Peki çok özel olmazsa cinsel hayatınız nasıl?
Yani acaba altında yatan başka şeyler var mı diye merak ettim...
(Ki inanin ne zaman bir yere gitsek, günün sonunda beni üzecek birseyler yapiyor.
Olayin tadini cikarayim, zevkle cayimi yudumlayayim seklinde bir düsüncesi yok.)
işte benim eşimle her dışarı çıktığımda yaşadığım şey.büyük bir hevesle bekliyorum onunla vakit geçireceğim diye ya dışarı çıkmadan hemen önce yada dışarda her hangi bir şeyden tüm tadımız kaçıyor ve inan yıllardır bu böyle.ben çözemedim neden.
Evet anlattiklariniz benim anlattiklarimla gayet uyumlu :)
Arkadaslariyla degil görüstürmek adimi bile söylemez onlara.
Is arkadaslari ayni zamanda arkadaslari oldugu icin, profesyonel yasami ile
özel yasami ayri olmaliymis.
Onlarla bu yüzden görüsmezmisiz, yüzgöz olmaya gerek yokmus.
Ben cözebilirsem, burada anlatacagim söz veriyorum.
neredeyse 10 yıllık evliyim ben çözemedim.zaten çok kısıtlı olarak birlikte vakit geçiriyoruz ondada kesin bir şey oluyor.diyelim ki eşimle benimle değil sorun inanın dışarıdan başka bir şekilde huzurumuz kaçıyor.eşimle konuşuyoruz bunu neden keyfle geçiremiyoruz.ikimizde bulamadık.ama çok can sıkıcı bir durum yaşadığım için biliyorum.
Bızde oyleydık. hatta bır gun arkadasıyla tanıstık ısyan ettı sır gıbı sakladı adın zor gecıyor dıye
Neyse ki o konuda astık, tanısıyoruz konusuyoruz ama sadece denk gelınce ozellıkle bulusmadık henuz:)
bırde kendısıde tanısmazdı eskıden, kacardı artık ısyan ettım bır gun benı kucuk dusuruyorsun dıye sımdı o kısımdada sorun yok gıbı ama benım tam ıstedıgım bu degıl :) aynı seylerı dusunuyoruz.
onada hak verıyorum evet ınsanlara guvenılmıyor. ama bende gecemızı gunduzumuze bırlıkte katalım demıyorum.
normalce sosyalleselım. mesela yakınlarım var 2 cıft her an bırlıkteler gezıyorlar yıyorlar ıcıyorlar eglenıyorlar.
bazen gercekten cok ozenıyorum.
ıyıde onla yuzgoz olma bundan kac bızım ınsan oldugumuzu unutuyor olabılırler mi suphelenıyorum
ve
Benim duygularimi anladiginiz icin sevinsem mi, yoksa benim kocam gibi kocalara sahip oldugunuz icin
üzülsem mi bilemedim.
Ama bildigim birsey var buna cok fazla devam edemem gibi geliyor olmasi.
Icimde kalan bir hayat istemiyorum.
ve
Benim duygularimi anladiginiz icin sevinsem mi, yoksa benim kocam gibi kocalara sahip oldugunuz icin
üzülsem mi bilemedim.
Ama bildigim birsey var buna cok fazla devam edemem gibi geliyor olmasi.
Icimde kalan bir hayat istemiyorum.
esinbanu o kadar haklısın ki.yalnız evlilik gibi hissediyorum.eşime bakıyorum genel olarak iyi bir eş benim için.bazen çok anlayışlı görünüyor ama sonrası yani birlikte vakit geçirmeye sıra gelince olmuyor olmuyor.seninle uzun uzun konuşmak istedim şimdi :)))
Suan bu konudada aynı fıkırdeyız sevınsem mi uzulsem mi bılemıyorum.:)
Bende o ısyan anlarından gecıyorum. cunku esım bugun sosyal olsa dıger gunler gene aynı.
ama empati yapmaya calısıyorum.
bana normal gelen sosyallıkte ona normal gelmıyor. onun normalıde o.
o yuzden bende ıcımde kalmasını ıstemdıgım hayatımı tabırı caızse esımı yontarak yasamayı ıstıyorum.
bazen oyle doluyorum ama sonra dıyorum ki sen bu adamı canından cok sevıyorsun istedıgın hayatı ıstedıgın ınsanla hayatını bırlestırdıgın ınsanla yasayamadıktan sonra ne anlamı var bence sende esınle cozmeye calıs bu durumu
ben empati fazlaligindan ölecegim, isteyene dagitabilirim :)
Esimi degistirmeye calismiyorum, ama ortayi bulmak icin hic caba harcamiyor.
Israr etmek, sabretmek, ite kaka devam etmek sahiden bu kadar gerekli mi?
Kafam karisik...
Karsılıklı olmayınca empati depolosanda faydası olmuyor...
harcamıyor cunku sen hıc bısey demeden senı anlasın ıstıyorsun yanlısmıyım?
yanı senın sosyallesmek ıstedıgını sen soylemeden yapsın?
ama bu onların karakterlerıne ters o yuzdende bız ayak uydurunca aa bak boylede yasayabılıyorlar dıyorlar sanırım.
hayır bu kadar gereklı oldugu ıcın degılde,sadece sevdıgımız adamlarla bu guzel omru yasamak ıcın sabretmek cok mutsuzluga suruklemedıgı surece cabaya deger dıye dusunuyorum. ama nereye kadar gıder bılınmez.
kafan suan ki öfkenle karısık. bence dıngın kafayla dusunmelısın.
Evet uzun uzun konusmak cok iyi olurdu.
Kendi kendimle evliyim.
Esimin iyi bir insan oldugundan benimde bir süphem yok.
Ahlakli ve dürüsttür kendisi, ama iyi bir insan olmak uyusabilmek anlamina gelmiyor
Iki kisilik bir yalnizlik bizimkisi ....
demek istedigim tamda bu, ben söylemeden yapsin.
Onu zorlamis gibi hissetmeyeyim, mutlu olmasini istiyorum.
Sanirim seninde dedigin gibi biraz kirginim suan biraz uyusam daha iyi olucak.
Cok tesekkür ederim sana ve cevap yazan tüm meleklere
Beyefendi insan begense gideriz.
Ama yok, üzümün cöpü armudun sapi.
Herkes kötü, herkes art niyetli herkes insanlari kullanmaya calisiyor.
Eglenmek kelimesinin anlamini unuttum.
Hem amca diyor, hem konuşmana bozuluyor enteresan.
Kim ne derse değil kıskançlık sevgiden değil, kendine güvensizliktendir. Eşiniz muhtemel kendini yetersiz hissediyor. Bu iştir, paradır, eğitimdir vs vs .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?