Sokak düğünü!

bizim burda da haziran da başlar. 12 ye kadar susmazlar. havayi fişek atarlar sürekli...
ben de çok sinir oluyorum ama yapacak bişey yok.
taşınırsak ancak kuruluruz

Site burası canım 2400 konut var, insanlar birbirini tanımaz bile. Senin anlattığın gibi bi yer olsa, herkes davetli olsa amenna. Ama ben cidden çok rahatsızım. Bir değil iki değil hemen hemen her hafta bir kına bir düğün. Gına geldi.

Konunun dışında ama sokak düğünü fiyatına kır düğünü nerde yaptınız? Hangi ilde yaptınız nasıl oldu yani o
Biz okadar araştırdık 20binden şağı bulamadığımız için (en kötüsü bile 15dedi) nikaha karar verdik sonra eğlence yApalım dedik
Konu ile alakasız olduğu için gerçekten bağışlayın
Ama şimdi bu durumdan muzdarip biri olarak çok çok çok merak ettim
Cevabınız için şimdiden teşekkürler

İzmir Foçada yaptık canım, düğün salonu değil normalde restoran ama düğün de yapıyorlar. 6 dönüm kocaman bir bahçesi vardı, yemekler de beklediğimden iyidi allah var. Hala yolumuz düşerse gideriz mangal için falan.

bizim burda da haziran da başlar. 12 ye kadar susmazlar. havayi fişek atarlar sürekli...
ben de çok sinir oluyorum ama yapacak bişey yok.
taşınırsak ancak kuruluruz

Aynen şimdi havai fişek faslı başladı. Kedim korkusundan nereye gireceğini şaşırdı yavrum. Sabır diyorum başka yolu yok sanırım.

malesef saat 11 e kadar yapacak birşeyyok
kulak tıkacı alın isterseniz

İstanbul olsaydı uğrardım bi görüşmek için:)
Teşekkürederim

2012 yılına kadar, yani düğünüme kadar maddiyat yüzünden olduğunu düşünürdüm ama eşimin ailesini tanıyınca fikrimi değiştirdim. Biz karı koca asla istemedik, ayak diredik, amaç sadece gövde gösterisi idi, gören falancanın düğünü diyecekti. Nihayetinde salonda oldu.
İnanın sizi anlıyorum, kaçıp gitmek istiyorum bazen şu ülkeden, normalde hiç kimsenin hiç kimseyi rahatsız etmeye hakkı olmamalı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bi an aynı sitedeyiz sandım mersindeyim ben :) maddiyattan değil geleneklerdendir bende sevmem Urfa'dan gelin geldim bizde sokakta yapılmaz burda çok ama baş ağrıtıcı ya. Bence de bişeyler yapılmalı

Sokak düğünlerini ben maddiyata bağlamıyorum benim çevremde de sokak düğünleri yapılıyor ve yapılan düğünlerin hepsi zengin kesim tarafından yapılan düğünler,sitede oturuyorum site bahçesinde bile yapıyorlar düğün bende sevmiyorum aslında sonuçta yaşlısı var,hastası var,Düğün salonuna harcadıkları parayı harcıyorlar hemen hemen,izinli düğünler gece 11 kadar sürüyor,bazıları izin almadan yapıyorlar bir kaç kere şahit oldum şikayet etmişler polis geldi izinli olmadığı için yaptırmadı.Ben de Mersin'de yaşıyorum burada sokak düğünleri meşhurdur.

Son düzenleme:

Bunu anlayabilecek seviyede insan o kadar az ki. Maddiyat sebebiyle olan da vardır mutlaka ama burdakiler öyle değil, sırf zevk için, kültürleri onu gerektirdiği için sokakta yapıyorlar düğünü. Rahatsız ettiklerini düşünmüyorlar mesele orda zaten. Onlara göre bütün siteye bedava eğlence sağlıyorlar. Ben mecburum sanki saçma sapangürültülerini çekmeye.

Ben de onu anlatmaya çalışıyorum maddiyatla alakası yok. Ben de sitedeyim otoparkta yapılıyor düğün şu an. Saat 11 oldu son hız dvam ediyor bitmez bu. Hala damadın anası gelinin babası deyip duruyor.

7'den sonra 60 dB'nin üstünde yani gürültü niteliğinde ses çıkarmak yasak zaten ama 11 mi olmuş? Şikayet edebilirsiniz ama bilemiyorum insanların da düğünü en mutlu günü zaten ben şahsen şikayet etmiyorum burda da oluyor.

Ben de onu anlatmaya çalışıyorum maddiyatla alakası yok. Ben de sitedeyim otoparkta yapılıyor düğün şu an. Saat 11 oldu son hız dvam ediyor bitmez bu. Hala damadın anası gelinin babası deyip duruyor.
Eğer izinli ise saat tam 11 de çalgıyı kesmek zorundalar benim oturduğum sitede yapılıyor hem de bahçesinde havuz başında.

İstanbul olsaydı uğrardım bi görüşmek için:)
Teşekkürederim

Düğün salonlarındansa restoranlarla görüş, salonlar çok abartıyor fiyatları. Kuzenimin de düğünü oldu geçen yıl istanbulda o da restorantta yaptı. Ayazma tarafıydı yanılmıyorsam. 5000 lira tuttu onlarınki de yemekli düğün.

of of bende çok muzdaribim o igrenç müzikleri dinlemekten kusucam artık ve ders çalışıyorum o gürültüde yazık değilmi kaldırsınlar şu sokak düğünlerini artık evimizin önünde sanayi dükkanı var bi tane belediyeye şikayet ettim rahatsız oluyorum diye hala da kaldırcaklar güya yeter ya resmen kpss ye çalışmak için köye gidicem sesiz sakin ortam olsun diye

Şikayet etmek istemiyorum ben de. 12 ye kadar beklicem devam ederse şikayet edebilirim. 7 de başladılar 4 saat oldu yahu.

Al benden de o kadar bugün bi konu çalıştım sadece, susarlarsa devam edicem.

Yemekli ve 5bin çok çok iyi hemde Restaurant
Rica etsem ismini öğrenebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…