Arkadaşlar eşimle başa çıkamadığım maddi manevi sorunlarım var oyleki kimseye gitmiyorum kimsede bana gelmesin diye 2.aydır televizyon bozuk 15 senelik TV zaten oralı değil evde eksik bi sürü evle ilgilenmiyor karnımızı doyurmamiz bile öyle böyle çok detaylara girip vaktinizi almak istemiyorum neyse eşime söylüyorum almıyor yapmıyor bende k.p. aradım başka şehirde onlar dedim durum böyle oğlunuz eve bakmıyor gelin bakın oğlunuzun yaşantısına k.v. ilerde konuştum ama 1 hafta olacak beni ne arayan var ne de gelen ben şimdi memlekete gittiğimde asla yanlarına gitmek istemiyorum haksizmiyim ilgilenmeleri gerekmezmiydi ne yapmalıyım bilemedim
Alkol kumar olmasın ?Ben çalışmıyorum onlardan da bugüne kadar birsey beklemedim yine maddi anlamda birsey beklemedim oğlundan ne gördüm ki babasından ne görecem sadece eşim babasını sayar diye aradım ama yanılmışım ayrıca evlenirkende maddi yardımları olmadı dahası eşim üst düzey bi memur yani iyi para alıyor ama paranerde bilen yok borç girtlakta sebebi yok
Ilgilenmeleri gerekir miydi ?Arkadaşlar eşimle başa çıkamadığım maddi manevi sorunlarım var oyleki kimseye gitmiyorum kimsede bana gelmesin diye 2.aydır televizyon bozuk 15 senelik TV zaten oralı değil evde eksik bi sürü evle ilgilenmiyor karnımızı doyurmamiz bile öyle böyle çok detaylara girip vaktinizi almak istemiyorum neyse eşime söylüyorum almıyor yapmıyor bende k.p. aradım başka şehirde onlar dedim durum böyle oğlunuz eve bakmıyor gelin bakın oğlunuzun yaşantısına k.v. ilerde konuştum ama 1 hafta olacak beni ne arayan var ne de gelen ben şimdi memlekete gittiğimde asla yanlarına gitmek istemiyorum haksizmiyim ilgilenmeleri gerekmezmiydi ne yapmalıyım bilemedim
Hayır alkol yok kumarı bilmiyorumAlkol kumar olmasın ?
Bi oğlum var o olmasa çoktan ipleri koparirdim boğulmaktan olan evliliğe cankurtaran arıyorum çok uzaktan değil kendi anne babasından dışarı insanı değil belki onların bildiği bir dili vardır kocamın ayrıca biz böyle gördük büyükler kötü günde sahip çıkacak orta yolu bulacak geçenlerde diş yaptırmak içinpara için kendi annemi aradım onları değil benim anneme nazım geçerEvlilik icindeki sorunlari ailelere taşıma taraftari degilim ben. Ilgilenmeleri gerektigini duşunmuyorum.
Bu konu seni ve esini ilgilendirir. Babasini saydigi icin degil seni saydigi icin eviyle ilgilenmeli. Esinizin karakterini bilmiyorum ama esim beni ne sebeble olursa olsun sağa sola sikayet etse duzelecegim varsada duzelmezdim
Bi oğlum var o olmasa çoktan ipleri koparirdim boğulmaktan olan evliliğe cankurtaran arıyorum çok uzaktan değil kendi anne babasından dışarı insanı değil belki onların bildiği bir dili vardır kocamın ayrıca biz böyle gördük büyükler kötü günde sahip çıkacak orta yolu bulacak geçenlerde diş yaptırmak içinpara için kendi annemi aradım onları değil benim anneme nazım geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?