- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
- 498
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Bir kaç yıl geride kalmış verdiği rakama göre.vazgeçtim zaten.Bu da kafa yani...
Mememde sesten korkan, avutmaya calistigim minicik bir bebekle ve uykusuzluktan bitkin dusmus bir adamla ne guzel egleniyordum bir gorsen bir de benim evimde gobek atardin gelip.Valla ben okadar cok keyif alıyordum ki sizler de eviniz de camı pencereyi açıp evde egleniyprsunuzdur diye düşünüyordum asıl siz helal edin kız halkınıza girmişiz haberim yok
Dünyanın kötülüklerine gözünü açmamışsın demekki o yüzden göreceli bakamıyorsundurSokak düğünü kadar beni tiksindiren şey azdır öyle söyleyeyim size. O kadar nefret ediyorum.
Ben de sokak düğününü sevenleri anlamıyorum.
Ciddi anlamda bana çirkin geliyor.
Mememde sesten korkan, avutmaya calistigim minicik bir bebekle ve uykusuzluktan bitkin dusmus bir adamla ne guzel egleniyordum bir gorsen bir de benim evimde gobek atardin gelip.
Bu yuzden asla israr etme. Helal etmem o hakkimi
Lorke lorkeyi asla anlamadigim bir dille caliyorlardi. O sirada agliyordum. Hala unutamiyorum o muzigi. Ve asla unutmayacagim.Ah kaderdaşııım ah
Aynı durumda ağlamıştım. Yani ömrümde ilk kez ankara havasında ağlamışımdır belki de.
Ve ben de asla asla asla helal etmiyorum. O dört saat çocuğumun da benim de hakkı zehir zıkkım olsun. Çalanından göbek atanına evlenenene hepsine
Lorke lorkeyi asla anlamadigim bir dille caliyorlardi. O sirada agliyordum. Hala unutamiyorum o muzigi. Ve asla unutmayacagim.Su sirtimdan akan teri, cocugun bagirislarini , garibanca kipkirmizi gozlerle bana bakan esimi. Asla unutmayacagim ben de. Burda gulmesi, aa ben egleniyodum kiiiz falan denmesi kolay geliyor insanlara ama anlayamazlar. Yasamadan bilemezler.
Bursada tavuk alma eğlencesi gürültüsü yüzünden Mustafa Soylu diye biri evli bir çocuk babası Aytaç Balıyı karnından bıçaklayarak öldürdüKızlar 8den beri sokagimizda düğün var ve müzik sesi o kadar rahatsiz ediyor ki, bebeğim küçük ve başım sesten davul oldu bunun önüne nasıl geçilir, zaten evlerin yalıtımı iyi değil, sanki müzik bizim evde çalıyor o kadar yani.
Milletin eğlencesi için bizim başımız kaç saattir şişti ne yapmak lazım?
Söylediklerinizi anlıyorum tabiki doğru olmayabilir ama insanlar özel gün için 4 saat sabredebilir. Cenaze VS şikayet konusunda bunları anlarım fakat türkiyede hatta dünyada okadar olumsuz olaylarla karsılasıyoruzki bu tür olayları büyütmek istemiyorum. Herkesin kültürü farklıdır kimi sokak düğününden keyif alır kimi salondan, suanda Türkiyenin yarısından coğu sokak düğünü yapıyor, sen şimdi çalgı sesinden rahatsız oluyorsun diye insanları kültürsüzlükle bencillikle yargılayamazsın. Ben karsı olmadıgım halde, kına gecem olmadı diyorum cenaze nedeniyle iyiki de olmamıs buna anlayıs gösterebilirim fakat diğer konulardaki düşüncem de benim fikrim
sizi rahatsiz etmis olmalarini anladim evet can sıķıcı bi durum kimsenin kimseyi rahatsiz etmeye hakki da yok evet ama sanki dogululari farkli gosterir gibi surekli halay cekiyolar dogulular demeniz hosuma gitmediBizim buralarda 12 de biter uzatilirsa sikayet ettiğimizde polis hemen gelir susturur evin arka tarafi dugun salonu olmamasina ragmen dogulular geniş alan oldugu icin burda surekli halay cekerler gina geldi sade parasi olmadigi icin degil genelde durumlari iyi.
Kültürsüzlük derken? Benim kına gecem de mahalleden birinin yakını vefat etmiş sikayet etmişler daha kınam takılmadan iptal oldu. İyiki de devam etmedi iyi kide şikayet etmişler diyorum, insanların acısı varken bizim gülüp eglenmemize katlanmak zorunda degil ler ben bunu anlarım fakat, gelin damadın en özel günlerinden bahsediyoruz, en özel günü için ne hayaller kurarak o günü beklediler kimbilir zaten ilk ve son günleri 4 saat eglenecekler sadece, bir sürü kalabalığı Eşiniz yorgun diye mahvetmeye de hakkınız yok. , ha sizin için kültür konusuysa bilemeyiz tabi.
neden sinirlendiginizi anlayamadim tabi ki gurultude bir suru insan rahatsiz oluyor ama ben oraya deginmedim zaten. yaptigim yorum sadece maddi olarak gucleri olmayabilir oyuzden tercih ediliyor olabilir yonundeydi ben 5 yil once dugun salonuna 7.000 tl verdim ve en uygun fiyatli olan dugun salonu bile 5 yil once 2000 den fazlaydi. Burasi herkesin fikirlerini ozgurce soyleyebilecegi bi platform
Söylediklerinizi anlıyorum tabiki doğru olmayabilir ama insanlar özel gün için 4 saat sabredebilir. Cenaze VS şikayet konusunda bunları anlarım fakat türkiyede hatta dünyada okadar olumsuz olaylarla karsılasıyoruzki bu tür olayları büyütmek istemiyorum. Herkesin kültürü farklıdır kimi sokak düğününden keyif alır kimi salondan, suanda Türkiyenin yarısından coğu sokak düğünü yapıyor, sen şimdi çalgı sesinden rahatsız oluyorsun diye insanları kültürsüzlükle bencillikle yargılayamazsın. Ben karsı olmadıgım halde, kına gecem olmadı diyorum cenaze nedeniyle iyiki de olmamıs buna anlayıs gösterebilirim fakat diğer konulardaki düşüncem de benim fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?