surda konuyu aciyorsunuz bari o kadar yorum yapiliyor bi cevap verin sinir oluyorum boyle konu acip yapilan yorumlara cevap vermeyenlere
surda konuyu aciyorsunuz bari o kadar yorum yapiliyor bi cevap verin sinir oluyorum boyle konu acip yapilan yorumlara cevap vermeyenlere
Sinirlenme twitim
sokakta mı kalsın yani
Sokakta kalan bütün akrabaları eve mi alcaz yaniKardeş falan da değil ki kuzen...
Bir de ben insanlara güvenemiyorum, neler neler duyuyoruz. Ki kuzen de biraz uzak bence. 1. derece yakın değil. Bir insanın hayat kurması çok zor olur. O süreçte kimsenin huzurunun kaçırmadan ev sahipliği yapabileceğini sanmıyorum. Gerçekçi olalım. Eve yerleşmek yerine borç istesin. Bi göz odada otursun. Bin lira borç verirsin, iki ay idare eder. Sonra da zaten işe gireceği için hem kendi geçinir hem de borcunu azar azar öder. Yoksa eve gelecek iş araacak ohooo... Daha gevşek davranılır gibi geliyor.
Sokakta kalan bütün akrabaları eve mi alcaz yaniKardeş falan da değil ki kuzen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?