Sokak köpekleri.. :(

sokak köpekleri hiçbir şey yapmaz canım.

emin ol güvenebileceğin, en tehlikesiz canlılardan..

sadece aç oldukları için yardım beklerler.

yemek artıklarınızı çöpe atarken ayırıp başka yere atarsanız gündüz de çok yaklaşmıyorlar..

Buraya yeni taşındım sayılır , çevreyi gözlemliyorum çok çok fazla köpek var bir tanesi dünyalar tatlısı bir goldendi umarım sahibi tarafından sokaklara atılmamıstır hangisine yardım edicem :( o kdr üzülüyorum ki keşke herkes bu konuda daha duyarlı olsa. Ben o gün kendime anlam veremedim ki neden kaynaklandı bu korku anlayamadım. Yemek konusunda elimden geleni yapıcam

Bir tanesi topallıyordu o korkuyla içim acıdı ama korktum elimde olmadan cok korktum ben o gün, hepsi birbirinden tatlı, muhtac farkındayım ve etrafımda olanlara elimden geleni yapacağım benim icin evdeki köpeğimle onların farkı yok o gün sadece uyudum tüm gün çok etkilendim cünkü neyse arkaadslar yardımcı olanlara cok tesekkür ediyorum. Her cümlemden kendine pay cıkaracak olanlar buyursunlar topik sizin ben dahada yazmicam.

Belki berbat bir günümdeydim bunları bilmeden yorum yapıyorsunuz evet evde bir köpeğim var ve onu cok seviyorum sokaktaki hic bir köpekten korkmazdım aksine sevgiyle yaklasırdım bunu belirttim zaten fakat o gün ne olduysa oldu bu durumun devam etmesinden endiselenip yardım istedim yukarda beni insafsızca yargılayan arkadas be insaf diyorum sana sadece..

Canım bunların arasında bende varsam,kırıcı bir yorum yaptıysam kusura bakma. Ben sadece korkuna çare bulmaya çalışıyordum ifade kullanmadığım için yorumum çok sert olmuş gibi geliyor galiba..Kusura bakma tekrar.

Canım bunların arasında bende varsam,kırıcı bir yorum yaptıysam kusura bakma. Ben sadece korkuna çare bulmaya çalışıyordum ifade kullanmadığım için yorumum çok sert olmuş gibi geliyor galiba..Kusura bakma tekrar.

Hayır hayır ben ladyevil isimli arkadasın yorumundan etkilendim ama biraz sert cıkmısım bende özür diliyorum.. Kusura bakmayın. Sevgiler..

Hayır hayır ben ladyevil isimli arkadasın yorumundan etkilendim ama biraz sert cıkmısım bende özür diliyorum.. Kusura bakmayın. Sevgiler..

Çözüm yolları sundum ben sadece.
Ya toplatılacaklar uyutulacaklar ya da herkes bir kap su bir kap artık yemeği çöpün kenarına koyacak onlar da doyacak.
Başka alternatif var mı?
Hayvanlardan korkan bir insan olsaydınız başka alternatifler üretirdik ama hayvanınız olduğunu yazmışsınız.
Hayvan besleyen bakan bir insanın sokak köpeklerine çözüm araması bana garip geldi.
Sokaklarda istenmeyip şikayet edilen hayvanların akibeti ortada.
Açlıkla susuzlukla imtihan edilmesin hiçbir canlı.

Çözüm yolları sundum ben sadece.
Ya toplatılacaklar uyutulacaklar ya da herkes bir kap su bir kap artık yemeği çöpün kenarına koyacak onlar da doyacak.
Başka alternatif var mı?
Hayvanlardan korkan bir insan olsaydınız başka alternatifler üretirdik ama hayvanınız olduğunu yazmışsınız.
Hayvan besleyen bakan bir insanın sokak köpeklerine çözüm araması bana garip geldi.
Sokaklarda istenmeyip şikayet edilen hayvanların akibeti ortada.
Açlıkla susuzlukla imtihan edilmesin hiçbir canlı.

Sanırım ben kendimi ifade edememişim benim aradığım çözüm o günkü korkuma yönelikti anlam veremedim kendime resmen titriyordum :( Durum bundan ibaretti o canlara zarar gelmesini emin olun asla istemem..

kimi yorumlar beni çok etkiledi

ladyevil,dadlucadu,berenin yorumları mesela

yarından itibaren yemeklerimi dısarı koyucam sürekli
hatta kasaptan kemik tavuk falan alıcam koyucam

peki kızlar her yemeğimizden koysak olur mu yoksa sadece et tavuk gibi seyler mi koymalıyız

kimi yorumlar beni çok etkiledi

ladyevil,dadlucadu,berenin yorumları mesela

yarından itibaren yemeklerimi dısarı koyucam sürekli
hatta kasaptan kemik tavuk falan alıcam koyucam

peki kızlar her yemeğimizden koysak olur mu yoksa sadece et tavuk gibi seyler mi koymalıyız

Çoğu zaman o kadar aç oluyorlar ki ne bulsalar yiyorlar.
Biz bir şeyler yapamadığımızda ekmekleri tavuk suyuyla ya da bulyonla karıştırıp koyuyoruz çöp kenarına.
Onu da yiyorlar.
Mahallemizde bizi tanıyan marketler kemikleri ücretsiz veriyorlar bize akşama kalanları ayırıp,sabah gidip alıyoruz.
Kısacası yemek seçme şansları yok malesef,o yüzden yediklerinizden arta kalanları bi poşete doldurup çöpün yanına bırakabilirsiniz.
Duyarlılığınız için teşekkürler...
Açlık her canlıda aynı fark yok.
Herkes bizim gibi düşünse onlar da rahat eder

Sanırım ben kendimi ifade edememişim benim aradığım çözüm o günkü korkuma yönelikti anlam veremedim kendime resmen titriyordum :( Durum bundan ibaretti o canlara zarar gelmesini emin olun asla istemem..

Eğer köpeğiniz varsa bunu anlarlar,o yüzden de gelmiş olabilirler.
Ya da poşette et kokusu almış olabilirler.
Sokakta beslediğim köpekler ben yemek götürdüğümde çok aç olmalarına rağmen yarım saat sevgi gösterisi yaparlar bana,yemeğe ondan sonra başlarlar.
Minnet duyguları çok fazla.
Sevildiklerini hissettiklerinde gözleri yemek bile görmüyor hayvanların.
Azcık yemek biraz sevgiyle onların kurtarıcısı olabilirsiniz onlar da sizi daha tehlikeli bi varlıktan,insandan korurlar emin olun.
Gece bir tacizciden sokakta baktığım bir köpek sayesinde kurtulmuştum.

Back
X