı olsa ve yeterince dinlenemediği uyuyamadığı için, hayati bir hata yapsa siz ya da bencilce göbek atan insanlar bunun sorumluluğunu kaldırabilecek mi?Kültürsüzlük derken? Benim kına gecem de mahalleden birinin yakını vefat etmiş sikayet etmişler daha kınam takılmadan iptal oldu. İyiki de devam etmedi iyi kide şikayet etmişler diyorum, insanların acısı varken bizim gülüp eglenmemize katlanmak zorunda degil ler ben bunu anlarım fakat, gelin damadın en özel günlerinden bahsediyoruz, en özel günü için ne hayaller kurarak o günü beklediler kimbilir zaten ilk ve son günleri 4 saat eglenecekler sadece, bir sürü kalabalığı Eşiniz yorgun diye mahvetmeye de hakkınız yok. , ha sizin için kültür konusuysa bilemeyiz tabi.
Sen kocanla ciftlesip üreyeceksin diye niye tüm mahalle rahatsız olsun ya.Bizim kültürümüz de bu sekilde demekki. Bütcemiz el vermemişki kır düğünü yapamamısız. Düğünüm salon da oldu ama sokak ta olsaydı daha keyifli olurdu eminim.
Ondan degil aslinda surekli kurtce ve dilini bilmiyoruz ne diyorlar ankara havasi ne bileyim bildigimiz seyler olsa ritm tutacaz oda olmuyor.sizi rahatsiz etmis olmalarini anladim evet can sıķıcı bi durum kimsenin kimseyi rahatsiz etmeye hakki da yok evet ama sanki dogululari farkli gosterir gibi surekli halay cekiyolar dogulular demeniz hosuma gitmedi
Bazıları sokakta eğlence de yapıyorDüğün salonu tutmaya parası olmayan adamlar evlenmesin ya kusura bakmayın da bunun bir de ilerisi var çocuk yapmayacaklarsa tamam ama salon tutmaya parası olmayanlar iki üç çocuk yapacak sonra onların da hayatını mahvedecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?