ben olsam hemen evime alırdım,çok zor durumda kalmış yalvarır gibi istemiş yazık değil mi, ona yok demeye allahtan korkardım,kapına gelmiş yardım istemiş geri çevirme ne olur,evine gelecek olması seni huzursuz etmiş, seninde bir düzenin bir yaşamın var belki bu düzenin bozulmasından korktun belki birşeylerden rahatsız oldun ama ne olur böyle vesveselere takılma boşuna,bu kadıncağıza nasıl davranırsan davran unutmaki karşılığını alacaksın ( ne olur bir şekilde yardımcı ol)
Ben olsam ya yanima, ya da mumkunse annemin yanina aldirirdim korumak maksadiyla, basini sokacak evi, yiyecek yemegi olsun. Bir sureligine misafir diyelim. Sonra bir is bulmali o kadina. Daha sonrasinda da basini sokacak kucuk bir ev ya da oda. Boyle boyle ufaktan kendi ayaklari ustunde durmaya baslamali.
Boyle bir konuda bile bazi okuduklarima inanamadim. Insanligimizi sorguladim resmen.
Ayrica konu sahibi arkadas da coktan gitmis, sayfalardir yok, ne sorulara cevap veriyor ne birsey. Insallah okur yazdiklarimizi ne diyeyim.
Ben size neler yaşadığımı anlatmak zorunda değilim. Hiçbir şey yaşamamış bir insan olarak uzaktan konuşmuyorum. Siz de bilmeden konuşmayın. Ya da konuşun...
Ayrıca sayfalarca önerilen şey bahsettiğiniz şey değil, konu sahibinin vicdansız oluşu ve evine almayarak ayıp edişi.
Sataşmak içinde diklerimi en uçtan anlamayın.
konu sahibi gelip konuya hiç cevap falan yazmadı merak ettim ya neoldu kızcağızın durumu
suan mersınde.
ben zaten hamıleyım kafaya takıyorum mıllet bana resmen hakaret etmıs
benım elımden bırsey gelmez ben acaba evlendırsekmı dıye sormustum aslında
onun ıcın en ıyısı kendı evi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?