- 28 Ocak 2011
- 619
- 325
- 303
- Konu Sahibi Benvebendeniz
-
Ben de almak istemiyorum ve düşünmüyorumda silecek kaldırıyorşardı bende acaba neden düzgünde parkettim siye sinirleniyordum şimdi anlam kazandı. Başkarına yapacaklar millet apartmandan olduğunu bilmeden çekecek arabaları ama tabi illa koyan olur.sözde uyardı ya iyilik yaptı. Zaten çok mülayimiz şöyle sert birine deseydi yaSen koymazsan baskası koyacak oraya araba.
Apartman onu dur koymayayım belki yasayan biri koyacak arabasını demeyecek.
Arabana ıns zarar vermezler ama ben olsam almazdım arabayı, bahcelerı degıl. Otoparkları degil.
Karşımda bir kişi yok ki apartman var kapıcıya şikayet ediyorlarmış bir şey yapsalar arabaya kim vurduya gider. Babam da yanımdaydı yazık yaşı da var onun kavga gürültü bilmez dert etti kendine saygısızlar terbiyesiz ler filan diye söyleniyor kaç saattir.Sokağı da park yeri bellemek ,utanmadan apartman görevlisi göndermek nedir?
Annemin oturduğu sitede ,evlerin arkası otopark ama kimseye yer belirlenmemiş,herkes istediği boş bulduğu yere parkediyor. Bende geçen gittiğimde boş bulduğum yere bıraktım arabayı,yan bloktan bir kadin parkediyormuş arabasını oraya,apartman görevlisi geldi (yazik kapı kapı gezmiş araba sizin mi diye)araba sizinmi vs diyor benim dedim,x hanımın yerine park etmişsiniz diyor . Dedim nerde yazıyor x hanımın park yeri olduğu? Hık mık dedi. Dedim seninle alakalı değil ama çekmiyorum x hanım kusura bakmasın,gidene kadar beklesin yapacak birşeyim yok. Çekmedim de arabamı. En ufak bir çizik olsaydı da büyük sorun çıkarırdım.
Belediyenin yeri evet yol.ama gece arabaya birşey yapsalar kimin yaptıpının kanıtı olmaz.Kağıt üzerinde ispatlayabiliyorsanız belediyenin yeri diye kimse bir şey yapamaz rahat olun
Tahminimce öyleler yıllar önce bir iki kez kavga olduğunu görmüştüm apartmanda 6_7yıldır filan görmedim hiç.bir yandan çeksem güvenceli olur ama bir yandan gurur yapıyorum ya vur enseye al lokmasını ne alaMedeniyetsiz insanlarsa arabaya zarar verirlerse bir düşünürüm. Bundan eminsem park etmem.
Ayh silecek kaldırma muhabbetleri.Ben de almak istemiyorum ve düşünmüyorumda silecek kaldırıyorşardı bende acaba neden düzgünde parkettim siye sinirleniyordum şimdi anlam kazandı. Başkarına yapacaklar millet apartmandan olduğunu bilmeden çekecek arabaları ama tabi illa koyan olur.sözde uyardı ya iyilik yaptı. Zaten çok mülayimiz şöyle sert birine deseydi ya
Kamera taktırın önlü arkalı bir zarar gelirse kanıtlı olarak şikayette bulunabilirsiniz hiç değilse hem caydırıcıda olacağını düşünüyorum.Tahminimce öyleler yıllar önce bir iki kez kavga olduğunu görmüştüm apartmanda 6_7yıldır filan görmedim hiç.bir yandan çeksem güvenceli olur ama bir yandan gurur yapıyorum ya vur enseye al lokmasını ne ala
Konuyla alakası yok ama aklıma geldiSokağı da park yeri bellemek ,utanmadan apartman görevlisi göndermek nedir?
Annemin oturduğu sitede ,evlerin arkası otopark ama kimseye yer belirlenmemiş,herkes istediği boş bulduğu yere parkediyor. Bende geçen gittiğimde boş bulduğum yere bıraktım arabayı,yan bloktan bir kadin parkediyormuş arabasını oraya,apartman görevlisi geldi (yazik kapı kapı gezmiş araba sizin mi diye)araba sizinmi vs diyor benim dedim,x hanımın yerine park etmişsiniz diyor . Dedim nerde yazıyor x hanımın park yeri olduğu? Hık mık dedi. Dedim seninle alakalı değil ama çekmiyorum x hanım kusura bakmasın,gidene kadar beklesin yapacak birşeyim yok. Çekmedim de arabamı. En ufak bir çizik olsaydı da büyük sorun çıkarırdım.
Şu an araştırıyorum kamera taktıracağım gece görüşlü sürüş içinde lazım zatenKamera taktırın önlü arkalı bir zarar gelirse kanıtlı olarak şikayette bulunabilirsiniz hiç değilse hem caydırıcıda olacağını düşünüyorum.
O apartmanın önü sokak, sokak da kimsenin tapulu malı değil.8 apartman o sokağa bakıyor tabiki park yeri yetmez ben nasıl yürüyorsam onlarda boş buldukları yere park edip yürüyecekler. Ama bak deseler ki söz bizde başka yere park etmiycez tamam zaten sığmıyacaklar. Hem diğer park yerlerine koy hem evimin önü de benim olsun oh ne ala. Apartmanlarda en az 60 daire var not olsun buda.Herkes kendi apartmaninin önüne park etmek ister arabayı .
Güleceğim yoktu hay Allahım nasıl uyardılar acaba Hocam Ayşe hocanın yerine imza attınız ayıp oldu mu dedilerKonuyla alakası yok ama aklıma geldi
Başka bir okula tayin olmuştum. MEM yazıları ve toplantı kararlarının olduğu imza dosyaları var. Yazıları okuyup arkasına imza atarız. Kağıtların arkasına 1,2,3... diye boşluklar koymuslar. Ben de hep ilk bulduğum boşluğu imzaliyorum. Meğer herkesin yeri belliymiş bu okuldaArkadaslar benim olduğumu tespit edip uyarmislardi
Yani bir imza için bile bu yapılıyorsa park yeri için bilemeyecegim doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?