Soklardayım yardım

afakan

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2013
145
28
318
Artvin
Arkadaşlar eşimle başa çıkamadığım maddi manevi sorunlarım var böyle çok detaylara girip vaktinizi almak istemiyorum neyse eşime söylüyorum almıyor yapmıyor bende k.p. aradım başka şehirde onlar dedim durum böyle oğlunuz eve bakmıyor ama ne ailem ne onlar bizimle ilgilenmiyor

Son düzenleme:
Yani ilgilenmeleri gerekmez. Sorun eşiniz çünkü, siz de zannediyorum eşinizin ailesine güvenerek evlenmemişsinizdir. Eşiniz çalışıyor mu, geçindiğiniz para nereye gidiyor bunları bilmiyorum ama eşiniz sorumsuz biriyse sorun eşinizdedir. Borçlarla kıt kanaat geçiniyor olsanız bile ne sizin ailenizin ne de onun ailesinin size yardım etme zorunluluğu yoktur.

eşinizle sorununuz ayrı da sorunuza cevap vereyim
hayır ilgilenmeleri gerekmezdi
iki insan evlenirken yeni bir hayat kurarlar, anne babalarına güvenerek evlenmezler
yeni hayatlarının sorumluluğu kendilerine aittir
bence asıl sizin kp'i aramanız büyük hata
insan kocasını, onun babasına şikayet eder mi?
siz kp'inize güvenerek mi evlendiniz eşinizle?

Çok yanlış kapıyı çalmışsın. Sen çalışıyor musun? Eşin çalışıyor mu?

evet evine bakmasi gerek
Ama yapmiyorsa da basinin caresine bakmalisin....hatta bosanma sebebidir
Kucuk beben falan yoksa seni engelleyen
Adama tamah etme bile

Aramalari gerekirdi de karışmak istemeyen tipler de olabilir. Adamin burnu sürtmeli

Ben çalışmıyorum onlardan da bugüne kadar birsey beklemedim yine maddi anlamda birsey beklemedim oğlundan ne gördüm ki babasından ne görecem sadece eşim babasını sayar diye aradım ama yanılmışım ayrıca evlenirkende maddi yardımları olmadı dahası eşim üst düzey bi memur yani iyi para alıyor ama paranerde bilen yok borç girtlakta sebebi yok

Çok haklisin ama kimi kime sikayet edeceksin ... bu yillardir katlandiginiz bir durum bence ... sonunda patlak verecek gibi. kp e söyleyeceksiniz tabiki ilgilenmeleri gerek! Iki insan hayatlarini birlestirince aileler kenara mi cekilmeli böyle durumlarda? Aile zor gunler icin vardir siz dogru olani yapmissiniz iciniz rahat olsun...o da ogluna nasihat edecek aile olarak karsilarina alip konusmalari gerek.. olmuyorsa kendi ailenize acin durumu cok sessiz kalmissiniz kusura bakmayin ben olsam ceker giderim burnu surtsun biraz

Alkol kumar olmasın ?

Ilgilenmeleri gerekir miydi ?
Evet eğer ilgili bir anne babaysa...
Adam yaşını başını almış üst düzey memur.
Kendi ailesi var diyebilirler eğer ilgisizlerse..

1 hafta olmuş hala aramadiklari için mi şoktasin?

Borç girtlakta diyorsun ya... Emin misin?
Eger eminsen bırak kocan dert etsin birazda...

Evlilik icindeki sorunlari ailelere taşıma taraftari degilim ben. Ilgilenmeleri gerektigini duşunmuyorum.
Bu konu seni ve esini ilgilendirir. Babasini saydigi icin degil seni saydigi icin eviyle ilgilenmeli. Esinizin karakterini bilmiyorum ama esim beni ne sebeble olursa olsun sağa sola sikayet etse duzelecegim varsada duzelmezdim

Bi oğlum var o olmasa çoktan ipleri koparirdim boğulmaktan olan evliliğe cankurtaran arıyorum çok uzaktan değil kendi anne babasından dışarı insanı değil belki onların bildiği bir dili vardır kocamın ayrıca biz böyle gördük büyükler kötü günde sahip çıkacak orta yolu bulacak geçenlerde diş yaptırmak içinpara için kendi annemi aradım onları değil benim anneme nazım geçer

Benim fikrimdi sadece, benim esimle cozemedigim sorunu ailesi veya ailemde cözemez bana göre, kendi anne ve babamda da böyle bisey gormedim sorunlari cok olurdu ama kimse cikip hakemlik yapmadi aralarinda.
Cok muhtac olmadikca ailemden parada istemem, kendileri isterlerse yaparlar. Ailemiz her zaman ailemizdir tamam ama ben belli bir yaştan sonra ayni zamanda bir birey olmak gerektigini ve hayatinin yonetimini, sorumlulugunu eline almak gerektigini dusunuyorum. Anneye babaya gore hep cocuguzdur zaten. Umarim duzelirsiniz.

Ya simdi anlamadigim bir durum var bu adam sizin esiniz,ayni evi paylasiyorsunuz;nasil olurda aldigi paradan/esinizden bir haber yasiyorsunuz?hic sormuyor musun,hic arastirmiyor musun napiyor nereye gidiyor bu paralar?nasil n8r evlilik bu anlama veremedim

Bencede ana babası ilgili olmaliydi oğullarının yaşı kaç olursa olsun en azından ne var ne yok araştırıp sormalılardı nasihatsa nasihat kızmak gerektiğinde kızdklarını göstereceklerdi sonuçta oğulları ilgisiz ve evi ile ilgisiz torunlarının hatırı varsa onun için bu yuvanın yıkılmaması içinde ilgilenmelilerdi maddi manevi maalesef merhamet den yoksunlar şu an sana yardımcı olmak için yana tutuşa çareler arayacakları yerde tıpkı oğulları gibi ilgisizler Rabbim hakkında en hayırlısını versin canım amin

şu anne baba ilgienmek zorunda degillercileri gercekten anlamiyorum. annelik babalik omurluk. cocugu evlendirip koseye cekilip komsuluga terfi etmiyorlar. yine anne babaysa cocugunun yanlisinda uyarmali eksiginde yaninda olmali gucu yettigince. senin kaynana be kp islerne gelmemis de ondan duyarsiz kalmislar. maddiyata dayali olunca bazi seyler tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…