sokakta kalmış bir kadın

kadın sokakta kalmış ,gece nerde yattığı belli değil ,üstelik hala kızı ve siz burda çare arıyorsunuz ..ya arkadaşım ne olursa olsun alın yanınıza en azından çare bulana kadar sokakta kalmasın ,hey allahım ya ne günlere kaldık ,madur bir kadın var ,üstelik sizden medet umuyor siz bize soruyorsunuz ..

koskoca bir sülale bir kadıncağıza yardımcı olamıyorsa ne diyebiliriz ki biz buradan? sokakta bırakmaya gönülleri nasıl razı oluyor?

eşinle aranız bozulmayacaksa şimdilik evinize alın,
yada evi daha müsait bir akrabanız varsa onun yanına yerleştirin,
sonrasında ise ona bir iş bulun,iyi kötü bir ev tutun kendi ayakları üzerinde dursun,
tabi siz ailecek hiç bir zaman desteğinizi esirgemeyin,koruyun kollayın...

surda konuyu aciyorsunuz bari o kadar yorum yapiliyor bi cevap verin sinir oluyorum boyle konu acip yapilan yorumlara cevap vermeyenlere

arkadaslar demekki akrabalik baglari kuvvetli degil
benim halamin amcamin kizi bu sekilde olucak
dusunmeden alirim yanima
kimden cekiniyosun esinden eminsen korkma biseycik olmaz ama icinde varsa esinin kardesin olsa nafilee
empati yapmak gerek birazda......

ayrica basligi okuyunca sandimki yolda gecerken sokakta kalmis bir kadin icin yardim istiyo sandimm

düşünmeden yanıma alırdım, hayatta kımın basına ne gelecegı bellı degıl.. cok uzuldum
hayatını duzene sokana kadar en azından yarımcı olmaya calısın

Sinirlenme twitim

ay napim o kadar sey yazdim soru sordum bi cevap alamadim,
kadin suan nerde kaliyor merak icindeyim,
yanima almam diyor annesi gilde kabul etmemis e nerde kaliyor bu kadincagiz,
kimsesi varken kimsesizlik boyle birsey olsa gerek,
dedim ya ALLAH KIMSEYI KIMSEYE MUHTAC ETMESIN INSALLAH(AMIN)

Bir de ben insanlara güvenemiyorum, neler neler duyuyoruz. Ki kuzen de biraz uzak bence. 1. derece yakın değil. Bir insanın hayat kurması çok zor olur. O süreçte kimsenin huzurunun kaçırmadan ev sahipliği yapabileceğini sanmıyorum. Gerçekçi olalım. Eve yerleşmek yerine borç istesin. Bi göz odada otursun. Bin lira borç verirsin, iki ay idare eder. Sonra da zaten işe gireceği için hem kendi geçinir hem de borcunu azar azar öder. Yoksa eve gelecek iş araacak ohooo... Daha gevşek davranılır gibi geliyor.

Sokakta kalan bütün akrabaları eve mi alcaz yani Kardeş falan da değil ki kuzen...

sokakta kalmayı sürekli olan birşeymiş gibi bahsediyorsunuz

nadir bazı özel durumlarda olan birşey bu

annesinin teyzesinin kardeşinin çocuğunun torunu değil ki hala kızı çok uzak değil yani

annenin haberi yok hala almıyor baba desen fena ne yapsın yani bu kadın

bizde gitsin evlerine kamp kursun demedik ki bi kaç gün şoku üstünden atasaya kadar evinde ağırlasın sonra zaten bi karar verilir

neyse zaten konu sahibi de istemiyormuş kadında sokakta yaşar artık

offf rabbim ya
nasıl zor bir durumdur bu
insanın aileside sahip çıkmazsa kim çıkacak..
o kadınccağız yanlış bir yola girse sorumlusu kim olacak :26:
şimdi daha iyi anlıyorum kadınların neden boşanamadığını

Halanızın kızının ahlak dışı davranışları yoksa, zamanında ailenin canını çok yakmadıysa neden evinize almaktan korkuyorsunuz ki ?

Maddi durumunuz iyiyse bir odalık bir ev kiralarsınız değilse ''iş bulup yer bulunca ayrılma şartıyla kalabilirsin '' deyip açabilirsiniz kapılarınızı eğer eşiniz onay verirse.

Mahkeme nafaka bağlamamış mı ?

Şimdi nerede kalıyor merak ettim ?

Sokakta kalan bütün akrabaları eve mi alcaz yani Kardeş falan da değil ki kuzen...

Kuzen kardes degilmidir burda akraba evliliklerinde kuzenimle evliyim diyince aa kuzen kardestir deniyor simdi ise sanki yabanci biri hergun akraba sokakta kalmiyorki her zaman olan birsey degil bu surekli kalsin demiyoruz ama en azindan basini koyacak bi yer bulana kadar neden olmasin...dost kara gunde belli olur die bosuna dememisler...!

Çok yazık koca ailede kızcağızın yanında kalabileceği bir kişi bile yok.

( Kız zengin biri olsaydı eminim herkesin canı ciğeri olurdu.)

Bu durumda yapılabilecek en iyi şey bir kadın sığınma evine yerleştirmek
ya da aranızda para toplayıp bir kaç ay geçinebileceği kadar para vermek
ve iş bulmasına yardımcı olmak.

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

ben olsam hemen evime alırdım,çok zor durumda kalmış yalvarır gibi istemiş yazık değil mi, ona yok demeye allahtan korkardım,kapına gelmiş yardım istemiş geri çevirme ne olur,evine gelecek olması seni huzursuz etmiş, seninde bir düzenin bir yaşamın var belki bu düzenin bozulmasından korktun belki birşeylerden rahatsız oldun ama ne olur böyle vesveselere takılma boşuna,bu kadıncağıza nasıl davranırsan davran unutmaki karşılığını alacaksın ( ne olur bir şekilde yardımcı ol)

çok üzüldüm ..içim parçalandıı bi an kendimi gördüm o kadının yerinde mazallah

ALLAH'ım yar ve yardımcısı olsun..

eger kı benım böle bır akrabam olacak bırak evıme almamayı...

onunla ağlar ,gerekirse onunla sokaklarda beraber yatarım..

konu sahıbıne laf söylemıyorum kendı tercıhıdır ama ben asla böle bır vicdansızlık yapamam ..kadın şuan nerde napıyorrr..offf çok kötü oldum yaaa

biz evımızdeyız ama o sokaklardaa

cocuklarını goremıyorr
ben bir saat görmesem evlatlarımı kafayı yiyorum ..kadıncagız napıyordur kımbılırr

yaa ne varsa yerdınız ne varsa içerdınız konusurdunuz.birazcıkta olsa rahatlardı derdını paylasırdı kafasını toparlardıı...
keşke yanınıza alsaydınızzz

........
nerde acaba yaa keşke imkanım olsada bağrıma bassam ..çok kahroldum bura yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…