- 28 Ocak 2009
- 34.469
- 57.945
- 1.123
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Şikayet etmek istemiyorum ben de. 12 ye kadar beklicem devam ederse şikayet edebilirim. 7 de başladılar 4 saat oldu yahu.
Yemekli ve 5bin çok çok iyi hemde Restaurant
Rica etsem ismini öğrenebilirmiyim
​Site yönetimi ile konuşun,saat 11 geçti gece 12 ye kadar devam etmesi herkesi rahatsız eder,sonuçta yarın herkese tatil değil işe gitmesi gerekenler var.
Tabi maddiyattan da olabilir ama dışarda yapmak daha rahatacik hava ve samimi oluyir ortam salona resmiyet giriyor o yüzden salon pek trcih edilmiyor izmir dr sicsk mrmleket genrlde kafelerde falan yapiyorlar...
Bilemiyorum canım ama yasal saati geçmiş komşularınız şuan,bizim sitede yapılan düğünler izinli oluyor ama saat 10 da bitiriyor düğün sahipleri 11 kadar devam etmiyorlar,site dışındaki yapılan düğünlerde 11 de bitiyor izinli olanları izinsiz olanlarıda şikayet olursa polis tarafından bitiriliyor.Site yöneticisi düğünde göbek atıyor kimi kime şikayet edicem. Polisi aricam birazdan ama damat polis işe yarar mı bilmiyorum.
yapılması serbest saate kadar olana alışmaya bakın.... sesi belki kkıstırabilirsiniz. onun da ölçümü için gelirler zaten... bence alışmak en iyi çözüm, kendinizi yıpratmak ve yormaktan öteye gitmiycektir...
Bilemiyorum canım ama yasal saati geçmiş komşularınız şuan,bizim sitede yapılan düğünler izinli oluyor ama saat 10 da bitiriyor düğün sahipleri 11 kadar devam etmiyorlar,site dışındaki yapılan düğünlerde 11 de bitiyor izinli olanları izinsiz olanlarıda şikayet olursa polis tarafından bitiriliyor.
10. Yıl marşına geçti bitecek heralde. Bunu da anlamam hiç her düğünde neden bu marşı çalarlar?
Site yöneticisi düğünde göbek atıyor kimi kime şikayet edicem. Polisi aricam birazdan ama damat polis işe yarar mı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?