Sokak kavgası

Güleceğim yoktu hay Allahım nasıl uyardılar acaba Hocam Ayşe hocanın yerine imza attınız ayıp oldu mu dediler
Birbirlerine demişler ki "bizim yerimizi imzalayan biri var, kim acaba?" Oturup evraklardaki imzaları inceleyip ben olduğumu anlamışlar. " X hocaymis, biri söylesin bu listenin sıralı olduğunu" demişler. Başka bir öğretmen de gülerek bana anlattı. "Hocam hepimizin yeri belli, sen başkalarının yerini imzaliyormussun, haber gonderdiler" dedi.

Ben apartmanın önüne park ediyorsunuz sandım, elbette ki sokağa kimse karışamaz.

Aracınıza kamera taktırın mutlaka.

Iyiymis.
Ama belirlenmiş yer sizin durumda,bu bahsettiğim baya binaların arkasindaki alan,bariyer var sadece girişte onun dışında park cizgisi bile yok ki benim park yerim diyeceği.
Nasıl sahipendiyse kadın artık, apartman görevlisi bile kabullenmis onun park yeri olduğunu.
Annem dedi cek kızım istersen,o hep oraya park ediyor,kimse de girmez oraya ,üşenmiyor gönderiyor görevliyi dedi. Kusura bakmasin anne çekemem,ben gidince alsın arabasını dedim.

Keşke görevliye deseydiniz en ufak bir çizik görürsem aracta onlardan bilirim,gidin söyleyin diye. Valla kusura bakmasınlar da sokak yani orası. İsteyen park eder.

bu gözler park kavgasi icin silah cekeni gördün. O yüzden ben büyük sehirlerde hep arabayi kapali otoparka koyarim. TAbi yasayan icin bu mümkün degil ama acaba böyle uygun aylik park yerleri varmi?

Kapı önü mü kaldı Allah aşkına..
Eskideeeeen, her yer dutlukken kapı önüne koyuyorduk arabayı, artık şu şehirleşmede böyle bişey mümkün mü.. Sokağın yarısı bizim binamızdan oluşuyor. Sıralayıp koysan 20 araba rahat koyarsın. Ama gel gör ki bit kadar arabamı koyacak yer bulamıyorum neredeyse her geldiğimde.. Çağdışı yaklaşımlar. İnşallah çizmezler, kamera falan olsa bari ispat ederdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…