Şoklardayım...

bazen eşlerimizin bizi anlamamsı gibi bizimde onları anlayamadığımız zamanlar oluyor..daha sakin bir zamanda tavrının neden bu şekilde olduğunu sorun..hatam neredeyse mantıklı açıklama yap ki tekrarlamayayım diyin..bazen bizlerin göremediği noktalar oluyor,onlarında göremeyip bizim kızdığımız noktalar gibi.kavga yerine iletişim şart..

Cok tesekkür ederim hakkimda bu kadar güzel düsüncelerinin olmasi beni cok mutlu etti.

Cözüm mü bilemiyorum, ama sabah bana haksiz bir muamale yaptigini ve bunu kabul edemeyecegimi
bu sekilde kirilmak istemedigimi üstüne basa basa tekrarladim ve kendisiyle kahvalti yapmadim.
(Ki kahvalti bizim evimizde en önem verdigimiz ögündür, bugüne kadar haftanin hergünü birlikte kahvalti yapmisizdir.)
Bir kac kez geldi gitti yanima, sirinlik vs. yapti ama (icimden ay ne sirin oldu dediysemde) bir özür duyamadigim
icin yumusamadim. En sonunda iste, o sekilde gülmenden hoslanmiyorum, sadece bana gül vs. dedi.
Ben de ne zamandan beri senden gülme izni aliyorum, beni bu sekilde kisitlama gibi bir hakkin yok, ayni benim
böyle bir hakkim olmadigim gibi.Sana saygimi bilirsin , ama tek tarafli saygiya inanmiyorum dedim.
Fazla uzatmak istemiyordu, onun icin ne olur uzatmayalim dedi.
Ben de uzatmadim.
Ama bu asosyallik olayina bir care ariyacagim, böyle olmaz.
Sorunlari gömezlikten gelmek ancak bize zarar verir.

Yorum icin tekrar tesekkür ederim, gercekten cok naziksin.

Estagfurullah zaman ayirip ayrintisiyla paylastiginiz icin cok tesekkür ederim.
Ben anneniz kadar sabirli ve yüce gönüllü degilim sanirim, bu duruma bir care bulmayi planliyorum.
Hayatimi sevdigim adamla ya paylasirim, ya da yola bensiz devam eder.
Cünkü tek tarafli bir evlilige inanmiyorum, karsilikli sevgi saygidan yanayim.
Bu durum bana zarar veriyor.

Bende sizin gibi iletisimden yanayim, kavgadan vs. cok hoslanmiyorum.
Ama yapilmasi gerekirsede kavga ediyorum. Malum kavgada bir iletisim bicimi.

seni anliyorum
Inan senin icinde herseyin düzelmesini tüm kalbimle diliyorum.

Master yapmak iyi fikir.
Bende tam günlük bir ise baslasam iyi olacak, yoksa böyle
kendimi daha fazla yipratacagim.

seni anliyorum
Inan senin icinde herseyin düzelmesini tüm kalbimle diliyorum.

bir çok şey için şükrediyorum.hele burada ki kötü kocaları gördükçe benimkini başımın üstünde mi taşısam diyorum :) keşke daha çok vakit ayıra bilse bana keşke vaktimizi daha güzel geçirsek.belki bir gün olur.eşimle bu konuyu konuştuğumda.sabret diyor ee sabretcez bizde :))

belli ki acemi lafına bozulmuş onu söylemeyi yedirememiş amcayla konuşmanı bahane etmiş. bu erkeklerin ne zaman neye kızacakları belli olmuyor

millet kocasını kahvelerden sokaklardan toplamaya calisir:) sizinki evine sadık bir eş gibi görünüyor buradan baktığımda.bir eşyayı fırlatıp atmasının sebebi ,kendisini onunla konusmamakla cezalandirmaniz. Esiniz belli ki sosyal fobili ya da asosyal.bazi davranislarini torpulemesi gerekiyor...

Acikca söylemem gerekirse, esimi kahveden cikmayan erkeklerle kiyaslamak
büyük haksizlik olur. Kendisine asla haksizlik yapmak istemem.
Sosyallesmek konusunda biraz acilmaya ihtiyaci var evet ve ben bu konuda kollari sivadim :)

acnım yaa
walla bu erkeklerde var bu özellik.

kafalarında kuruyolar kuruyolar artık ne kuruyolarsa.
ayy bide laf anlatamıysun bunlara.
kestirip atarlar.derdinide anlatmassın

düğünlere çağırılan yerlere çok önem veririm düğünleri sevdiğimden mi hayır sırf insanlar beni adam yerine koymuşda çağırmış diye.özel günlerinde insanları yalnız bırakmamak için.
ne zaman bi düğüne gidicek olsak ne yapcan düğünde diye hırgür çıkarır benimkide.hele işyerinden birileri falan çağırsa düğününe falan aman pek seviyon sen bu adamalrı falan der.
hep bi husursuzlukla gideriz.kavga çıkartır.
asosyal benimkide

Her dışarı çıktığınızda böyle yaptığına göre ya cimri ya sizi çok kıskanıyor..

Özellikle yaşlı bir amca ile konuşmanıza kızmasını çok garipsedim

Acemi lafına taksa bence söylerdi, ondan değil de ' neden her dışarı çıktığımız da birileri ile konuşuyorsun ' demiş ..

tamamen bencillik ve hüküm sürme isteğinden kaynaklanıyor davranışları.

osmanlı dizileri izleye izleye herkes kendini padişah sanıyor.

bu devirde kimse şah değil , padişah değil...

ama benim dediğim olsun, ben çıkmak istemiyorsam çıkmayalım.

eşimin ilgisi benim üzerimde olsun. benimle ilgilensin. benim yanımda olsun.
ne kadar çok BEN var değil mi?

dışarı çıkarsanız dikkatiniz dağılacak, amcaya ilgi göstermeniz gibi. yada bir vitrine bakmanız gibi...

sabır, anlayış bazende zorla eşinize sizinde arkadaşa, dışarı çıkıp hava almaya, dünyaya karışmaya ihtiyacınız olduğunu anlatacaksınız... bunu başaracağınıza eminim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…