- Konu Sahibi in vino veritas
-
Arkadasim parayla alakasi yok en azindan benm icin. Bende kinami sokaginizda yapicam. Bizim sokak cikmaz sokak ve 2ser katli mustakil evlerden olusuyor. Bizde en eskiyiz 28 senedir burda ailem. Komsularin en yenisi 20 yillik:-D neden yaptima gelirsek. Hem kina gecesi hem düğün arka arkaya gunlerde salonda bana cok sacma gelior. Yani kina günü salona git, dufune salona got. Hele salonlar az olunca bazen 2 gece üstüste ayni salona gidiyorsun cok komik 2 ayri düğün gibi. Kinami ufak bir şekilde hatunlar arasında sokagimizda yapmak istedim. Komsularimiza nazimiz gecior allahtan:-D ama bizim burasi bahcelik sadece komsulaeimiz duyar etrah hep kocaman bahçeler:-D ama tabi apartmanlar arasinda olaaydim sanirim bende kalkismazdim.
Konunun dışında ama sokak düğünü fiyatına kır düğünü nerde yaptınız? Hangi ilde yaptınız nasıl oldu yani o
Biz okadar araştırdık 20binden şağı bulamadığımız için (en kötüsü bile 15dedi) nikaha karar verdik sonra eğlence yApalım dedik
Konu ile alakasız olduğu için gerçekten bağışlayın
Ama şimdi bu durumdan muzdarip biri olarak çok çok çok merak ettim
Cevabınız için şimdiden teşekkürler
bizim burda da haziran da başlar. 12 ye kadar susmazlar. havayi fişek atarlar sürekli...
ben de çok sinir oluyorum ama yapacak bişey yok.
taşınırsak ancak kuruluruz
Şu an en büyük derdim bu kızlar. Sezonu açtık bugün artık bütün yaz bitmez bunlar. Evim sitenin otoparkına bakıyor, her hafta bir düğün var neredeyse yaz boyunca. Ses olduğu gibi bizim evde. Kafam şişti resmen. Bi insan neden sokakta düğün yapar hiç aklım almaz zaten. Para, maddiyat hikaye bence. Sokak düğünü fiyatına kır düğünü yaptım ben. İnsanlar bundan hoşlanıyor heralde. Bir çaresi yok mu bu işin? Yasaklatamaz mıyız sokakta düğün yapmayı?
İzmir Foçada yaptık canım, düğün salonu değil normalde restoran ama düğün de yapıyorlar. 6 dönüm kocaman bir bahçesi vardı, yemekler de beklediğimden iyidi allah var. Hala yolumuz düşerse gideriz mangal için falan.
Şu an en büyük derdim bu kızlar. Sezonu açtık bugün artık bütün yaz bitmez bunlar. Evim sitenin otoparkına bakıyor, her hafta bir düğün var neredeyse yaz boyunca. Ses olduğu gibi bizim evde. Kafam şişti resmen. Bi insan neden sokakta düğün yapar hiç aklım almaz zaten. Para, maddiyat hikaye bence. Sokak düğünü fiyatına kır düğünü yaptım ben. İnsanlar bundan hoşlanıyor heralde. Bir çaresi yok mu bu işin? Yasaklatamaz mıyız sokakta düğün yapmayı?
Sokak düğünlerini ben maddiyata bağlamıyorum benim çevremde de sokak düğünleri yapılıyor ve yapılan düğünlerin hepsi zengin kesim tarafından yapılan düğünler,sitede oturuyorum site bahçesinde bile yapıyorlar düğün bende sevmiyorum aslında sonuçta yaşlısı var,hastası var,Düğün salonuna harcadıkları parayı harcıyorlar hemen hemen,izinli düğünler gece 11 kadar sürüyor,bazıları izin almadan yapıyorlar bir kaç kere şahit oldum şikayet etmişler polis geldi izinli olmadığı için yaptırmadı.Ben de Mersin'de yaşıyorum burada sokak düğünleri meşhurdur.Aynen öyle dj müziği vardı, havai fişek, pasta cart curt her şey dahil fiyattı bu. Ben kına gecesi istemedim o parayı düğün masrafının üstüne koyduk. Bana kalsa düğün bile yapmazdım ama aile isteyince mecbur kaldık. İzmirdyim bu arada. Arayınca bulunuyor işte uygun fiyatlı yer. Ayaklarıma kara sıular inmişti benim. Pahalı olmasın diye de hafta içi yaptık düğünü. Çözüm bulunur yani mesele maddiyat değil.
2012 yılına kadar, yani düğünüme kadar maddiyat yüzünden olduğunu düşünürdüm ama eşimin ailesini tanıyınca fikrimi değiştirdim. Biz karı koca asla istemedik, ayak diredik, amaç sadece gövde gösterisi idi, gören falancanın düğünü diyecekti. Nihayetinde salonda oldu.
İnanın sizi anlıyorum, kaçıp gitmek istiyorum bazen şu ülkeden, normalde hiç kimsenin hiç kimseyi rahatsız etmeye hakkı olmamalı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sokak düğünlerini ben maddiyata bağlamıyorum benim çevremde de sokak düğünleri yapılıyor ve yapılan düğünlerin hepsi zengin kesim tarafından yapılan düğünler,sitede oturuyorum site bahçesinde bile yapıyorlar düğün bende sevmiyorum aslında sonuçta yaşlısı var,hastası var,Düğün salonuna harcadıkları parayı harcıyorlar hemen hemen,izinli düğünler gece 11 kadar sürüyor,bazıları izin almadan yapıyorlar bir kaç kere şahit oldum şikayet etmişler polis geldi izinli olmadığı için yaptırmadı.
Eğer izinli ise saat tam 11 de çalgıyı kesmek zorundalar benim oturduğum sitede yapılıyor hem de bahçesinde havuz başında.Ben de onu anlatmaya çalışıyorum maddiyatla alakası yok. Ben de sitedeyim otoparkta yapılıyor düğün şu an. Saat 11 oldu son hız dvam ediyor bitmez bu. Hala damadın anası gelinin babası deyip duruyor.
İstanbul olsaydı uğrardım bi görüşmek için:)
Teşekkürederim
7'den sonra 60 dB'nin üstünde yani gürültü niteliğinde ses çıkarmak yasak zaten ama 11 mi olmuş? Şikayet edebilirsiniz ama bilemiyorum insanların da düğünü en mutlu günü zaten ben şahsen şikayet etmiyorum burda da oluyor.
of of bende çok muzdaribim o igrenç müzikleri dinlemekten kusucam artık ve ders çalışıyorum o gürültüde yazık değilmi kaldırsınlar şu sokak düğünlerini artık evimizin önünde sanayi dükkanı var bi tane belediyeye şikayet ettim rahatsız oluyorum diye hala da kaldırcaklar güya yeter ya resmen kpss ye çalışmak için köye gidicem sesiz sakin ortam olsun diye
Düğün salonlarındansa restoranlarla görüş, salonlar çok abartıyor fiyatları. Kuzenimin de düğünü oldu geçen yıl istanbulda o da restorantta yaptı. Ayazma tarafıydı yanılmıyorsam. 5000 lira tuttu onlarınki de yemekli düğün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?