sokakta kalmış bir kadın

En mantıklı olan, anneniz kuzeninizi yanına alsın.
Orada abiniz varmış nolacak yani ?
Bekar sonuçta. O daha mantıklı.
Siz evlisiniz. Rahat edemeyebilirsiniz ama annenizin evinde durum normal.​

kadın zaten çocuklarından ayrı kalmış, mahkeme babaya verdiği için. Evlat hasreti çekiyor. Kolay mı?
Üstüne üstlük birde kalacak yeri yok, hala VİCDAN AZABINDAN bahsediyorsunuz. PESSS !!!

Ayrıca kadın ŞU AN nerde, yani ne zamandan beri bu durumu yaşıyor.. ?
Sakın banklarda yatıyor demeyin !!!

aslında hayat nasıl günahlardan arınma fırsatı veriyor bize.herkesin bir ton günahı var ama siz ona kol kanat gerseniz belki Allahın çok hoşuna gidecek bu davranış ve cennet kapıları size açılacak.bence bu bir fırsat yapın insanlığınızı.

Ben olsam ya yanima, ya da mumkunse annemin yanina aldirirdim korumak maksadiyla, basini sokacak evi, yiyecek yemegi olsun. Bir sureligine misafir diyelim. Sonra bir is bulmali o kadina. Daha sonrasinda da basini sokacak kucuk bir ev ya da oda. Boyle boyle ufaktan kendi ayaklari ustunde durmaya baslamali.

Boyle bir konuda bile bazi okuduklarima inanamadim. Insanligimizi sorguladim resmen.
Ayrica konu sahibi arkadas da coktan gitmis, sayfalardir yok, ne sorulara cevap veriyor ne birsey. Insallah okur yazdiklarimizi ne diyeyim.

ay ben cok uzuldum gercekten aslı varsa ....ben halamın kızını bırakın hıc tanımadıgım bu halde bırısını sokakta bırakmazdım sen bır yaparsın allah bın verır .nerde merhamet nerde vıcdannnn

kadın kac yasında acaba ben gece uyuyamamda .ınsallah kotu kısılerın elıne dusmez allahım sen yardımcısı ol

Ya kuzeninden bahsediyorsun bir nevi kardeşin sayılır.

Kendimi yerine koydumda duyduğum an kapımı açarım. İçim el vermez kuzenimi sokaklarda bırakmaya. Annende oğlu olsun nolacak. Onlarda kardeş sayılmaz mı?

bence bu konuyu düşünüyorsanız halen ki zaten yine de geç kalmışsınız düşene bir tekmede siz vurmuş olmayın.

walla benim hic biseym diil ben uzuldum kadina gelsin bizde kalsin dicektim.bu devirde sokakta kalan bi basina bi kadin ne kadar aci basina neler gelebilir...bazi yorumlara sok oldum bu kadarmi insanliktan ciktik dedim ya...benim kuzenlerimden herhangi birinin basina boyle bisey gelicek hic dusunmezdim...evle ilgili bi skntinz warsada sana bi yer bulana kadar bende kal diyiverirsiniz...bunu yaomak sirtinizi donmekten kat be kat iyidir bence...benim birak kuzenlerimi arkadaslarimdan birinin basina bile gelse birakamazdim...ayni sey bizimde basimiza gelebilir..oyle herkesn elindede universite diplomasi falan yok uzaktan ahkam kesmeye benzemiyo malesef turkiyede kadin olmak..eger egitimin tam degilse kendini gecindircek cocuklarina bakicak parayi kazanabilmek icin namusunla calisicak yer bulmak oyle cok kolay degil...heleki boyle acil durumlarda..gitceksin birine diceksin ben tuvaleti temizliyim sende bana yaticak yer ve paraa ver(ki yuksek iihtimal sahibi erkek olcak o tuvaletin) eee nolcak...insanlarin basina neler geliyo erkek olsa dersinki banktada yatar yaz gunu ama bu bi kadin bunlari yapamaz...erkek sirtinda tas tasir yinede para kazanir ama kadin duzgun bi yerde olmak zorunda off off cok uzuldum hala kiziniza is bulacak kalacak yer bulacak sonra para kazanip cocuklarini yanina alicak peki cocuklarina kim bakicak..ne yazik yaaa boyle annelerin caresizligine annelerinden ayri kalan evlatlara cok uzuluyorum cunku anne ayridir annesiz olmaz yaaa...sizide yargilamiyorum herkesin sartlari icinde yasadigi durumu kendi bilir ama en azindan bu gece sokakta birakmasaymissiniz..

okuduum,duraksadım inanamadım ..kadıncağıza üzüldüm..herkes sırtını dönmüş..Allah yardımcısı olsun..ne baba babaymış,ne koca koca olmuş nede akrabaları akraba olabilmişler..yazık şimdi kendisinden kaç yaş büyük bir adama bakıcı olsun diye evlendirirler,o da sırt dönüldüğü için,cesaretle çıktığı yolda mağlubiyet kamburuyla mecburen kabul eder..Allah bana bazıları gibi en zor anımda düşünecek,bekleyecek,hemen kucak açmayacak vicdandan yoksun akrabalar vermesin...Allahım kimseye muhtaç etmesin bizleri..

Halen daha bu forumda "kaçarak evlenmeyi düşünüyorum..." diyenlere cevap olsun...

Gençler; ailenizle aranızda ciddi problemler varsa ve sırf o evden kurtulmak için evlenmeyi düşünüyorsanız; bunu "koca" vasıtasıyla değil; "eğitim" ve "meslek" yoluyla kendi hayatınızı kurun.

Kadın sığınma evleri var; internetten araştırın iletişim telefonlarını bulabilirsiniz.

En bastan ifade etmek istiyorum niyetim polemik yaratmak ve konuyu farkli mecralara
tasimak degil.
Size cevap verme geregi duydum, cünkü bir önceki mesajinizda kendinizi
anlatma geregi duymussunuz ve sürekli ben olsam söyle yapardim böyle yapardim
kabilinde sözler etmissiniz ve bence hos olmamis.
Biz sizi merak etmiyoruz, sizin ne kadar özgüvenli ve 30 kuzenli bir insan olmaniz
bizi hic ilgilendirmiyor (ki bu bilgileri siz bize verdiniz).
Insanlara farkli bir pencereden bakabilmeyi ve empati ile yaklasmayi hepimiz ögrenmeliyiz!

Konu sahibinin vicdansiz oldugunu düsünmüyorum, eger vicdansiz olsaydi konu acip fikirlerimizi istemezdi.

Fakat konu sahibinin sözkonusu bayanla ilgilenmesi gerektigini ve bunun herseyden evvel insanlik
namina atilmasi gereken bir adim oldugu kanaatindeyim.

Bir de: satasma kelimesi benim hakkimda kullanilabilecek en son kelime.
Eger fikirlerimi acik acik beyan etmem sizi rahatsiz ettiyse, (ki olabilir burada
hepimiz ayni fikirde olmayak zorunda degiliz) bunun adi satasma degil fikirlerini
özgürce beyan etmedir.

Yukarida da ifade ettim konuyu farkli yerlere tasimak gibi bir niyetim yok, eger yazdiklarim
hosunuza gitmiyorsa forum ayarlarini kullanarak istediginiz üyeyi ignore edebiliyorsunuz.
Beni ignore edebilirsiniz ve inanin bu bende hic bir üzüntü yaratmaz.

Artik insanlar yakinda kendi cocuklarinida sokaga atar...
Gorende kuzeni degilde, hic tanimadigi birisi sanacak, hayret bir sey!

arkadaşlar suan mersınde kız.
suanlık kalacak yerı var.
ama ılerısı ıcın sordum bu soruyu lutfen bılıp bılmeden benı kotu bırı gıbı yargılamayın
ben hamıleyım gecelerı uyuyamıyorum dusunmekten dedıgım gıbı suan mersınde. çare arıyor.
ben ömür boyu yanıma alamam sonucta yenı evlıyım sadece bır soru sordum yargılamak yerıne duzgun cvp verın

konu sahibi gelip konuya hiç cevap falan yazmadı merak ettim ya neoldu kızcağızın durumu

suan mersınde.
ben zaten hamıleyım kafaya takıyorum mıllet bana resmen hakaret etmıs
benım elımden bırsey gelmez ben acaba evlendırsekmı dıye sormustum aslında
onun ıcın en ıyısı kendı evi olur

evet evlendirin,yağmurdan kaçarken doluya tutulsun kadıncağız...en iyisi, yine bir koca boyunduruğu altına girmeden kendi evinde kalması olur.bu da bir iş bulmasıyla sağlanabilir.işte bu kıısmda da akrabalara iş düşüyor,el birliği ile yardım edilirse ayakta kalabilir.

şuan kalacak yeri var ilerisi için sormuştum bu soruyu diyosun ama ilk sayfada sokakta olduğu annene yalvarıp bir oda istediği yazıyor ayrıca evlendirme konusunun bahsini bile etmediniz bence etmeyinde

Bence kadını hiç kimseye muhtaç etmeyin maden çalışacak bir ev tutsun rahat rahat otursun kendi hayatını kursun.. O da olmazsa kadın sığınma evlerine başvursun..

size kimse ömür boyu evinize alın demedi ki
size o kadar soruldu nerede kalıyor diye cevap vermediniz
sırf kendi evi olsun diye evlendirmek mi yok daha neler

şu anda mantıklı bir evlilik kararı alabilir mi sizce?aman ona buna yük olmayayım diye gidecek ilk bulduğu birinin yanına.sonra belki yine aynı şeyleri yaşayacak ya da daha beterlerini.boşanma ilamının mürekkebi kuramadan yapılan bu evlilik ne kadar sağlıklı olur?evlilikte mutluluğun ilk şartı kişinin psikolojisinin iyi olmasıdır.bu ruh haliyle nasıl mutluluk verebilir ki birine?önce toparlanması lazım.ilk evliliğinden sokağa düşme pahasına boşanan bir kadın kimler neler yaşamıştır biraz empati kurun lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…