- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Şu an en büyük derdim bu kızlar. Sezonu açtık bugün artık bütün yaz bitmez bunlar. Evim sitenin otoparkına bakıyor, her hafta bir düğün var neredeyse yaz boyunca. Ses olduğu gibi bizim evde. Kafam şişti resmen. Bi insan neden sokakta düğün yapar hiç aklım almaz zaten. Para, maddiyat hikaye bence. Sokak düğünü fiyatına kır düğünü yaptım ben. İnsanlar bundan hoşlanıyor heralde. Bir çaresi yok mu bu işin? Yasaklatamaz mıyız sokakta düğün yapmayı?
İsmini hiç hatırlamıyorum canım ya yeşilli bişeydi galiba, geç oldu saat de arayamam ama yarın sorabilirim senin için.
Bence de kültür meselesi. Bazı insanlar kafa bellemekten, özelini kamuya mal etmekten haz alıyor. Kiminin gösterişi de sokakta curcuna.Aynı şehirde aynı binada oturuyoruz yahu ne farkı. Adam polis hatun hemşire. Maddiyatla alakası yok bu işin. Kültür meselesi.
Bende Izmirdeyim su 300 kisilik yemekli dugununuzu o fiyata nerede yaptiniz acaba? Biz kuzenim icin bosuna 11bin lira odemisiz demekki.. bi arkadas da paran yoksa niye evleniyorsun ki demis bir de.. para olmayan herkes ölsün madem. Profil fotografinizdaki siyah kurdeleye yakisir yorumlar yapin allah askina.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yapmayin allah askina arkadaslar. Bi dugun her genc kizin hayali degil mi? Kucuklukten beri her kiz gelinlik giydigi esiyle dans ettigi gunu hayal etmez mi? Parasi yoksa dugun yapmasin da ne demek. parasi olmayanin cani yok mu? Siz ister misiniz dugunsuz evlenmeyi. Kim ister ki
sizin gibi sosyeteler pek bı bozuluyo nedense sokak dugunlerıne..yakında ezanıda yasaklatırsınız aman ses duymayın..o salon yada kır dugunu dedıklerın kol gıbı haberın var mı senın!..herkes sızler gıbı para sacamıyo maalsef..ayrıca ıyı kı o kultur bızım gıbılerde var...herkeste olmasn o ayrıcalık..begenmıyorsanız gıdın avrupaya kardesım herkes ayrı bır cıns zaten..
Yapmayin allah askina arkadaslar. Bi dugun her genc kizin hayali degil mi? Kucuklukten beri her kiz gelinlik giydigi esiyle dans ettigi gunu hayal etmez mi? Parasi yoksa dugun yapmasin da ne demek. parasi olmayanin cani yok mu? Siz ister misiniz dugunsuz evlenmeyi. Kim ister ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?