- 29 Haziran 2017
- 321
- 375
- 18
- 45
Ben çalışmıyorum onlardan da bugüne kadar birsey beklemedim yine maddi anlamda birsey beklemedim oğlundan ne gördüm ki babasından ne görecem sadece eşim babasını sayar diye aradım ama yanılmışım ayrıca evlenirkende maddi yardımları olmadı dahası eşim üst düzey bi memur yani iyi para alıyor ama paranerde bilen yok borç girtlakta sebebi yok
yine maddi anlamda birsey beklemedim oğlundan ne gördüm ki babasından ne görecem
evinizdeki eksikten kv ve kp e ne? evinizi geçindirmesi gereken onlar değil sizsiniz. eşinizin çalıştığı yetmiyorsa sizde bir işe girin. katkınız olsun...Arkadaşlar eşimle başa çıkamadığım maddi manevi sorunlarım var oyleki kimseye gitmiyorum kimsede bana gelmesin diye 2.aydır televizyon bozuk 15 senelik TV zaten oralı değil evde eksik bi sürü evle ilgilenmiyor karnımızı doyurmamiz bile öyle böyle çok detaylara girip vaktinizi almak istemiyorum neyse eşime söylüyorum almıyor yapmıyor bende k.p. aradım başka şehirde onlar dedim durum böyle oğlunuz eve bakmıyor gelin bakın oğlunuzun yaşantısına k.v. ilerde konuştum ama 1 hafta olacak beni ne arayan var ne de gelen ben şimdi memlekete gittiğimde asla yanlarına gitmek istemiyorum haksizmiyim ilgilenmeleri gerekmezmiydi ne yapmalıyım bilemedim
Belki oğullarını arayıp konuşmuşlardır ama etkisi olmamıştır. Bi kere aramışınz ztn bida arayın ..Arkadaşlar eşimle başa çıkamadığım maddi manevi sorunlarım var oyleki kimseye gitmiyorum kimsede bana gelmesin diye 2.aydır televizyon bozuk 15 senelik TV zaten oralı değil evde eksik bi sürü evle ilgilenmiyor karnımızı doyurmamiz bile öyle böyle çok detaylara girip vaktinizi almak istemiyorum neyse eşime söylüyorum almıyor yapmıyor bende k.p. aradım başka şehirde onlar dedim durum böyle oğlunuz eve bakmıyor gelin bakın oğlunuzun yaşantısına k.v. ilerde konuştum ama 1 hafta olacak beni ne arayan var ne de gelen ben şimdi memlekete gittiğimde asla yanlarına gitmek istemiyorum haksizmiyim ilgilenmeleri gerekmezmiydi ne yapmalıyım bilemedim
şu anne baba ilgienmek zorunda degillercileri gercekten anlamiyorum. annelik babalik omurluk. cocugu evlendirip koseye cekilip komsuluga terfi etmiyorlar. yine anne babaysa cocugunun yanlisinda uyarmali eksiginde yaninda olmali gucu yettigince. senin kaynana be kp islerne gelmemis de ondan duyarsiz kalmislar. maddiyata dayali olunca bazi seyler tabi.
ben deSokaklarayım diye okudum başlığı :)
Şoklarda olacak bir şey yok gitmeyin.
Kimse kimseye zorla sevmek zorunda değil.
Oğullarını sevmeyince ailesini de sevemiyor insan..
Kotu gunde destek olmak tabiki ebeveynin görevide gelin evde otursun kayinpeder calissin gelin baksin olacak ismi? Ya esinin aldigi ile yetinecekler yada kadina ise girecek calisacak. Kimse kimsenin evini gecindirmek zorunda degil bence.Evet ilgilenmeleri gerekli ..anne baba olmak demek kiziniz ya da oglunuz evlense bile cocuklarin arkalarinda olmak kotu gunde destek cikmaktir.
Yani biziz bu ya iyi günde kötü günde katkısı olmayanın iyi günde hissesi yoktur yaşlanınca lütfen sana yük olmasınlar ozamanşu anne baba ilgienmek zorunda degillercileri gercekten anlamiyorum. annelik babalik omurluk. cocugu evlendirip koseye cekilip komsuluga terfi etmiyorlar. yine anne babaysa cocugunun yanlisinda uyarmali eksiginde yaninda olmali gucu yettigince. senin kaynana be kp islerne gelmemis de ondan duyarsiz kalmislar. maddiyata dayali olunca bazi seyler tabi.
Ben onları para için aramadım bazı arkadaşlara diyorum sürekli para diyip durmayın zaten k.p maddi durumu eli başına yetecek kadar ayrıca ben onlardan bu güne kadar bi zarar görmedim ben diyorum ki belki oğullarına bi etkileri olur belki oğulları ana babasından sıkılır eşim diye aradım zira eşimin bu özelliklerini bilmiyorlar ilk defa yuvam için birsey istedim ortada çocuk var ben kimseden dilenmedim dilenmem de
Gerçekten bizim aramız çok iyiydi o samimiyete güvenerek aradım ben ama iyi gün dostları imisler maalesef yanlış tanımışım iyiyken kafam çok karışık henüz eşime ve aileme bahsetmedim
Yine de her anne baba oğlundan sorumludur.Onlara dayanarak evlenmediği için kadın yardım istediğinde hiç arayıp sormamaları mı gerek yoksa oğlum kendine gel demeleri mi?Yani ilgilenmeleri gerekmez. Sorun eşiniz çünkü, siz de zannediyorum eşinizin ailesine güvenerek evlenmemişsinizdir. Eşiniz çalışıyor mu, geçindiğiniz para nereye gidiyor bunları bilmiyorum ama eşiniz sorumsuz biriyse sorun eşinizdedir. Borçlarla kıt kanaat geçiniyor olsanız bile ne sizin ailenizin ne de onun ailesinin size yardım etme zorunluluğu yoktur.
İyi de para istememiş ki.Bizim sorunlarımız var, durum böyle böyle, çözmeme yardım edin demiş.Evlendikten sonra ailelerden beklentiye girilmesine karşıyım açıkçası. Nasıl ki anne babaya para verince gelinler çıldırıyor benim dişimden tırnağımdan arttırdığımı ailesine yediriyor diye dört dönüyorlar o zaman haklısın diye yükseliyoruz.
Aynısı anne baba için de geçerli bence.
Yine de her anne baba oğlundan sorumludur.Onlara dayanarak evlenmediği için kadın yardım istediğinde hiç arayıp sormamaları mı gerek yoksa oğlum kendine gel demeleri mi?
İyi de babası oğlunu aradı bellide oğlu umursamayıp devam ediyor bu konu açıklığına kavuşmamış daha.İyi de para istememiş ki.Bizim sorunlarımız var, durum böyle böyle, çözmeme yardım edin demiş.
Benim de böyle kocam olsa ben de ailelere sorunu anlatırım ki ya çözüm bulunsun, olmazsa da boşanılır zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?